Pa zar opet

ja naprimer dasam došo ovde na forum da tražim sapatnicu ja nikad nebi napiso ovako nešto jer misim da su ovakve stvari kvalitetni auto gol
i svako malo ispliva poneko tako s nekom jadikovkom kojom deplasira sebe i ubije svaku šansu
misim ja da sam žensko pomislila bi u jebbote beži od ovog

prijateljski savet...nemojte više ljudi ovakve stvari da pišete ako oćete ovde da pojebete nešto

Opet me blokirala bez razloga,i ne zeli da se javi na telfon,isti slucaj sa bivsom pre nje,pa zar ove danasnje
devojke ne umeju da kazu makar "MRŠ,ne trebaš mi više" i to je poštenije nego da odu bez traga i glasa,ljudi moji,neka me neko ubije višeee!!

:sad2::sad2::sad2: zar toliko ne valjam ?!

nasla boljeg hotera :mrgreen: Nisi je uzbudjivao :aha: zene vole specifican nacin komunikacije :zper: vezbaj jos na chatu :mazi: :lol:

To je bar prosto. Ako imas sta da joj kazes, sto joj nisi vec rekao, napravi blog ili sta god izdeklamuj i posalji link ili nemoj. Bice ti lakse i okreni drugi list. Sledeca. Bar blogova ima kad vec nisu hrabre da kazu sta hoce. Za par dana sama se vratiti, a ti kuliras i samo joj zadas neresiv zadatak.
Ako sam pomogao drago mi je, ako nisam moraces sam da se snadjes.:)

ja naprimer dasam došo ovde na forum da tražim sapatnicu ja nikad nebi napiso ovako nešto jer misim da su ovakve stvari kvalitetni auto gol
i svako malo ispliva poneko tako s nekom jadikovkom kojom deplasira sebe i ubije svaku šansu
misim ja da sam žensko pomislila bi u jebbote beži od ovog

prijateljski savet...nemojte više ljudi ovakve stvari da pišete ako oćete ovde da pojebete nešto

sram te bilo
jos ce da ispadne da ljudi ovde dolaze zbog toga
znaci stvarno te sram bilo

Znas u cemu je mozda probelm drug? Mozda ostavljas utisak da nemas opciju. Jedna, pa na nju navalis svom snagom, ona ispali, pa onda druga i td... Mozda da probas da komuniciras sa vise njih u isto vreme. To ce te primorati da ne provodis previse vremena ni sa jednom, a samim time ne smoris ih, s druge strane imas opcije, one onjuse da su zamenljive pa se trude. A i tebi super..imas opcije....

Back