gost 224104
Elita
- Poruka
- 20.630
Pa nisam odavno bila odje u vash teren te me zanima ebeteli shta ili samo sedite na moodima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nisam odavno bila odje u vash teren te me zanima ebeteli shta ili samo sedite na moodima?
Samo sedim i gledam kako to drugi rade![]()
Ja to zadnjih 6 meseci, ma kakvi godinu dana nisam pogledo.![]()
Ja to zadnjih 6 meseci, ma kakvi godinu dana nisam pogledo.![]()
Ja baš gledao onu scenu kada Bambiju ubijaju majku, uvek me potrese.Nisam ni ja dugo gledao, ali nedavno m došlo nekako da tražim onu scenu po jutubu. Kada razgovaraju Kristin Dejvis i onaj ćelavac (neznam kako se zove). Kristin Dejvis potpuno obučena, a on potpuno go (bez ičega) šeta pred njom u kući (ona je naravno skroz obučena). Gledao sam jedanput njegov intervju, rekao je da mu je bilo izuzetno neprijatno da glumi tu scenu (pri tome mu se Kristin u jednom momentu, onako potpuno golom smeje u lice)
Umesto toga našao sam scenu (isto iz sex i grada na jutubu) gde. Muškarac samo pokriven peškirom, stoji pred obučenom Kim Katral. U jednom momentu on uzima neko cveće od nje, skida peškir, ona mu gleda u "ponos" i nastavlja dalje
Sedimo na dupetu, ne ebemo svašta, nisu moja muda javna česma..
Ja baš gledao onu scenu kada Bambiju ubijaju majku, uvek me potrese.
paaa radoznalePa nisam odavno bila odje u vash teren te me zanima ebeteli shta ili samo sedite na moodima?