PAKOST

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Čestitam tim momcima koji gledaju u oči plavooku i kažu joj mačkice i nemaju žmarke...ja sam onda hiper aktivan ili senzitivan ili šta već hiper...

Ja jesam plavooka. Ali avatar je, generalno, samo sličica. Neki stavljaju sličice seks simbola, filmskih zvezda... ono što bi HTELI da budu.
Kojica ima odličnu teoriju (budističku) o tome šta predstavlja avatar.

kojica
Registrovan korisnik
Мачак звучи много боље?
Eto ja pristajem da budem mačak .Ali ti me hormoni zezaju....

Ма не ти, него Борчица... ал нема везе... Борчица остаје Борчица... а ти имаш баш лепо име, штета је да га кваримо... а за хормоне заиста не знам... ако будем морала да мерим сваку реч да ти нешто не би схватио двосмислено, онда ће ми бити веома тешко да комуницирам са тобом...

Molim te daj mi literaturu ja sam ti iz vremena pionira....:lol:

И ја сам... а од тада се историја мало мењала...
Имаш на нету литературе колико хоћеш. Све саме лажи умуљане са мрвицама истине, ако те не интересује превише боље немој да губиш време...

Ma ne brigaj.....vezan sam...8-)

a026.gif

I mi smo, i mi smo...

Čekaj ,objasni mi....šta je "velika" laž a šta je "prava" istina....i šta i ja sam ...pionirka ili vezana...ili i jedno i drugo..

и једно и друго...

:lol::lol::lol:
Тешко да ћу ти ја то објаснити...
Све што се са лажи помеша, лаж је. Тако да истине има веома мало.
Пакосни људи, сакрили нам истину... :lol:

Помаже Бог у овај дом.Тачно је да су партизани измислили бајковиту историју до Тита и од Тита...Колико ја само српских домаћина платило главом ту "историју"...љубим руке моје даме,немојте шта замерити

Помаже Бог у овај дом.Тачно је да су партизани измислили бајковиту историју до Тита и од Тита...Колико ја само српских домаћина платило главом ту "историју"...љубим руке моје даме,немојте шта замерити

Ах ћирилица... :) Данас је права реткост срести је...
А још више их је платило главом тог бога кога нам називаш... но није важно... ниси ти крив томе... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back