Evo i ja da se ubacim, sa zakasnjenjem od sest godina...
Moj prvi kiss je bio i najsladji kiss koji sam ikada imala! Osecala sam se... kao da lebdim, da nemam zemlju pod nogama, pred ocima su mi sevale boje, vrtelo mi se u glavi, sve vreme sam se smesila... Znas li kako je bilo slatko!!! A onda, mozes zamisliti njegovo odusevljenje kada sam mu rekla da je prvi decko koji me je poljubio... Pa i sad me podidju zmarci kad se toga setim...
Da li je poljubac bio tehnicki savrsen? Pa, ne znam! Verovatno nije, ali sam ja bila toliko excited oko svega (mrak, zvezde, a moj tadasnji decko je tako lepo mirisao...) da nisam ni primecivala! So, ako ti se decko really svidja (nemoj da se ljubis sa BILO KIM samo da bi se poljubila), NISTA SE NE BRINIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S. Za pijano stanje... jeste lakse poljubiti decka, ali ce on
a) smrdeti na alkohol
b) malo ili malo vise se zaneti (nece voditi racuna o rukama, usnama, jeziku, kao sto bi to cinio na pravom sastanku), u zavisnosti od toga koliko je alkoholisan
c) sve posmatrati drugacije, i ko zna da li ce sutra ujutro biti toliko odusevljen sto ste se poljubili kao sto ces ti biti, a slazemo se da, posto ti je prvi kiss, zelis da i on bude srecan zbog toga.
Dakle, ako i zelis nekog decka da uhvatis na pijanstvo (sraman ali efikasan metod), moj ti je savet da sacekas malo dok budes sigurna u svoju tehniku ljubljenja, i u to da ce ti, sutra, ako te ne pozove, biti prilicno svejedno.