ПАЈТИЋ:МОГУЋ РАСЦЕП У ДС

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=07&dd=27&nav_category=11&nav_id=630190


Izvor: Beta, Večernje novosti

Novi Sad -- Funkcioner demokrata Bojan Pajtić kaže da se previranja u DS mogu završiti i rascepom unutar stranke, ali da ne vidi "ozbiljnu nameru da ona bude rastočena".

11193475275013078f97588550300676_368x228.jpg



"Takva mogućnost uvek postoji. Videćemo. DS je uvek iz izazova sa kojima se suočavao, izlazio jači. Ne vidim ozbiljnu nameru unutar stranke da ona bude rastočena", kazao je predsednik Vlade Vojvodine ipotpredsednik DS Bojan Pajtić "Večernjim novostima”.

Upitan da li postoji mogućnost da predsednik DS Boris Tadić zbog poraza na predsedničkim izborima dobrovoljno prepusti mesto šefa stranke nekom drugom, Pajtić je rekao da lider demokrata zbog toga ne treba da odustane.

"Uostalom, nije li Tomislav Nikolić u nekoliko navrata gubio izbore, pa je ostao na čelu svoje stranke, a sada je i predsednik Srbije", kazao je Pajtić.


Pajtić je rekao da ne može da se požali da mu je bilo ko u stranci "zamerio ubedljivu pobedu u Vojvodini".

"Logično bi bilo da kada neko postigne ovakav izborni rezultat, uživa ugled u svojoj stranci", ocenio je Pajtić.

On je kazao da su odluke Ustavnog suda Srbije o nadležnosti Vojvodine konačne i da se "zato neće obraćati sudu".

"Ali ćemo najesen predložiti neke mere s ciljem da uspostavimo stabilnu saradnju između republičke i pokrajinske administracije. Ako se budemo iscrpljivali u sukobima, onda ćemo svi zajedno biti neuspešni, a to Vlada Vojvodine sasvim sigurno ne želi", kazao je Pajtić.

Upitan da li će kancelarija Vojvodine u Briselu nastaviti rad uprkos odluci Ustavnog suda Srbije Pajtić je kazao da "ideja da samo Vojvodina ne može da se bori za ta sredstva je, najblaže rečeno, nefer".

"Kancelariju u Briselu imaju i Niš i Kragujevac, oni su se tamo registrovali ne kao gradovi, nego kao regioni Šumadije i juga Srbije, i oni se bore za sredstva iz evropskih fondova. Mi ćemo to isto nastaviti da radimo preko svojih predstavnika u Briselu", rekao je Pajtić.




Daj Boze da se ove stetocine raspadnu na sto vise delova i da zauvek nestanu sa politicke scene. :)
 
Кад их човјек гледа,запита се у чему је разлика између њих и латино/индијско/турских сапуница?Ко с ким,ко против кога,...?А "они" нас раде.

Bio jednom nekada davno (2002ge) jedan lik koji se zvao Bane a prezivao Andjelic. Prioritetni mislilac, glavni savetnik ministra vojnog, 2003e, nekakvog anonimusa Borislava Tadica (kuj taj lik behase, zna li iko o njemu nesto vise?). :mrgreen:

Ime Bane Prezime Andjelic trebase da budese Branko Radujko, 2002ge u TelJekomu ProSerbia, a ja, mya malenkost, glavni i odgovorni eng. celog Telekoma... Srecom, pa se NE desi. :ok:

_nobody_
 
Ope Djurdjo,biće DSV izgleda . :mrgreen:

Regionalizacija stranka bi za ljubitelje samoupravljačke politike bila prava poslastica!

Uzmimo na primer... hm... ajmo SRS

Pa da se ne bi ujedali ko je krao ko je **** pa se onda u beskonačno prepiru dal su izgubili od dela koji je samo krao ili dela stranke koji je samo **** lepo podele nova zaduženja svojim perjanicama ali prema regionima

SRS Vojvodina, SRS Sandžak, SRS KiM, SRS RS, SRS Karlobag, SRS Karlovac, SRS Ogulin, SRS Virovitica
Vjerica Radeta - SRS Istočna Srbija i vlaška magija
 
Vronski, bolji si od Balkonskog. Bolje mrsis mooda. O radu necu... Verovatno si Narod. Able and Available da se zaiebavas i drkash, a zivish na srpskoj socijali. Ne mere, batice, Nema te Ane (grosse) Kar(enj)ine koja to moze da placa i vraca! :whistling:

_nobody_

Samo ti čačkaj mečku !
Ako me naljutiš,ponovo ćeš da kmečiš....!
I pizdiš Službama da me nađu....
Kako bi ti,kobajagi,mog'o da me ....ma,znaš već !?
Nema problema,samo reci,batice !
I odma' ti gi frljam rukavče....!
 
Samo ti čačkaj mečku !
Ako me naljutiš,ponovo ćeš da kmečiš....!
I pizdiš Službama da me nađu....
Kako bi ti,kobajagi,mog'o da me ....ma,znaš već !?
Nema problema,samo reci,batice !
I odma' ti gi frljam rukavče....!

Svakako, Moj Vronski, da te naci mogu... Vrlo brzo i efikasno. Para vrti gde burgija nece. I znanje, jer ja ipak mogu odhakovati ovaj sajt (treba mi 300 sati krvavog rada). a to je 20 soma jevreja. Jednostavno i prosto, NE trebas mi. Nisi nizasta. To je TVOJ problem. kapirash, batice (ma nista ti ne kapirash, znam ja ti-to) :hahaha:

_nobody_
 
Poslednja izmena:

Back
Top