DaMislis, ebaces a neces da se hvalis?![]()
Msm možda se samo malo hvalucnem, svi volimo da se koortchimo
Ljudi smo
Ajm onli hjumanz after OL
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DaMislis, ebaces a neces da se hvalis?![]()
Zar i ti?Ma ganjala me jedna, ali sam joj u zamenu obećao da ću joj naći dečka, samo da me ostavi na miru. Sad moram negde da nađem žrtvu![]()
Milančeta ste vi sa foruma kaparisale, njega vam ne diramSamo nemoj milanceta![]()
Hvalucni se, sto da neDa
Ljudi smo

Milančeta ste vi sa foruma kaparisale, njega vam ne diram![]()

Ima kandidatkinja, ali ja uspešno eskiviram, čuvam se za pravuVreme ti prolazi koliko ja vidim![]()

O, Boze, sta bih sve mogla na ovo da kazemDa
Ljudi smo

Hajdee! Kao možeš da prećutiš?O, Boze, sta bih sve mogla na ovo da kazem![]()
Ako, cuvaj se...nemo da te iskoriste, sta ces posleIma kandidatkinja, ali ja uspešno eskiviram, čuvam se pravu![]()
Kao...moramHajdee! Kao možeš da prećutiš?

Kad smo vec kod toga...Moja mama, pre neko vece, gleda neku emisiju o Cig..ovaj Romima, dosli na kratko ovde,Msm možda se samo malo hvalucnem, svi volimo da se koortchimo

Ocima si reklaO, Boze, sta bih sve mogla na ovo da kazem![]()

Moj čoekKad smo vec kod toga...Moja mama, pre neko vece, gleda neku emisiju o Cig..ovaj Romima, dosli na kratko ovde,
pa pricaju kako zive u Nemackoj, itd... I neki klinac, od 15 ak god, Rom, vidi se da slabo zna srpski, stigao je vec da se ozeni naravno,
i pita ga voditeljka, onako ozbiljno (a on u ruci drzi par novcanica od po 100ev.)
Sta volis da radis?
A on, mrtav ladan i ozbiljan - Volim da se kurchim![]()

Ma zezas da morasKao...moram![]()

Pored žene kod kuće i nas ovde kao da mu je još nešto i potrebno u životu?@Dejan73
I sta si dobio za rodjendan?

Mi smo mu dovoljni za tri zivota, kao lud je bez nasPored žene kod kuće i nas ovde kao da mu je još nešto i potrebno u životu?![]()

Eto, @Pinocchio , vidis da mu nije sve po voljiŽene puštili u 12 da idu kuću a meni kome je rodjendan ja moram da sedim do 4... pa 'ebemte pravdo i živote!!
Шта те брига, сад можеш да одеш на Плејбојеву интернет страницу...Žene puštili u 12 da idu kuću a meni kome je rodjendan ja moram da sedim do 4... pa 'ebemte pravdo i živote!!