PAGAN TAVERN

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nordi, skinula sam onaj rar - to su samo mape - nigdje nema modela
za kucistance je bolje da nadjes fotku pa da ti napravim vektor (al to ce potrajati posto sam nevidjeno lijena)
zapravo, najbolje da odneses fajl (sliku) koju cu "opeglati" u neku stampariju da ti naprave samoljepljivu foliju...

e mamu im njihovu...

lako cemo za kuciste,cekaj da ga kupim. napravicemo neko cudo,nista ti ne brini. bice najlepse Pagansko kuciste na svetu

inace, vikinze, ja bih ti preporucio da muziku i dragocene podatke rezes na CD....a ne na DVD.......jer ako ti rikne CD, izgubices samo 600-700MB, a DVD 4GB......nedo bog da rezes dual layer diskove :)

inace, vikinze, ja bih ti preporucio da muziku i dragocene podatke rezes na CD....a ne na DVD.......jer ako ti rikne CD, izgubices samo 600-700MB, a DVD 4GB......nedo bog da rezes dual layer diskove :)

ma brate moram da rezem sve jer nikad ne znam kad ce ovaj komp da rikne... do sad sam milion puta rezao dva cd rw disca i nosio to kod brata u njegov komp. a svaki dan skinem oko giga stvari pa ti vidi koje je to cimanje. mislim da trenutno imam oko 700 mb sve skupa slobodno,dobro uopste i sljaka.

ma nece valjda da crkne

ma, oce coek maketu - jel tako Obere
nisi valjda mislio da ulozimo otprilike 30 miliona "necega" u tvoj novogodisnji poklon?

naravno da nisam mislio.. pare naravno nisu problem ali mnogo brate voli da pije pa ce jednom da razori neku zgradu ni kriv ni duzan... Suhoj 37 je opasna igracka,zato ce dobiti sklepanu maketu.. ja pravim ti farbaj posto imas iskustva sa presvet(l)im bogorodicama :lol:

ma brate moram da rezem sve jer nikad ne znam kad ce ovaj komp da rikne... do sad sam milion puta rezao dva cd rw disca i nosio to kod brata u njegov komp. a svaki dan skinem oko giga stvari pa ti vidi koje je to cimanje. mislim da trenutno imam oko 700 mb sve skupa slobodno,dobro uopste i sljaka.

ma nece valjda da crkne

pa dobro, ja samo kazem kako se ja odnosim prema svojim podacima.....a pod tim prvensvtveno mislim na foke......
imam duplikate i na cd i na dvd.....
takodje od muzike, neke raritete imam duplo....a ostalu muziku imma uredno phranjenu u ogromnu policu :)
od muzike (i filmova) ekstra cuvam samo ono sto se ne moze naci odmah, i nesto na cije skidanje moras da cekas po 5 dana......
za ostalo me zabole, ako rikne disk, skinucu ga opet za cas....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back