- Poruka
- 48.424
Uzivo sam jos gora...mada se ne ljute
Неееее брееее...
имаш супер смисао за хумор...
него, тешко је сваки пут схватити без контакта очима...
то је све...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uzivo sam jos gora...mada se ne ljute
Неееее брееее...
имаш супер смисао за хумор...
него, тешко је сваки пут схватити без контакта очима...
то је све...
Ја се никад не бих могао наљутити на тебе.Uzivo sam jos gora...mada se ne ljute![]()

A onda se jednom samo zapitaš, tko li ti je probušio gume na autu?Uzivo sam jos gora...mada se ne ljute![]()
Meni ovako slatkojA onda se jednom samo zapitaš, tko li ti je probušio gume na autu?![]()

Hawk nije sigurno, vidiš da se on ne može naljutiti.Meni ovako slatkoj![]()
Ко је да је, упознаће моје канџе...A onda se jednom samo zapitaš, tko li ti je probušio gume na autu?![]()

Sto se tice sale, prihvatam je kakva god da je, cak i najcrnju, nikada se nisam naljutila ni na koga zbog toga. Verovatno se nikada i necu naljutitiHawk nije sigurno, vidiš da se on ne može naljutiti.
Blago njemu. Ja mogu.. Ne mislim na tebe, nego općenito, hahaha..
Ne više, ja se ljutim.Ко је да је, упознаће моје канџе...
![]()
![]()
Ух чекај мало
и даље се зекимо
![]()

Ma naravno, zašto bi se ljutila na šalu.Sto se tice sale, prihvatam je kakva god da je, cak i najcrnju, nikada se nisam naljutila ni na koga zbog toga. Verovatno se nikada i necu naljutiti
Hvala milanceSrećan 8 mart svim ženicama
Nisam neki "čestitač" tog praznika ali poštujem![]()

Ne volim cimet...:/ ali mozda ga probam...Dobar je čaj!
To jest dobar je svaki od afričkog crvenog grma
Jako popravlja raspoloženje!
Ima i domaći Fruktusov,njega trenutno pijem
![]()
Ja volim sarkazam, takoreci obozavam, i mnogo volim da se salim na taj nacin. S druge strane, ljudi ga ne vole, nalaze da je uvredljiv i onda je meni problem da nadjem razumnu meru svega togaMa naravno, zašto bi se ljutila na šalu.
Osim ako nije nešto baš neprimjereno ili nešto što nije za šaliti se s time.
Skoro se ne osećaNe volim cimet...:/ ali mozda ga probam...
I ja ga volim ... mada se trudim da bude umeren i da ne uvredim nekoga ko me ne poznaje sasvim dobro.Ja volim sarkazam, takoreci obozavam, i mnogo volim da se salim na taj nacin. S druge strane, ljudi ga ne vole, nalaze da je uvredljiv i onda je meni problem da nadjem razumnu meru svega toga

Ако ми верујеш, већини је лакше да каже да је увредљиво...Ja volim sarkazam, takoreci obozavam, i mnogo volim da se salim na taj nacin. S druge strane, ljudi ga ne vole, nalaze da je uvredljiv i onda je meni problem da nadjem razumnu meru svega toga
Ako te dobro upoznaju i prihvate da je to tvoj način izražavanja humora, vjerojatno se s vremenom i manje ljute na to?Ja volim sarkazam, takoreci obozavam, i mnogo volim da se salim na taj nacin. S druge strane, ljudi ga ne vole, nalaze da je uvredljiv i onda je meni problem da nadjem razumnu meru svega toga
Onda cu morati da ga probam. Hvala AgiSkoro se ne oseća

Meni se svidja tvoj smisao za humor.Ja volim sarkazam, takoreci obozavam, i mnogo volim da se salim na taj nacin. S druge strane, ljudi ga ne vole, nalaze da je uvredljiv i onda je meni problem da nadjem razumnu meru svega toga
Ne bas sve istoI ja ga volim ... mada se trudim da budem umeren i da ne uvredim nekoga ko me ne poznaje sasvim dobro.
Nadam se samo da ne volimo bas sve isto![]()
И мени...Meni se svidja tvoj smisao za humor.
Tako je. Ona ne voli cimet, a ja ga obožavam.Ne bas sve isto![]()

Nisi ni video!Dobro, upravo mi je šef priopćio da pošto mi je rodjendan mogu da izadjem pola sata ranije...jedno!