Pab kod Maxe "ČP" - knjiški moljci XXVI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas je direktor držao govor uz zdravicu, povodom ovog praznika, nakenjao se samo tako, kako to za njega nije praznik darivanja, kako se sve svelo na provod žena u kafanama, kako bismo trebale biti u tom trenutku na ulicama, na demonstracijama, kako je ovo dan u kojem su se žene izborile za svoja prava. Ja vala dodala, poluglasno "da bogdo nisu" svi se nasmijaše a on me pogledom zamalo mrtvom učino.
Đeste? :heart:

Danas je direktor držao govor uz zdravicu, povodom ovog praznika, nakenjao se samo tako, kako to za njega nije praznik darivanja, kako se sve svelo na provod žena u kafanama, kako bismo trebale biti u tom trenutku na ulicama, na demonstracijama, kako je ovo dan u kojem su se žene izborile za svoja prava. Ja vala dodala, poluglasno "da bogdo nisu" svi se nasmijaše a on me pogledom zamalo mrtvom učino.
Ја ушао у редакцију нигдје никог.
Дошле двије Херцеговке да дежурају и стријељају окицама.
Ја побјего. Мсм добре су иначе али данас надрндане.
Ето.
Осми март је дан који најмање волим али јбг.
Мушкараца је само 10 одсто у фирми...
мора нека од њих и данас да ради.

Pa u pravu je covek

Pa u pravu je covek
Pa jeste, ali eto, baš su se izborile, evo kako čestitaju naš praznik :D
Forke, moram! :zcepanje:

2024-03-08 18_19_26-Window.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back