Pad drona u Zagrebu / istina

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.518
Pitao sam coveka o cemu se radi kako NATO odbrana koja je stit evrope je sebi dozvolila da se tako nesto desi? On je reko sledece prepricavam:

Verovao ili ne NATO je u prvim danima ozbiljno razmisljao da se ukljuci i vojno u Ukrajinu. Znam da to zvuci ludo ali je istina. Da to nije nimalo glupa prica znamo sta se desavalo u Siriji da su i Amerikanci i Rusi bili vojno angazovani na terenu u isto vreme. I da su cak NATO bombarderi bombardovali Sirijske polozaje i da su javili Rusima sta ce i kako da gadjaju da ne bi i njih zakacili slucano. Isto tako kao Rusi u Siriji i NATO-vci su planirali da se angazuju na zapadu Ukrajine. Cak su i Rusima slali tajno od javnosti poruke da ulaze. Znaci te poruke nisu bile samo ulazimo i gotovo vec su bile date i rute gde ce se kretati njihova tehnika da se ne desi neki incident u smislu da ili Rusi njih pogode ili NATO Ruse.

Medjutim ipak je malo teze bilo objasniti javnosti a i Rusima zasto bi se NATO ukljucio u taj rat jer niti ima trece strane u vidu terorista niti NATO ima nesto protiv Ukrajine kao sto je bio slucaj u Siriji kad je NATO bio taj koji je bio protiv vlasti u Siriji. Dok je sad obrnuto sad je NATO uz Ukrajince a Rusi su protiv Ukrajinaca. Prema tome ulazak NATO-a nema drugog razloga do samog neprijateljstva sa Rusima. I prakticno to bi znacilo konflikt.

E sad Rusi to definitivno nisu zeleli i da bi ih odvratili smislili su jedan plan a to je bespilotna letelica na Zagreb. I evo sta se desilo. Rusi su demonstrirali svoju superiornost tako sto su svojim elektronskim ometanjem na velike daljine (sto NATO-vci nemaju tu tehniku a i nisu ni znali da to Rusi imaju) uspeli da pogase sve radare na trasi na koju se kretala bespilotna letelica. I kao dokaz tome da nije ta letelica slucajno tamo zavrsila u Zagrebu kao satro da se nesto pokvarila je i ta cinjenica da je verovatnoca bas da padne na jedan glavni grad kao sto je Zagreb a ne u nekom drugom gradu ili selu ili na nekoj njivi je gotovo minimalna.

Nakon toga kad su NATO-vci videli sto do sada nisu znali da Rusi imaju prakticno svemirsku za njih tehnologiju elektronskog ometanja oni su obustavili svako cackanje mecke i definitivno su sto se tice vojne akcije u Ukrajini stavili tacku na to. Naravno to NATO-vci nikad nece javno da kazu jer je to velika sramota za njih i sve zataskavaju.

Takodje sa druge strane da je zapad vojno slabiji od Rusije dokazuje i sledece. Sam Zelenski ima prava da pozove NATO u pomoc kao sto je to uradila vlast u Siriji kad je pozvala Ruse da dodju i Rusi su dosli. Medjutim sada NATO-vci ne smeju da urade isto sto su uradili Rusi u Siriji jer mislim da su i oni svesni da su Rusi svesni da ce u tom slucaju Rusi napasti i evropu jer kad su videli kako je pala bespilotna letelica na Zagreb znali su da su rusi mnogo nadmocniji i da bi totalno bili porazeni. Zato su se uzdrzali.
 
Letelo je ispod radara. Ne mozes ometanjem ugasiti radar, ali ga mozes zbuniti.
Ma nije, leteo je na visini od 1500m, to je zvanicna info bila iz Madjarske i Rumunije, ti stari dronovi ne mogu da lete ispod linije radara. Jednostavno nisu ocekivali da nesto doleti a i prilicno je kratko vreme za reakciju ako nemaju dezurnog pilota koji moze za minut da poleti i pokusa da presretne letilicu.
Ispod radara su leteli Ukr. helikopteri koji su gadjali skladiste goriva u Belgorodu, u Rusiji, ipak covek za komandama letilice ne moze tek tako da bude zamenjen.
 
Али кад неко напише "То и то, блаблабла - ИСТИНА", а онда "истину" почне са - причао ми један човек...
Одмах знам да је легитиман извор.

?
Кликнула сам на почетној страни на тему, и одговорила. Тек сад видим да сам на "теоријама завере". Праштајте онда, све је легитимно! ?
 

Back
Top