Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hm... Ove poslednje postove sam tek sad pročitala.
Nisu mi baš sasvim jasni... Kojice, šta bi ovde?
Хм... одакле да почнем...
Ма сасвим је једноставно. Стефан је угледао аватар једне од омиљених форумашица, а лепо и пише која је и тако... хормони... знаш ти већ њега... А оно на крају... хм... Па не знам... Биће да су отишли заједно. ;-)
Ma evo i ja gledam tvoj slatki avatarčić pa nigde ne odosmo. Valjda nema hormona (ops). Ili smo možda otišli a još ne znamo?:-)
Oh, nemoj, Kojice!
Pa nisam ni ja svoj promenila, uprkos "hormonima". Doduše, niko nije hteo da me gricne...He...he...
Mislim da ću se uskoro prešaltovati na podforum "Politika" - tamo ima više pakosti i gluposti. Izazovi, izazovi!
Oh, nemoj, Kojice!
Upravo se vratih sa Politike.
Pa ono što se tamo dešava je užasno - koja količina mržnje! Neshvatljivo.
Jadna smo mi zemlja.
E, sad mi se smučilo.
Upravo se vratih sa Politike.
Pa ono što se tamo dešava je užasno - koja količina mržnje! Neshvatljivo.
Jadna smo mi zemlja.
E, sad mi se smučilo.
Oh, nemoj, Kojice!
Pa nisam ni ja svoj promenila, uprkos "hormonima". Doduše, niko nije hteo da me gricne...He...he...
Mislim da ću se uskoro prešaltovati na podforum "Politika" - tamo ima više pakosti i gluposti. Izazovi, izazovi!
Ma gricno bih i tvoj avatarčić, ali sam polomio zub na onom rogu.![]()
Stavi krunicu ili parcijalnu protezu.
A i ja umem da grickam, samo da znaš.
A kako bismo se onda grickali?Ah, pa rekoh im da se ovde vode pametnije diskusije, u mnogo tolerantnijoj atmosferi. Na kraju dodadoh jedno "bljak". Ma, već sam sa njima vodila bitke... Isti likovi, ista sr..a
Nekima je taj podforum klistir za mržnju koju nose u sebi. Užas! Što ne odoh iz ove zemlje kad sam mogla?
Јел' видиш да је боље што више нисам лија...
Стнцо, ај постави неки аватар. Ниси фер...
A kako bismo se onda grickali?![]()
Ma ne umem, a pokušao sam pre neki dan.
A sada i ne znam šta Borčica voli da gricka.![]()
За Борчицу не могу да ти помогнем, мораћеш сам да се потрудиш... да сазнаш...
а за аватар могу...
Pa daj PP ili mail.
A kako bi bilo da nađemo neku ozbiljnu temu na forumu, da odemo tamo i okrenemo na zezanje kako to već umemo. Šta li bi nam radili?:-)
Бановали би нас... шта би друго... а то баш и није забавно...![]()
Vidi vidi,priči nikad kraja...Došao je ON,lik kojeg "moje" dame obožavaju.....Pokisao sam...ali nije mi žao...prelepo veče....uživao sam...u šetnji po kiši..
kako nije - samo se preregistrujes pod drugim konspirativnim nickom - npr. "tosamjakojica,svjezebanovana" i s istim avatarom pa nastavis...
Хе... ма нека дођу... можда овај подфорум напокон живне...a na politiku ne idem - a vi ih ne huskajte, ako nastavite doci ce Bilja i eremita pa cete vidjeti sta je "glupos" i to "sinhronizovana" lol
ja na politiku ne idem - a vi ih ne huskajte, ako nastavite doci ce Bilja i eremita pa cete vidjeti sta je "glupos" i to "sinhronizovana" lol