Pakao silovanja

jel si ti video dokumentarne filmove iz zatvora gde su toliko nakrcani da su kreveti poredjani i u sportskoj sali i njih par stotina na krevetima na sprat leze u istom sali podeljeni su samo virtuelno po regionima u kojima su kreveti sa meksikancima, sa crncima , nacistima itd itd....i ti bi sad pravio posebne paviljone za ove :rotf:

jel si ti video dokumentarne filmove iz zatvora gde su toliko nakrcani da su kreveti poredjani i u sportskoj sali i njih par stotina na krevetima na sprat leze u istom sali podeljeni su samo virtuelno po regionima u kojima su kreveti sa meksikancima, sa crncima , nacistima itd itd....i ti bi sad pravio posebne paviljone za ove :rotf:
To je za deportovanje tako 😁.ja sam bio sa crncima,arapima svima zivo dok sam cekao deport 🙂

Podržavam. Jedna od retkih stvari koje Tramp radi dobro. Dva pola i ćao. Pazi, neko se oseća ovako ili onako... koga briga kako se oseća. To sa izmišljanjem polova je budalaština koja je samo otvorila nove probleme i zloupotrebe.
Pa bilo je slučajeva da se muškarac opredjeli da je žensko, eto on se osjećao kao žensko, stave ga u ženski odjel i onda siluje ženske zatvorenice.

Ali čekajte, ako je neko trans-žena, to znači da se oseća kao žena, ali ima penis.
Zavisi... Neke krenu od malih nogu da vrše tranziciju tako da nije baš jednostavna priča...
Kako mi deluje logično, oni vole da imaju seksualne odnose sa muškarcima jer se osećaju kao žene?
Ne nužno, najveći broj njih doživljava sebe kao fem i teže ka romantično-seksualnim odnosima sa muškarcima/ženama kojima to nije problem.
to bi značilo da im je bolje u muškim zatvorima?
Previše je komplikovano pitanje... Zavisi od slučaja do slučaja...
Po nekoj logici da ali ono cela ta priča je previše zbunjujuća...

Ali čekajte, ako je neko trans-žena, to znači da se oseća kao žena, ali ima penis. Kako mi deluje logično, oni vole da imaju seksualne odnose sa muškarcima jer se osećaju kao žene? to bi značilo da im je bolje u muškim zatvorima?
Imao sam komsije jednom i bila/o jedan trans imao i muza 🙄 tako ga prebila/o par puta da ovaj kroz prozor iskakao da spase glavu.nisu bas ni oni meki toliko.jos su gori jer imaju i zensku crtu histerije😑
Bolest

Jel svaki put moraš biti toliki kloc da na svakoj ebenoj temi ističeš islam kao vjeru u kojoj sam rođena? @tab503 ovaj "gospodin" na kojoj god temi me sretne omalovažava me jer sam muslimanka, molim da se to zaustavi, to je diskriminacija :)
ne vidim da te omalovazava ako ga interesuje kako je nesto propisano u muslimanskom svetu..pa i ja sam te par puta pitao kako muslimani na nesto gledaju.

gde te naziva fatom ti prijavi i regulisacemo
kao i ismevanje vere.

to ne sme da se radi.

ali nije lepo ni da mu kazes da je kretenko z:mrgreen:
Oh, stvarno? :D
Izvinjavam se kretenima :)
Ne, bez zezanja, ti jako dobro znaš da ja neću sebi dozvoliti ponašanje kakvo on ima prema meni od prvog dana. Ali eto, sad mi je konkretno pukao film, mislim tema koja nema apsolutno dodirne tačke sa vjeroispovijestima-no morao me pecnuti jer mu se može. Ne pita jer ga zanima, pita jer provocira. I stalno to radi. Stalno prijavljujem. Stalno brišu. Ali evo meni dosadilo. Nije lijepo što sam mu to napisala ali ne znam ni jednu drugu riječ u koju bi stalo sve što ja mislim o ponašanju čovjeka koji je navodno oženjen i navodno ima dvorce po morima i planinama, muškarca koji ima najljepšu ženu na svijetu a visi na fotografijama i forumu ne bi li vidio neku "damu da velikim grudima"..da ne nabrajam dalje. Meni ga skini s leđa, hvala :heart:

U posebna odeljenja,nevezano sa muskim i zenskim delom.to su vrlo osetljive stvari.izazivaju sukobe

Каква бре посебна одељења. Можеш бити женско, можеш бити мушко и можеш бити дете.

п.с. Ако си ванземаљац. Путин или Маск ће те послати у орбиту. :rtfm:

Zamisli situaciju.dovode pravu zenu koja se oseca kao musko sa svim atributima zene ali se oseca kao musko.osoba napravila saobracajni prekrsaj,ukrala namirnice etc.nebitno neko smesno delo.uvode je u karantin gde se svi na pocetku dovode dok se ne odredi koji ce paviljon ili u slobodnjake.aj ne mora prvo ali drugo vece manijacenje odma.i to straza nista niti ce primetiti niti ih intetesuje.jeli to normalno?
Takve osobe odmah i pre raspodele treba u izolaciju i rasporedjivanje u posebna odeljenja nikako zajedno.

Back