gaus
Početnik
- Poruka
- 4
RamŠtajne,ti si neki veoma pametan,To što pričaš samo si čuo ,možda u Nišu.A te godine ,nisam upoznao ni jednog Pančevca u 63 oj.Barem ne padobranca.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:???: Opet ne pazim na casuAbsolutely:Naravno, Chubb! Kazala sam vec da cu vas obavestiti sta sam uradila kad zavrsim
Pozzzzzz!
Chubbchubb::???: Opet ne pazim na casu![]()
![]()
Uopsta nisam za primer...
gaus:RamŠtajne,ti si neki veoma pametan,To što pričaš samo si čuo ,možda u Nišu.A te godine ,nisam upoznao ni jednog Pančevca u 63 oj.Barem ne padobranca.
Evo i ovde traze cirkuzanteoukydouky:Ako ste EXTREMNI sportista i zelite da snimate reklame, serije, filmove...
Prijavite se na sajtu www.statisti.org.yu
Te cifre su zaista fascinantne, ostavile su me bez teksta. 230€ za prvi skok i po 30 za svaki sledeci. Nisam znao da u Srbiji postoji tako skupo padobranstvo. Nije ni cudo sto nisi uspeo da sakupis taj novac.jeremijabg:zzdravo svima..prosle godine sam dosao na ideju(odakle mi?!) da probam to famozno padobranstvo...bilo je neko okupljanje u lisichjem jarku ali sam ja kasno dosao...dobio sam informaciju da mi do prvog skoka treba oko 230 e.,a za svaki sledeci po 30e..e sad,posto to nije bas sica za par minuta zezanja odlozio sam to iskustvo dok ne odvojim pare i bla,bla...u medjuvremenu sam zaboravio na svoju ideju ali evo ovde nabasah na ovaj vas forum pa rekoh da iz prve ruke dobijem najbolje informacije...citao sam do 9 str. foruma sve ali je zamorno...dakle znam da vec sigurno ima odgovor na ovo pitanje ali bi ipak molio za savet:kada,gde,koji klub,koliko,preporuke....
_)
Naravno da postoje starosne granice i ti si je upravo presla. Donja granica, da bi pocela da se bavis padobranstvom je 16 godina, s tim posto si jos uvek maloletna, treba ti pismeno odobrenje roditelja. Kad to pribavis, dodji da te bacimo iz ispravnog avionalena_181:Caos svima,ova tema za razgovor je fantasticna!!!!!!!!!!!Vec dugo vremena zelim da se okusam u padobranstvu,ali do sada nisam uspela da se bash najbolje informisem,ali ovde kod vas izgleda da ima sve sto mi je potrebno.Imam samo jedno pitanje,ja imam 16 godina i zaima me da li postoje neke starosne granice?
: )