PAKOST

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Што си тако пакостан? :-(

Баш лепа тема... мени је жао да је закључају...

:evil: Осим тога... Ово није твоја тема већ Стефанова...

ja odlučujem..a taj tip već je možda pokojni..nema ga mesec godina..

Нека је и покојни. Не можеш ти одлучивати место њега.

Ја одлучујем. Док је мене и моје пакости ова тема ће да живи.
А ти се сели у топлије крајеве. :evil:

:evil: И нећу ти никада више дати звездицу за тему, зато што си ми скинуо звездицу са кафанчета...:evil:

Kojice,znam da ti nedostaje...ti si bila naj predaniji član naše porodice....ponosili smo se tobom...da li će se vratiti stara vremena kada smo žarili i palili kultnim...

Možda neki novi pakosnici... mi smo to prevazišli....mnogo smo dobri...mnogo smo jaki...znamo kako svet stoji...i tako...odoh da jedem...na nervnu bazu...

jede se uvek,ako na to misliš.......

:-? Ја знам на шта ја мислим, али на шта ти мислиш то само ти знаш...

Лепо сам те питала да ли пост још увек траје, јер си запретио да ћеш претерати са хараном... а и та нервна база... откуд нервоза у време поста...

Alipošto postim onda i jedem...na nervnoj bazi trenutno...jer mi je tema pri izdisaju jer ste svi postali dobri...sem mene naravno...ali to je ok...nikada se necu odreci sitnih radosti....dok kod tebe to nije živo...

Alipošto postim onda i jedem...na nervnoj bazi trenutno...jer mi je tema pri izdisaju jer ste svi postali dobri...sem mene naravno...ali to je ok...nikada se necu odreci sitnih radosti....dok kod tebe to nije živo...

Види Стефане... ти си нестао... запоставио своју тему... нисам ти ја ниша крива...
У осталом овде има још пакосница сем мене...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back