Padobranci sveta ujedinite se !

Za padobrance iz Paracina jedno obavestenje.Ukoliko planirate da u cetvrtak izvodite skokove u centru Leskovca budite oprezni.Aero-klubu je do daljeg zabranjen rad.Takodje zabranjeno je i koriscenje piste.Svako ko se bude oglusio o zabranu rizikuje da izgubi dozvole za rad.Aero-klub je trenutno bez dozvole za rad zbog loseg vodjenja kluba.Pojedini piloti upisivali su petostruko vise naleta od stvarnog.Dnevnici i knjige ne nalaze se na aerodromu vec u privatnom vlasnistvu jednog od pilota,tako da se unos letova i skova sveo na casnu rec.Na aerodromu nije postojao rukovodilac letenja vec su se neki ljudi fantomski vodili za taj posao.Jedan od pilota iz Leskovca (izvesni R.P) protivzakonito naplacivao je usluge koriscenja aviona.Iako nije posedovao komercijalnu dozvolu ii potrban nalet,izvrsavao je panoramske letove i iste naplacivao .Na mestu dezurnog starta i rukovodioca letenj nalazio sa njegov otac koji je penzioner i koji nema nikakvih veza sa letenjem.Tim potezima grubo je ugrozio bezbednost i zivote putnika.Isti pilot u vise navrata leteo je neispravnim avionom i bez prisutnog mehanicara.Dobro je sto niko nije stradao.
Komisija Direktorata je skoro izvrsila inspekciju i zatekla alarmantno stanje.
Pretpostavljam da je LJuba upoznat sa ovim i da ce postovati odluke Direktorata.Ne bi valjalo da se one krse zbog toga sto tamo nema minimalnih uslova za bezbedan rad,te bi se krsenjem istih ugrozili zivoti i zdravlje ljudi.
Ukoliko do sada niste bili upoznati sa ovim Ljubo i Cico obratite paznju na ove stvari.
Hajde da jednom vec ispostujemo zakon a da zarade stavimo u drugi plan.
Sve druge informacije mozete dobiti kod komisije DCV(Bata Simovic i Salatic)

headmaster:
Aero-klubu je do daljeg zabranjen rad.
Aero-klub je trenutno bez dozvole za rad zbog loseg vodjenja kluba

_____Prvi put čujem da direktorat civilnog vazduhoplovstva može da zabrani nekom aero klubu rad.
_____Toliko o kompetenciji autopra gornjih redova i verodostojnosti iznesenih podataka. Radi se o osobi sa ozbiljnim psihičkim problemima, čije puno ime i prezime, iz humanih razloga, neću ovde pomenuti.

_____Mi u Le podržavamo akciju formiraja baze podataka dobrovoljnih davaoca krvi. Stvarno dobra ideja. Verujem da ćemo za neki dan napraviti spisak svih naših davaoca.

GoshuMaster:
Momci samo kratko, kako iz Ns ili iz Bg do Jarka? da li iz Bg ide neki gradski ili ne?Hvala, i svratite ko bude imao vremena....

Lisichiji jarak se nalazi na Zrenjaninskom putu,i sa okretnice autobusa koja se nalazi na Bogosloviji, ide autobus br.101. Treba sici kod PKB-a,od stanice malo napred,tu bi na banderi trebao da vidish jednu malu tablu,na kojoj pishe "aerodrom".tu skreni desno,i samo pravo,oko pet miuta.I to je to.

A ti znas njegovo ime i prezime?
Kakve veze ima davanje krvi sa zabranom sportskih aktivnosti na aerodromu u Leskovcu?
To sto molis ljude iz opstine da ti daju pare da bi skakali (citaj zaradio nesto jer si u frci)
pod izgovorom da organizujes dobrovoljnu akciju davanja krvi je toliko bedno da zasluzuje svaku osudu!
Ajde ostavi casne i postene padobrance sa foruma da daju krv iz humanih razloga i ne mesaj ih u tvoja *ranja.
Headmaster je samo upozorio ljude na to sta se dogadja u klubu i aerodromu da se ne bi neko zajebo. Ko ne veruje nek proveri, nema potrebe da ih ti tvojom "filozofijom" i filozofskim citatima smaras i demantujes zabranu kad je istina.
POzdrav ostalima!

Ma kakvo prepucavanje,toga ima kolko hoces na 016 forumu,samo sam hteo da potvrdim informaciju koju je izneo Headmaster,i to za vase dobro. Nek je vama i onima koji planiraju da skacu ovde Bog na pomoci,ja nemam nameru da skacem.
A i kakvi ste vi to padobranci ako ne zelite da pomognete u razvoju vazduhoplovstva nego podrzavate ovakvog coveka u otimacini i prodaji klubske imovine.
Nebitno, sve najbolje vama,a ako bude poceo sa prozivkama i prepucavanjem ignorisacu ih. Sto se tice mojih postova brisite slobodno, ali ostavite Headmaster-ov,da ljudi znaju gde dolaze!
Vedro nebo!

headmaster:
Joco informacija je za sve.Da znaju sa kim rade.Takodje se tice i padobranaca iz Paracina.Da se vidi da li ce uciniti nesto u skladu sa zakonom ili ce...
Ma slazem sa ja sa tobom, i treba oglasiti ovakve stvari. Nego mi smeta to shto se druga strana odma oglasi pochne neshto da laprda, i pochinje da nervira sve ostale. A naravno i on chovek Srbin,pa nece da cuti.
Blue skies

Ajde kad vec vi nemate slike... ;)
Postavljene su nove slike u galeriju slika "Tandem Skokova Fenix" na sajtu "Fenix" tandema. Mogu da kažem samo da su se momci očigledno prilično izvežbali, pa ovde stavljam samo neke od interesantnijih slika sa sajta, ali ih naravno ima mnogo više. Meni su lično najlepše slike sa odvoja i u momentu otvaranja, jer ih je i najteže uslikati. Bora mi je čudo :-D I ujedno malo slavlje - u setu ovih slika nalazi se i 200 slika na sajtu tandema. Idemo dalje... ;)

Srdačan pozdrav svim padobrancima (prepoznaće se oni sami) ;)

P.S. A ako ne možete negde da skačete dragi prijatelji - Jarak nije toliko daleko , "Fenix" je raspoložen, oprema i avioni su spremni...Svaki vikend :wink:

Prilozi

• tandem186.jpg
    tandem186.jpg
    12,9 KB · Pregleda: 17
  • tandem192.jpg
    tandem192.jpg
    12,3 KB · Pregleda: 10
  • tandem197.jpg
    tandem197.jpg
    11,8 KB · Pregleda: 11

Back