- Poruka
- 81.953
I dal ima bolje opere od Turandot.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ivana Jankov JebačkiU izvođenju prve srpske Ćićevačke opere i prve dive Ljubosave
Ljubosava Sexović
Rođena je 1975. godine na Krstarici. Diplomirala je klavir na Fakultetu fizičke umetnosti u Ćićevcu, u klasi prof. Babić-devojkovič i magistrirala dirigovanje u klasi maestra Nebojše Stefanovića. Dobila je Novembarsku nagradu za dostignuća u muzičkoj umetnosti 1995, kao najmlađi kandidat. Na takmičenju „Hristo Stoičkov“ u Sofiji 2000, osvaja Prvu nagradu za izvođenje i konjrepeticiju. Za školsku 2003/04. dobija stipendiju pokreta nezavisnih poslatičara u okviru koje se usavršavala na princes krofna konzervatorijumu u Baltimoru, u klasi prof. Gustava Krkleca. Od 1. oktobra 2024. redovan posetilas ljubav i sex diskusija.
Tačno me pokvariš ti.. a lepo sam došao da pričamo o operama.Devojke iz Gruže
Posle ****nja te tuže
Pa sve ispod je praktično muškoNe iebem nista vise ispod mezzo soprana.
Ima u LidluJel probao ko rolovani svež kupus sa čvarcima na roštilju? Nisam ni ja to sam upravo sad smislio. Kupus i čvarci na roštilju sa ročester sosom od vočestera. Jel dejžan doručkovao? Jel se posti još znalisešto?