Pakao

Bratislav_90

Iskusan
Poruka
5.522
Razmisljao sam dosta, i dosao sam do jedinog logickog zakljucka, da je Srbija sigurno pakao, i da smo svi kaznjeni sto smo se rodili ovde. jedino to ima smisla. A ovaj forum je rekao bih najveci nivo pakla, citajuci postove, nisam bio u stanju da nadjem 2-3 normalne osobe iz koje ne isijava mrznja, bol,patnja itd... Da li je to normalno? :confused:
Kapiram ja da je odredjeni nivo nedaca normalan cak stavise i pozeljan, ali bih rekao da smo davno otisli u negativu sa time...
Ranije sam mislio da je svka zemlja ista, svako mesto isto, medjutim vise ne lol

A da te siluje ceta crnaca u Siera Leoneu onda bi to bio sta - turbo pakao?!
Cim ti imas vremena da u 4 ujutro tako baljezgas, nista tebi ne fali. Uzivaj, i zahvali Kreatoru sto si dobio tu svest da njome stvaras. Pakao ne postoji.

Pakao se samo izmisljotina koja je sluzila da zastrasuje ljude srednjega veka. Ljudi u srednjem veku nisu imali cega da se plase,jer u rat nisu isli,nego vitezovi i velmoze. Onda je to katolicka crkva iskoristila, i onda svi oni koji su krsili bozije zapovesti ce ici u pakao. Ali oni mogu da se izvuku i kupe indulgencije koje ce im oprostiti sve grehove. Tako se katolicka crkva obogatila,njeni visoki svestenici ziveli su u palatama,susta suprotnost Isusa Hrista...

Razmisljao sam dosta, i dosao sam do jedinog logickog zakljucka, da je Srbija sigurno pakao, i da smo svi kaznjeni sto smo se rodili ovde. jedino to ima smisla. A ovaj forum je rekao bih najveci nivo pakla, citajuci postove, nisam bio u stanju da nadjem 2-3 normalne osobe iz koje ne isijava mrznja, bol,patnja itd... Da li je to normalno? :confused:
Kapiram ja da je odredjeni nivo nedaca normalan cak stavise i pozeljan, ali bih rekao da smo davno otisli u negativu sa time...
Ranije sam mislio da je svka zemlja ista, svako mesto isto, medjutim vise ne lol

sta fali nasoj zemlji,geografski,klimatski polozaj,prirodna dobra,sve dojaja..e sad mi ljudi smo druga prica;)

sta fali nasoj zemlji,geografski,klimatski polozaj,prirodna dobra,sve dojaja..e sad mi ljudi smo druga prica;)

Slazem se, nasa zemlja kao zemlja je ok. ali ljudi su pukli. :confused:
Bas pre neki dan sam se vozio gspom ono je horor, svi kao da su u mucilistu. Mada bio sam i u pancevu tamo ljudi izgledaju srecnije. Mozda je samo to do Beograda.. Mada citajuci postove ovde na forumu covek bi svasta pomislio,

pa ti ne bi puko da te neko drka svaki dan:D plus da radis ko konj imas dva sata sna..a svuda naokolo ista prica kriza vamo kriza namo,nema se trte mrte..
mora doci do ustanka nekog podhitno:mrgreen:

a nisu ti forumasi reprezentativni primerak,ne bi sedeli tu po ceo dan da nisu nadrkani,ili im dosadno ;D

moj omiljeni forumas!
ljubi ga majka pametnog !

Дефиниши нормално?

П.С.
Да ли си икада помислио да је проблем можда у теби?

to je to.

toksicni smo do bola, najvise prema sebi.
ono sto mene buni je da li je to nasa neka tradicionalna mana ili pak nasledje nekog nevremena iz bliske proslosti.

tek bratislave, prosli smo sve i svasta, kao retko koja nacija i kao sto i sam znas, to ostavlja posledice u psihi naroda

toksicni smo do bola, najvise prema sebi.
ono sto mene buni je da li je to nasa neka tradicionalna mana ili pak nasledje nekog nevremena iz bliske proslosti.

tek bratislave, prosli smo sve i svasta, kao retko koja nacija i kao sto i sam znas, to ostavlja posledice u psihi naroda

Какве?
Шта је то психа народа и да ли она уопште постоји?

Молим те прецизно објасни.

На питање о психи народа ти ми дајеш линк за психологију масе............а то никако не може бити слично................пробај опет али овај пут својим речима или неким адекватним цитатом....ово што си линоквао је тотално друга ствар и за свакога ко се макар мало разуме у психологију нема никаквих додирних тачака са дијагнозом коју си поставио.

Poslednja izmena:

...koga birga za raj što je u njemu lijepo..kad su prijatelji u ...paklu....:bye:

На питање о психи народа ти ми дајеш линк за психологију масе............а то никако не може бити слично................пробај опет али овај пут својим речима или неким адекватним цитатом....ово што си линоквао је тотално друга ствар и за свакога ко се макар мало разуме у психологију нема никаквих додирних тачака са дијагнозом коју си поставио.

pa sta je nacija nego masa, skup ljudi.
drugo, zasto bih objasnjavao sta je psihologija mase "precizno" kako kazes, kad je to opstepoznata stvar i nesto sto se racuna da svako zna makar za pojam.

ocekujem da imas to neko predznanje a ako ne, google je tu da to popravi a mi ostali da nastavimo sa temom bez tih kochnica

pa sta je nacija nego masa, skup ljudi.
drugo, zasto bih objasnjavao sta je psihologija mase "precizno" kako kazes, kad je to opstepoznata stvar i nesto sto se racuna da svako zna makar za pojam.

ocekujem da imas to neko predznanje a ako ne, google je tu da to popravi a mi ostali da nastavimo sa temom bez tih kochnica

Нисам ни питао за психологију масе како сада покушаваш да представиш већ за "психу народа".....
Питао сам те да ли уопште имаш идеју шта је то и да ли тако нешто уопште постоји.
Одговор ми ниси дао..................
Дакле, тотално си побркао појмове и говориш о тотално различитим стварима који немају везе једно са другим што ће рећи да се у психологију (молим те без љутње, заиста не покушавам да те увредим или нешто слично) уопште не разумеш а када се не разумеш у нешто, можда је боље да о тим стварима и не расправљаш пошто је резултат на крају увек катасторфалан.
П.С.
Нити је маса =народ
нити нешто што ти називаш "психом народа" има било какве везе са психологијом масе.

Нисам ни питао за психологију масе како сада покушаваш да представиш већ за "психу народа".....
Питао сам те да ли уопште имаш идеју шта је то и да ли тако нешто уопште постоји.
Одговор ми ниси дао..................
Дакле, тотално си побркао појмове и говориш о тотално различитим стварима који немају везе једно са другим што ће рећи да се у психологију (молим те без љутње, заиста не покушавам да те увредим или нешто слично) уопште не разумеш а када се не разумеш у нешто, можда је боље да о тим стварима и не расправљаш пошто је резултат на крају увек катасторфалан.
П.С.
Нити је маса =народ
нити нешто што ти називаш "психом народа" има било какве везе са психологијом масе.

masa je bre skup ljudi, kao i nacija, rekoh ti vec.

ako bas oces da ides preciznije jer po tebi psihologija mase nije isto sto i psiha nacije/mase, a ti ga lepo zaguglaj.

ako te i to mrzi, moze i ovako:

http://rs.lmgtfy.com/?q=national+psyche

masa je bre skup ljudi, kao i nacija, rekoh ti vec.

ako bas oces da ides preciznije jer po tebi psihologija mase nije isto sto i psiha nacije/mase, a ti ga lepo zaguglaj.

ako te i to mrzi, moze i ovako:

http://rs.lmgtfy.com/?q=national+psyche

Нација и маса немају додирне тачке.............
А пронашао си неку википедијску пошалицу коју би било који иоле озбиљнији модерни психолог одбио да потпише зато што то што си нам презентовао обишан скуп набацаних фраза.
Немој се петљати са оним о чему заиста мело знаш, нема смисла.
Психологија масе је тотално десета ствар од онога што ти покушаваш овде да нам представиш као "психу народа"..........
Иди мало даље од википедије, прочитај неко мало релевантније психолошко штиво па ћеш можда нешто више видети и разумети.

Нација и маса немају додирне тачке.............
А пронашао си неку википедијску пошалицу коју би било који иоле озбиљнији модерни психолог одбио да потпише зато што то што си нам презентовао обишан скуп набацаних фраза.
Немој се петљати са оним о чему заиста мело знаш, нема смисла.
Психологија масе је тотално десета ствар од онога што ти покушаваш овде да нам представиш као "психу народа"..........
Иди мало даље од википедије, прочитај неко мало релевантније психолошко штиво па ћеш можда нешто више видети и разумети.

ovo stvarno nema smisla vise. o cemu diskutujemo, da li postoji nesto sto se zove psihologija/psiha nacije?

ajmo onda mali test, tadic isporuci mladica, kako ce reagovati masa?

kako bi ta ista masa reagovala da je milosevic 1995-e isporucio mladica?

znas ono, narod je zaspao, narod je u apatiji... kolko si puta to chuo?

Back