Gost
DeDa:A smrt po svetu ne seju Ameri,vec muslimani.rdeki:DeDa:Mislis...kakva je sila bila...rdeki:DeDa:Ko ce bre amere da razoruza?!Jel znas ti bre da je to naj veca sila ikada zabelezena u istoriji.Ima 270 000 000 stanovnika,a ekonomija samo Kalifornije je dva puta jaca od ekonomije Nemacke.Pa da oce pregazili bi Bliski istok ko' nista. 8)
"Znate li Vi kakva je sila Nemacka? Pola Evrope pregazili."
Niko nece razoruzati Amere. Ali istina je da su oni danas najveca pretnja po covecanstvo, a ne Irak, Libija, Sadam ili Gadafi...
To ti mislis da je Amerika veca pretnja od arapskog sveta.
Ali zapitaces se ti kad nam Arapi budu postavili bombu u Beograd.Tek onda ces shvatiti ko je globalna opasnost.Vecina nasih ljudi misli da su nam Arapi prijatelji.Da Arapi su nasi prijatelji,ali ne i teroristi ma kojoj naciji pripadali,ili koje veroispovesti oni bili...terorista je terorista.A jedan od razloga zasto bi postavili bombu u Beograd je zato sto Srbija nije muslimanska zemlja vec "hriscanska".
To je citat iz cuvenog filma "Ko to tamo peva".
A sto se tice pretnje svetu, nije da mislim - vidim. Nisam slep. Ko ide po svetu i seje smrt? Ko baca bombe na druge drzave jer ne dozvoljava da se iko suprostavi bogovima, Amerima? Ko ima dovoljno naoruzanja da unisti citavo covecanstvo?
Pitacu se ja kada Arapi budu postavili bombu u Beogradu... Ako ih ne budemo dirali, nece nas ni dirati. Ove zlotvore nismo dirali, pa su nam ipak bacali bombe po Beogradu. Upere zlotvori prst na nekoga i kazu: "Tamo nema demokratije.", i onda krenu da u ime demokratije ubijaju nedemokratsku decu.
I onda ti meni kazes da su veca pretnja oni koji brane sopstvenu zemlju, od onih koji ubijaju gde god stignu.
Ceceni u Rusiji,Siptari na Kosovu,Al Kaida,Irak,Oslobodioci Velikog Istoka u Turskoj.
A ti si glup.Nece nas oni dirati zbog rata nego zbog veroispovesti.A bilo ti je lepo kad su na vlasti bili socijalisti a ne ovi kako ih nazivas "zlotvori",
kad si primao platu 5DM,i kad si cekao u redu za ulje...brzo si sve zaboravio to...![]()
![]()
![]()
Zasto bre pricas gluposti.....
vi ste sami sebi pretnja..