P....S.... fashion

Ejverli

Početnik
Poruka
1
Samo bih da pohvalim njihovu novu kolekciju (sto ne znaci da zanemarujem prethodne :D). Upravo sam kupila divan braon blejzer i pantalone, a pre nekoliko dana i haljinu. Usluga je takodje sjajna, sve devojke su zaista
ljubazne i uvek spremne da pomognu.

Pre neke 3,4 godine sam dobila na poklon njihov ' korset ' , veoma lep ali mi je stajao užasno...a drugarice budale nisu sačuvale račun :lol:
I dan danas ga čuvam i sve ne znam šta ću s njim, žao mi ga dati a ne stoji mi lepo..nekako čudno seče grudi iz profila...
Inače retko kad se zaletim u njihovu radnju...ne privlače me izlozi..

dosta njihovih majica ima, jednu esarpu, imala torbu, po koju bizuteriju, pantalone i suknje....imali su zaista sjajnih sukanja zanimljivih modela....majice su im vrlo nosive, svaku sezonu kupim koju....torbom nisam bila prezadovoljna ali na snizenju se isplati....generalno, snizena roba vredi samo je dosta tesko pronaci u toj sumi stvari normalnijih modela....ocigledno je ciljna grupa manekenke.....

Iz kataloga nove kolekcije...

Kombinacija KIDA!

1176111_10151860912336678_897752587_n.jpg

Прошле јесени сам код њих купила сомотску хаљину без рукава, тамно браон боје. Ону испод које се носе мајице, танке ролке или кошуље.

Никад ми ништа није боље стајало. :ok:

Jel konacno nesto u malo zivlljim bojama. Meni P...S nije zanimljiv iako sam dosta lepih stvari cula o kvalitetu a koliko sam mogla da procenim ovako naoko, prave i dobre modele, zenstvene. Ali sve sto sam dosad gledala, posebno ova poslednja jesenja kolekcija, previse smedje i nekih nedefinisanih depresivnih boja.
:/

Mago, ne znam imaš li facebook, ja ih pratim tamo, izbacili su neke fotografije nove kolekcije, osim one koju sam već okačila ovde, i ovu:

1014094_10152209806071678_407195732_n.jpg

- - - - - - - - - -

Jel konacno nesto u malo zivlljim bojama. Meni P...S nije zanimljiv iako sam dosta lepih stvari cula o kvalitetu a koliko sam mogla da procenim ovako naoko, prave i dobre modele, zenstvene. Ali sve sto sam dosad gledala, posebno ova poslednja jesenja kolekcija, previse smedje i nekih nedefinisanih depresivnih boja.

Hm, pa videćemo kada prođe finalni krug rasprodaje i objave album.

Ja sam veoma zadovoljna njihovim kvalitetom, imam samo dobro iskustvo sa tom robom.

Neki komadi koje nosim datiraju iz vremena premotanog unazad pet godina, ništa mi nije propalo. :)

vrlo zivahna prolecna kolekcija sto se tice boja :heart:
zadnja 2 dana je na nju snizenje 15%,a jos uvek ima snizene zimske garderobe.

Back