- Poruka
- 89.439
E, neću.8-)
Шта ти је са обрвама?! :shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, neću.8-)
Шта ти је са обрвама?! :shock:
Ma nisam spavao 2 dana... vec pocinjem da tripujem...
Moram da spavam... Borcice budi mi pozdravljena i ujedno da pozdravim ekipu na kultu, a posebno Vikinga...
Laku noc.....![]()
Ne vidiš dobro.
To je maska koju nosi Catwoman.
Stavi naočare.
Ovo je čudo neviđeno. Sastanete se vas tri tamo negde, izogovarate nekoga nekoliko sati i nije vam dosta, nego i ovde nekoliko stranica čovek ne može da dođe na red od vas.Pa vi stvarno kao da ste u kafani.
Ma ne o Big Bangu ja sam kreacionista, nego sam nešto važno hteo da vam pričam o istorijskoj ličnosti Dejvi Kroketu.:smile:zar nismo?
e, oprosti ako si planirao nesto strasno vazno da nam kazes...tipa ko je potpalio fitilj za Big Bang ili tako nesto...evo, nalaktile smo se i slusamo.
Шта да ти кажем... Причи никад краја...
Ma ne o Big Bangu ja sam kreacionista, nego sam nešto važno hteo da vam pričam o istorijskoj ličnosti Dejvi Kroketu.:smile:
slusaj, ako neces na moju ignore listu ne spominji ljude s krznenim kapama (i jos mu repic visi niz ledja...monstruozno)
Причај шта било...
ВрагАна де су оне печурке?! Цело вече чекам...
veceras nema pecurkica - samo bezopasni sos od povrca, tikvice iz voka i rizoto
Бљак... Нећу ништа, хвала ти... само ћу да попијем неко пиће на брзину и палим...
kako neces nista? i kako to mislis - BLJAK?
a sta oce lije - neko pilence, mozda?
Тако лепо ништа... вечерас нисам расположена за лов...
Причај шта било...
ВрагАна де су оне печурке?! Цело вече чекам...
Тако лепо ништа... вечерас нисам расположена за лов...
ako treba kojice, ja cu da ufatim to pilence, osurim ga vrucom vodom, ocerupam perusku po perusku (da boli) i ondak ti serviram garnirano mladim krompiricima
ti samo izrazi zelju i povrati svoj zdravi lisiciji apetit
(eto, sta je prava drugarica)

Ali ne opuštaj se, možda će početi neko tebe da lovi.:smile:
Kojice, ova tvoja drugarica nešto smera. Prvo ne može da boli čerupanje ako prvo ošuri, a drugo u decembru nema mladih krompirića. (Da li ću uspeti da ih posvađam:smile![]()
ako treba kojice, ja cu da ufatim to pilence, osurim ga vrucom vodom, ocerupam perusku po perusku (da boli) i ondak ti serviram garnirano mladim krompiricima
ti samo izrazi zelju i povrati svoj zdravi lisiciji apetit
(eto, sta je prava drugarica)
Хвала... Другарице...
али то баш и није интересантно...![]()