Pakao silovanja

Mecenaa

Primećen član
Poruka
955
Ovo je vise za psihologiju nego za politiku.
Tramp doneo zakon po kome transeksualni koji se osecaju kao zene idu u muske zatvore.
20250125_081707.jpg

Raznorazni manijaci tamo sigurno jedva cekaju novo meso na meniju 😑

Muško ili žensko. Ćao! Šta ima ugađati kriminalcima, to sve košta.
To je vrlo surovo razmisljanje.ne branim takve ali po toj logici svi koji zavrse tako su unapred osudjeni na izivljavanje.
Svaki zatvor ima delove koje moze da odvoji za takve bez previse dodatnih troskova.americki zatvori su posebno surovi i citao sam da takvi moraju da se posebno organizuju oko toga da bi preziveli.
Sta ako je neki manijak uklonio fizicki vec ono hiruskim putem?cekao bi se red na krilu da ih siluju.

Pedofili i silovatelji su vec samo po sebi najgora dela ko dospe tamo.sljam nad sljamovima.
Oni se manijace po difoltu.pricam za neku "zenu" koja se oseca i prijavi se kao musko a napravi delo iz saobracaja na primer.za dve godine pakla tamo bolje da se ubije.
Nije isto,ovaj iz teksta je muskarac koji se pravi zena.ko onaj u parizu sto izbombardovao onu i osvojio medalju.

Pedofili i silovatelji su vec samo po sebi najgora dela ko dospe tamo.sljam nad sljamovima.
Oni se manijace po difoltu.pricam za neku "zenu" koja se oseca i prijavi se kao musko a napravi delo iz saobracaja na primer.za dve godine pakla tamo bolje da se ubije.
Nije isto,ovaj iz teksta je muskarac koji se pravi zena.ko onaj u parizu sto izbombardovao onu i osvojio medalju.
Ma sta pricas. Nula tolerancije za kriminalce. Uostalom svijet bi bio mnogo ljepse mjesto da se ponekad u zatvore ubace neki nozevi, ostri predmeti i tako to.

Koliko vidim Tramp je doneo odluku da postoje samo dva pola, muški i ženski i
da će da zabrani prebacivanje jednog pola u drugi. Znači kako si se rodio tako je.
E sad, šta će to da znači za one koji su se do sad samoproklamovali drugačije ili izvršili operaciju ne znam.
Koliko je u pravu ne znam ali da je sve otišlo do djavola jeste.
Izmislili sto polova ne možeš se snaći. A najgluplje mi je ono u množini.
Sigurno da postoje ljudi koji se ne osećaju dobro u koži u kojoj su se rodili ali ameri su sve obesmislili.
Čitala sam skoro da ima puno onih koji posle silnih procedura i operacija hoće da se vrate na staro.
Ali teško da to može. Ranije su postoja stroge procedure a sad vidim da i maloletnike guraju
da što pre krenu sa hormonima i slično.

Koliko vidim Tramp je doneo odluku da postoje samo dva pola, muški i ženski i
da će da zabrani prebacivanje jednog pola u drugi. Znači kako si se rodio tako je.
E sad, šta će to da znači za one koji su se do sad samoproklamovali drugačije ili izvršili operaciju ne znam.
Koliko je u pravu ne znam ali da je sve otišlo do djavola jeste.
Izmislili sto polova ne možeš se snaći. A najgluplje mi je ono u množini.
Sigurno da postoje ljudi koji se ne osećaju dobro u koži u kojoj su se rodili ali ameri su sve obesmislili.
Čitala sam skoro da ima puno onih koji posle silnih procedura i operacija hoće da se vrate na staro.
Ali teško da to može. Ranije su postoja stroge procedure a sad vidim da i maloletnike guraju
da što pre krenu sa hormonima i slično.
To kako se neko oseća, a suprotno je njegovom biološkom indetitetu, jeste abnormalnost i treba pomoći tom čoveku, a ne podržati ga u deluziji. U tome je ključ.

To je vrlo surovo razmisljanje.ne branim takve ali po toj logici svi koji zavrse tako su unapred osudjeni na izivljavanje.
Svaki zatvor ima delove koje moze da odvoji za takve bez previse dodatnih troskova.americki zatvori su posebno surovi i citao sam da takvi moraju da se posebno organizuju oko toga da bi preziveli.
Sta ako je neki manijak uklonio fizicki vec ono hiruskim putem?cekao bi se red na krilu da ih siluju.
to se desava i sa regularnim robijasima.
sad treba da dele zatvorenike na jake i slabe i fizicki ih odvajaju?

brate, nisi treba da se bavis kriminalom i da budes u zatvoru.. kad si tamo, to ti je to.

Back