- Poruka
- 55.168
Neki samo to i radimoJa sam obećala neko druženje, kafenisanje, ćaskanje... ali razmišljam da sve otkažem. Ostaje mi se pod ćebetom i sa daljinskim.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neki samo to i radimoJa sam obećala neko druženje, kafenisanje, ćaskanje... ali razmišljam da sve otkažem. Ostaje mi se pod ćebetom i sa daljinskim.
Eh sad, pa ne lažem. Samo kažem da sam umorna i da me mrzi.Tako i ja lažem ljude danima da ću doći u posetu, nije mi jasno zašto me lepo ne odhebu :/
Ne mogu da se teram.Znam taj osjećaj. Kad mogu, isto tako napravim. Teško se natjerati na druženje ako ti do toga nije.
Joj prija.Neki samo to i radimo![]()
I ja kazem...E jeste pricljivi ovih dana
Kako si milance?
Ja sam to radila kasno pre podne, sad odmaram... Jutros je bilo divno za setnju, suncano a sveze...Do malo prije druženje vani, a sad će biti pospremanje pa odmor.
Nije lose, da se ne zalim
M jokI na kraju - pricas (odn. pises) sam(a) sa sobom...
El to opasno?
U kom smislu?Jbt, ceo dan ja nesto mlatim ovde..:/
Ja već i po ulici pričam sam sa sobomI na kraju - pricas (odn. pises) sam(a) sa sobom...
El to opasno?
Pa pisem, postavljam slike...drugi nesto slabo...sigurno od danas pre podne ima najvise mojih postova...U kom smislu?
Pa nije lose drustvoJa već i po ulici pričam sam sa sobom
![]()
Ma da...Gde ces boljeg sagovornika![]()
Pre bih reko da sam prso'Pa nije lose drustvo![]()
Super si bre !Jbt, ceo dan ja nesto mlatim ovde..:/
Pa da, sami se sa sobom najbolje ispričamo.Gde ces boljeg sagovornika![]()
Nisi, samo se kurtchis...Pre bih reko da sam prso'![]()