Paket mera Vlade iliti - menadžment "nije razumeo"

ye.bo si jeza kad ovo procita YeOldeYagge (JAMI, SOJAFEC, FELECITY).
Vidi prijatelju...

Ja imam 150.000 i kažem podeli ovo na 30.000 da dobiju 3ВЕР, Commie, marlon, Boja Magije i Nastia
A onda Džegi kaže Putin vas zajebo evo vam 2.000 nedam viśe, tuži me!
On ti je najpośteniji a slučajni izbor dobitnika je uzet sa druge teme po učestalosti u lupetanju u šerpe
:kafa:

Kad treba da podele ono śto im država prosledi zabatale šerpe i lupaju u kalkulatore koliko su dobri ako zakinu
Ok, oni kažu digitron ali to je hrvatska firma iz SFRJ

Radnik može da bira - da ćuti dok ga ne najure ili da pita za 30.000 i da ga najure
Toliko ste svi pošteni ista politika.

Poslednja izmena:
Verovatno Vučić kriv zbog ovakve preraspodele gde svi došli na istu ideju u roku dok si reko "pare"
Pitam se dal' bi privatnici smeli ovo da rade da je recimo Nogo sa vešalima...
Ili Djilas..u stvari nemojmo njega...tu ni privatnik ne bi video a ne zakinuti radnik
Možda Boško krene sa piśtaljkom od privatnika do privatnika koji ne dadoše "besplatne pare" radnicima?

Za koga bre da glasamo pa da se pare kod privatnika raspodele kako treba?
Obećava li ko napaćeni i školovani moj narode?

Poslednja izmena:
Колико ће да оде у фиктивне СНС фирме.

Ко ће то море листинга проверавати? Нико.

Огољена демократија је витлање немирима док не заузмеш трезор.

Све сами криминалци и терористи
Ja bih i ova nagadjanja odložio dok se ne dese a posvetio ovome śto se desilo od "školovanih" nad "krezubima".
Sve elita Bog te pita...

On ti je najpośteniji a slučajni izbor dobitnika je uzet sa druge teme po učestalosti u lupetanju u šerpe
:kafa:

Kad treba da podele ono śto im država prosledi zabatale šerpe i lupaju u kalkulatore koliko su dobri ako zakinu
Ok, oni kažu digitron ali to je hrvatska firma iz SFRJ

Radnik može da bira - da ćuti dok ga ne najure ili da pita za 30.000 i da ga najure
Toliko ste svi pošteni ista politika.
ma jes, svi radimo za pare..............al ne kapiram kako neki oma dobiju poso a ja se evo vec 15 godina reklamiran a nikako da me neko pozove na mobilni i kaze: "Mister, a bre Milun, you are competent and cooperative.........." nista..............nema cak ni "Дорогие все , a bre Milun, вы компетентны и готовы к сотрудничеству...........".

moracu da zamolim JAMI da mi daje casovi.

Ja bih i ova nagadjanja odložio dok se ne dese a posvetio ovome śto se desilo od "školovanih" nad "krezubima".
Sve elita Bog te pita...

Све ћемо одложи, да би нам се све десило ... :kafa:

Када се живот нације превори у чекање, од тог народа нема ништа!

ma jes, svi radimo za pare..............al ne kapiram kako neki oma dobiju poso a ja se evo vec 15 godina reklamiran a nikako da me neko pozove na mobilni i kaze: "Mister, a bre Milun, you are competent and cooperative.........." nista..............nema cak ni "Дорогие все , a bre Milun, вы компетентны и готовы к сотрудничеству...........".

moracu da zamolim JAMI da mi daje casovi.
Trebali ste da završite komunikologiju, odmah posao u Skupštini, nije bitno ko je na vlasti.
A i ja sam trebao medjutim nije bilo tada kada sam se školovao nešto.

Све ћемо одложи, да би нам се све десило ... :kafa:

Када се живот нације превори у чекање, од тог народа нема ништа!
U maloj zemlji globalne rezultate aktuelne politike vidiš u roku od 8-10 godina
Imao si 10 godina pod SPS-SRS divljali
Imao si 8 godina DOS plaćenike - tek su oni divljali
Imaš Vučića...eee...Vučiću Šećeru, Vučiću Šećeru...

Naučio sam i ja neśto u medjuvremenu, dosta meni pendreka po opoziciji i kožna frula kad pobede... :D

Trebali ste da završite komunikologiju, odmah posao u Skupštini, nije bitno ko je na vlasti.
A i ja sam trebao medjutim nije bilo tada kada sam se školovao nešto.

Занимљиво занимање!

Јел тај комуниколог преводи машински код у метафизичку стварност и обрнуто?

Некада давно, Када су појмови били јасни, причали смо различитим језицима и разумели смо се.

Занимљиво занимање!

Јел тај комуниколог преводи машински код у метафизичку стварност и обрнуто?

Када су појмови били јасни, причали смо различитим језицима и разумели смо се.
A ne ne to vam je posao budućnosti

Śta možete sa tim poslom?

Gotovo sve i da radite u skupštini i da odredite koliko para mogu da dobiju radnici od 30.000 koje poslala država
Sve moj do mojega

A ne ne to vam je posao budućnosti

Śta možete sa tim poslom?

Gotovo sve i da radite u skupštini i da odredite koliko para mogu da dobiju radnici od 30.000 koje poslala država
Sve moj do mojega

Ја сам мислио да је то конвертовање стварног профаног света у виртуелни свет.

Баш сам се разочарао.

Знаш оно, нема кеша, већ укуцаш 0 колико треба централној банци

Знаш оно, нема кеша, већ укуцаш 0 колико треба централној банци

Мени само није јасно зашто се 600,000 административаца муче да срачунају буџет, када је боље налупати 0 колико треба и притиснути ентер централизованој банци (некада народна)

А, па да заборавио сам па то се ради у Франкфурту, па онда ми добијемо од њих неколико 0 колико одлуче да штампају.

Мени само није јасно зашто се 600,000 административаца муче да срачунају буџет, када је боље налупати 0 колико треба и притиснути ентер централизованој банци (некада народна)

А, па да заборавио сам па то се ради у Франкфурту, па онда ми добијемо од њих неколико 0 колико одлуче да штампају.
Frankfurtski narod ima pravo da štampa svoju valutu.

Vi ste slobodni da se iščlanite iz unije

Frankfurtski narod ima pravo da štampa svoju valutu.

Vi ste slobodni da se iščlanite iz unije

Наравно да Франкфуртери раде супер, ево ДојчБанк само што не клекне ...

Док има глупих Еурупљана, дуже ће пирамида функционисати.

А када избију пирамиди око, ето нама 1ДМ за 10еуреа

Back