- Poruka
- 55.769
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U pravu si, tagovanje je najlepše kad je spontano.Mislim. Kad ima neki razlog - to mu dodje slicno.
Naravno.U pravu si, tagovanje je najlepše kad je spontano.

Pos'o stis'o. Najbolji poklon bi bio da smo dobili slobodan dan.Izgleda da svi slave 8 mart...![]()
Mi smo dobili slobodan dan kao poklon, da ga iskoristimo kad hocemo, ali da to bude u SrbijiPos'o stis'o. Najbolji poklon bi bio da smo dobili slobodan dan.
*****š a ne hvališ seSlabo, nemam baš previše vremena za forumašenje![]()
A ti tagujes, a ne hvalis se*****š a ne hvališ se
Ako ako![]()
Nažalost, nije taj tip obaveza*****š a ne hvališ se
Ako ako![]()

Pre će dinosaurusi da hodaju ovim predelima sa sve vilinskim krilima na leđima i maskarom na trepavicama nego što će mi dati slobodan dan danas!Mi smo dobili slobodan dan kao poklon, da ga iskoristimo kad hocemo, ali da to bude u Srbiji
Biće bićeNažalost, nije taj tip obaveza![]()

Der der, biće...Nažalost, nije taj tip obaveza![]()
Mislis, ebaces a neces da se hvalis?Tako ću i ja![]()

Ja ih zaradim, pa moraju da pustePre će dinosaurusi da hodaju ovim predelima sa sve vilinskim krilima na leđima i maskarom na trepavicama nego što će mi dati slobodan dan danas!

Samo nemoj milancetaMa ganjala me jedna, ali sam joj u zamenu obećao da ću joj naći dečka, samo da me ostavi na miru. Sad moram negde da nađem žrtvu![]()

Vreme ti prolazi koliko ja vidimNažalost, nije taj tip obaveza![]()