Emajlirani_Kazan
Početnik
- Poruka
- 3
Vidim ja da cu posle skoka da jurim padobrance po livadi... 
stavim svoju kacigu, i lagano jednog po jednog

stavim svoju kacigu, i lagano jednog po jednog

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ne vadis me iz usta, tako da se predajem i prepustam =)
 ne vadis me iz usta, tako da se predajem i prepustam =)
 dobro doshao u nashu veselu druzhinu :drunk:
 dobro doshao u nashu veselu druzhinu :drunk:

:drunk:
:drunk: 

Ima na fenixovim forumima. Pitaj "djavola lichno".

Prvo da pozdravim sve padobrance a posebno Svetlanu i Ljubu iz Paracina sa kojima sam imao priliku da skacem odnosno kod njih da zavrsim osnovnu padobransku obuku 2000 god. To je za mene bilo nezaborvno iskustvo i jedno lijepo druzenje sa ljudima iz aero kluba. Nase skokove je predvodio osim LJuba i Cice i aktivni padobranac Mladen Markovic iz Podgorice. Veliki pozdrav od Zlatka ili Zlaje iz Pg ! Nadam se da ce me se sjetiti i Cica i LJubo jer ti obucni skokovi su izvodjeni po strasnom jakom vjetru ali i pored toga nas niko nije mogao zaustaviti da to ne odradimo jer smo jedva cekali slijedeci skok...POZ.
Sto se mene tice, u pravu si. Ja skacem zbog skakanja. Zato sto mi je super dok to radim.
A verujem da i vecina padobranaca ovde misli slicno.
Otprilike ti je to i odgovor na pitanje "A zasto vi skacete?"

To je bilo brzoHej svima!
Od 9-13.jula odrzhan je II wingsuit boogie u Kaposhvaru, Madjarska. Ana, Acim i ja (Jeca) smo bili tamo i evo kako nam je bilo

svaka cast!
 svaka cast!Hej svima!
Od 9-13.jula odrzhan je II wingsuit boogie u Kaposhvaru, Madjarska. Ana, Acim i ja (Jeca) smo bili tamo i evo kako nam je bilo

Spavalo se svega par sati posto je stalno bilo nekih desavanja. Slag na tortu je da je SkySmile dobila gift certificate od Bird Man-a koji je bio namenjen pobedniku takmicenja. Dvoumilo se izmedju naseg druga Gize koji je zbog otkaza izgubio novi icarus extreme (nasao ga u nedelju) i SkySmile ali nasom nepristrasnom odlukom (naime zakljucili smo da SkySmile ima lepsu duzu) odluceno je da njoj pripadne nagrada na Chaber-ovo zadovoljstvo (to je onaj sto je bije na snimku
 Spavalo se svega par sati posto je stalno bilo nekih desavanja. Slag na tortu je da je SkySmile dobila gift certificate od Bird Man-a koji je bio namenjen pobedniku takmicenja. Dvoumilo se izmedju naseg druga Gize koji je zbog otkaza izgubio novi icarus extreme (nasao ga u nedelju) i SkySmile ali nasom nepristrasnom odlukom (naime zakljucili smo da SkySmile ima lepsu duzu) odluceno je da njoj pripadne nagrada na Chaber-ovo zadovoljstvo (to je onaj sto je bije na snimku  ). Posebno zelim da se zahvalim jednom od najboljih svetskih WS pilota Tristan Whitemarsh-u koji je napravio jedan tako velikodusan gest i odrekao se nagrade za prvo mesto u korist SkySmile.
 ). Posebno zelim da se zahvalim jednom od najboljih svetskih WS pilota Tristan Whitemarsh-u koji je napravio jedan tako velikodusan gest i odrekao se nagrade za prvo mesto u korist SkySmile.

I naravno, najveca zvezda od svih: upravnik jarka u to doba, zaboravih mu ime, stalno se setao naoruzan i tamanio je kerove po Jarku i mrzeo ceo svet.