- Poruka
- 15.580
Zatvor je u americi biznis. Zabole njih baš da prave paviljone i slično.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je nesto drugo sto su prepunibrate, zatvori su prepuni a ti bi pravio posebne paviljone za njih![]()
To je za deportovanje takojel si ti video dokumentarne filmove iz zatvora gde su toliko nakrcani da su kreveti poredjani i u sportskoj sali i njih par stotina na krevetima na sprat leze u istom sali podeljeni su samo virtuelno po regionima u kojima su kreveti sa meksikancima, sa crncima , nacistima itd itd....i ti bi sad pravio posebne paviljone za ove![]()
Ne bolest, poremećaj. Bolest je teža reč.Izgleda da nisam dobro razumela. Ti misliš da je to bolest. A za krajnost sam mislila u vezi Trampa.
ma nije samo za deportovanje.. gledao sam na diskaveriju emisiju o zatvorima.. svaka emisija drugi zatvor.. prosto su prenapunjeni i trapju ljude u salu..tu su kao oni manje opasni sa vecom slobodom.To je za deportovanje tako.ja sam bio sa crncima,arapima svima zivo dok sam cekao deport
![]()
ko? tramp ili transgenderi?Ne bolest, poremećaj. Bolest je teža reč.
Transdženderi.ko? tramp ili transgenderi?![]()
Jel svaki put moraš biti toliki kloc da na svakoj ebenoj temi ističeš islam kao vjeru u kojoj sam rođena? @tab503 ovaj "gospodin" na kojoj god temi me sretne omalovažava me jer sam muslimanka, molim da se to zaustavi, to je diskriminacijaKako je to definisano po Kuranu?
Pa bilo je slučajeva da se muškarac opredjeli da je žensko, eto on se osjećao kao žensko, stave ga u ženski odjel i onda siluje ženske zatvorenice.Podržavam. Jedna od retkih stvari koje Tramp radi dobro. Dva pola i ćao. Pazi, neko se oseća ovako ili onako... koga briga kako se oseća. To sa izmišljanjem polova je budalaština koja je samo otvorila nove probleme i zloupotrebe.
Zavisi... Neke krenu od malih nogu da vrše tranziciju tako da nije baš jednostavna priča...Ali čekajte, ako je neko trans-žena, to znači da se oseća kao žena, ali ima penis.
Ne nužno, najveći broj njih doživljava sebe kao fem i teže ka romantično-seksualnim odnosima sa muškarcima/ženama kojima to nije problem.Kako mi deluje logično, oni vole da imaju seksualne odnose sa muškarcima jer se osećaju kao žene?
Previše je komplikovano pitanje... Zavisi od slučaja do slučaja...to bi značilo da im je bolje u muškim zatvorima?
Imao sam komsije jednom i bila/o jedan trans imao i muzaAli čekajte, ako je neko trans-žena, to znači da se oseća kao žena, ali ima penis. Kako mi deluje logično, oni vole da imaju seksualne odnose sa muškarcima jer se osećaju kao žene? to bi značilo da im je bolje u muškim zatvorima?
ne vidim da te omalovazava ako ga interesuje kako je nesto propisano u muslimanskom svetu..pa i ja sam te par puta pitao kako muslimani na nesto gledaju.Jel svaki put moraš biti toliki kloc da na svakoj ebenoj temi ističeš islam kao vjeru u kojoj sam rođena? @tab503 ovaj "gospodin" na kojoj god temi me sretne omalovažava me jer sam muslimanka, molim da se to zaustavi, to je diskriminacija![]()
Ma on podhebava bukvalno stalno, prijavljujem-brišu ali ako počnem kao on da se ponašam prema njemu nemoj da bi me ko opomenuo, upozorio..ne vidim da te omalovazava ako ga interesuje kako je nesto propisano u muslimanskom svetu..pa i ja sam te par puta pitao kako muslimani na nesto gledaju.
Naziva me Fatom, ismijava Islam, ponaša se kao potpuni kretenko.ne vidim da te omalovazava ako ga interesuje kako je nesto propisano u muslimanskom svetu..pa i ja sam te par puta pitao kako muslimani na nesto gledaju.
gde te naziva fatom ti prijavi i regulisacemoNaziva me Fatom, ismijava Islam, ponaša se kao potpuni kretenko.
Oh, stvarno?gde te naziva fatom ti prijavi i regulisacemo
kao i ismevanje vere.
to ne sme da se radi.
ali nije lepo ni da mu kazes da je kretenko![]()
U posebna odeljenja,nevezano sa muskim i zenskim delom.to su vrlo osetljive stvari.izazivaju sukobe