- Poruka
- 55.706
Ostajte u dobrom raspolozenju 
Odoh.
Odoh.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Humor je jako bitna stvar, i treba mu posvetiti pažnju!
Humor čini život podnošljivijim
Tako je!Obozavam ljude sa smislom za humor...![]()
Uuuu, tek kad zaćutim ne valja!Свака ти част.
Кад се ја наљутим, заћутим...
I ti idi u još boljem raspoloženju!Ostajte u dobrom raspolozenju
Odoh.
takođeOstajte u dobrom raspolozenju
Odoh.

Ako živiš u zgradi, zamisli da u svim stanovima krene tako.Povremeno kad besnim crkavaju sijalice!
Ne zezam se!
Istina, tišina zna biti puno gora stvar od erupcije.Uuuu, tek kad zaćutim ne valja!
Nikako ne valja!
To je ono zatišje pred buru
Srećom su moje "moći" lokalneAko živiš u zgradi, zamisli da u svim stanovima krene tako.
I onda susjedi samo odmahnu rukom, ma to opet Aždaha..![]()
Uvek postoji erupcija,cutanje je samo uvertiraIstina, tišina zna biti puno gora stvar od erupcije.
Drago mi je. Uživaj danasTo ono kad paničarim.
Bilo manje posla nego što sam mislila.
Stižem na vreme.
Hoću.Drago mi je. Uživaj danas

Znam taj osećaj.Drago mi je sto rokerka stize.
Jednom sam kasnila na priredbu zbog glupog posla, sve vreme je gledao u vrata, oplakala sam
Ma vazno da si tuZnam taj osećaj.
Ali ovog puta sam još i poranila, a ona osmeh od uva do uva, al me izbacila
Ne smem da vidim generalnu probu.

Ја ушао у редакцију нигдје никог.Danas je direktor držao govor uz zdravicu, povodom ovog praznika, nakenjao se samo tako, kako to za njega nije praznik darivanja, kako se sve svelo na provod žena u kafanama, kako bismo trebale biti u tom trenutku na ulicama, na demonstracijama, kako je ovo dan u kojem su se žene izborile za svoja prava. Ja vala dodala, poluglasno "da bogdo nisu" svi se nasmijaše a on me pogledom zamalo mrtvom učino.
Đeste?![]()
Pa u pravu je covekDanas je direktor držao govor uz zdravicu, povodom ovog praznika, nakenjao se samo tako, kako to za njega nije praznik darivanja, kako se sve svelo na provod žena u kafanama, kako bismo trebale biti u tom trenutku na ulicama, na demonstracijama, kako je ovo dan u kojem su se žene izborile za svoja prava. Ja vala dodala, poluglasno "da bogdo nisu" svi se nasmijaše a on me pogledom zamalo mrtvom učino.
Đeste?![]()
Pa jeste, ali eto, baš su se izborile, evo kako čestitaju naš praznikPa u pravu je covek

Kak da ti kazem, nista tu nije gotovo.Pa jeste, ali eto, baš su se izborile, evo kako čestitaju naš praznik
Forke, moram!
Pogledajte prilog 1511483