PAGAN TAVERN

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
moze - dovlacite dupenceta, ja ovdje umireeeemm - nisam ja za kuvaricu pa to ti je...

:D Мени је један пријатељ давно дао савет да отворим дописну школу кувања... не, не... то су била два пријатеља, али заборавих ко је био онај други...:roll:

Тако Враже... изволи... питај слободно све што ти није јасно...

:D Мени је један пријатељ давно дао савет да отворим дописну школу кувања... не, не... то су била два пријатеља, али заборавих ко је био онај други...:roll:

Тако Враже... изволи... питај слободно све што ти није јасно...

Je l' preživeo taj drugi prijatelj?:lol:

Slažem se. Vragana, pitaj...

pazi kad ni NISTA nije jasno, odakle da pocnem...aha, kako se pravi normalna kora
(jedna od onih koje nisu po defaultu osudjene na kantu za smece jerbo se nisu "digle")?
u cemu je tu vic? kazu svi da ima neka caka, al nikako da kazu u cemu se ista sastoji...

Купују се на пијаци.. :D Одличне коре... Шверц из Мађарске.;-)
Не мрве се, јефтине су... а можеш и да бираш хоћеш ли црне или обичне...:)

Купују се на пијаци.. :D Одличне коре... Шверц из Мађарске.;-)
Не мрве се, јефтине су... а можеш и да бираш хоћеш ли црне или обичне...:)

znaci, takve ti savjete planiras dijeliti citaocima?
jadni mi...+ obavezno ubaci plan grada, s naglaskom na pijace i relevantne sverc-komerc tezge...

za tortu - za frakin tortu!!!

btw eno mene u "zemskom kutku" - pravim paralelu izmedju muskog i Kinder-jajeta...he he he..

znaci, takve ti savjete planiras dijeliti citaocima?
jadni mi...+ obavezno ubaci plan grada, s naglaskom na pijace i relevantne sverc-komerc tezge...

za tortu - za frakin tortu!!!

btw eno mene u "zemskom kutku" - pravim paralelu izmedju muskog i Kinder-jajeta...he he he..

Чекај... полако... ово су још увек бесплатни савети...
Када истакнем ценовник биће много бољи...:D

Чекај... полако... ово су још увек бесплатни савети...
Када истакнем ценовник биће много бољи...:D

jos ako zrtve, mislim - klijenti, dobiju i dzabe pristup na neke egzoticnije sajtove u paketu...
pasulj je zbunjen, kaze - kojicom se bizmisu ne nazire kraj,
istina - za pocetak nisam pitala, os da pitam pa ti javim?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back