Karamazov
Ističe se
- Poruka
- 2.450
Idemo dalje...2 runda...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Salvantis:A vec sam ti rekao stvarno sam hteo da me danas banuju i da povucem jos nekog sa sobom
Šakal:Hm...ma večeras nastavljamo...obavezno...bilo je zabavno...nadam se da ste uživali...takođe se nadam da ga neće banovati...![]()
Bog Tvorac ne moze da bude bog mrtvih. Samo su tela mrtva. Ona su nishta. Dushe su zive i one, nakon smrti tela, odlaze u raj, ili u pakao. E, sad, za one koji veruju u reinkarnaciju: mozda se te dushe vrate na Zemlju u nekom drugom telu.Па добро то стоји! Али реци ми, јеси ти то закључио само на основу тога??? По мом мишљењу ми Хришћани имамо једног Бога који је свеопшти и један, па према томе и живих и мртвих!!!
Bog Tvorac ne moze da bude bog mrtvih. Samo su tela mrtva. Ona su nishta. Dushe su zive i one, nakon smrti tela, odlaze u raj, ili u pakao. E, sad, za one koji veruju u reinkarnaciju: mozda se te dushe vrate na Zemlju u nekom drugom telu.
I pravoslavna vera je uzela mnogo toga iz religije starih Slovena, činjenica je da se sve religije nadovezuu jedna na drugu. Kada se širilo Hrišćanstvo, konkretno u nasim krajevima, ubacivani su mu elementi paganizma da bi ljudi lakse primili novu veru.
Da, i tela vaskrsnu, ali ne ona skroz mrtva, t.j. ne ona shto treba da ostanu mrtva. A ja se ne uzdam bash u Bibliju, jer su to samo odabrani tekstovi, koji mogu da se tumache na trista nachinaPo hrishcanskoj veri i pojmovi ziv i mrtav ne znache samo ono shto je ochigledno, nego i neshto drugo.