P.R.O.B.L.E.M.! ! ! ! ! ! ! ! !

G.I.R.L.:
Imam veliki problem,plasim se 1. poljupca imam 16 god i nisam imala do sad decka a startuje me njih dosta i to vecinom stariji sto me jos vise plasi
NE ZNAM KAKO TO DA PREVAZIDJEM... :cry:
Evo ja cu mladji od tebe godinu dana da ti krnem zvaku :lol: Ozbiljno :twisted:
smackbum.gif
smoke.gif

Corey:
G.I.R.L.:
Imam veliki problem,plasim se 1. poljupca imam 16 god i nisam imala do sad decka a startuje me njih dosta i to vecinom stariji sto me jos vise plasi
smackbum.gif
smoke.gif

hehehehhe.
vidi njega sto je nas'o da bude uchitelj :lol:
samo polako, samo polako ....... :lol:

Keeper:
Corey:
G.I.R.L.:
smackbum.gif
smoke.gif

hehehehhe.
Nema nista polako :twisted:
smackbum.gif
smoke.gif

Corey:
Keeper:
Corey:
G.I.R.L.:
smackbum.gif
smoke.gif

hehehehhe.
Nema nista polako :twisted:
smackbum.gif
smoke.gif

eeeeee, deco deco ........ znate ono MLADOST-LUDOST :lol:

Evo i ja da se ubacim, sa zakasnjenjem od sest godina...

Moj prvi kiss je bio i najsladji kiss koji sam ikada imala! Osecala sam se... kao da lebdim, da nemam zemlju pod nogama, pred ocima su mi sevale boje, vrtelo mi se u glavi, sve vreme sam se smesila... Znas li kako je bilo slatko!!! A onda, mozes zamisliti njegovo odusevljenje kada sam mu rekla da je prvi decko koji me je poljubio... Pa i sad me podidju zmarci kad se toga setim...

Da li je poljubac bio tehnicki savrsen? Pa, ne znam! Verovatno nije, ali sam ja bila toliko excited oko svega (mrak, zvezde, a moj tadasnji decko je tako lepo mirisao...) da nisam ni primecivala! So, ako ti se decko really svidja (nemoj da se ljubis sa BILO KIM samo da bi se poljubila), NISTA SE NE BRINIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S. Za pijano stanje... jeste lakse poljubiti decka, ali ce on
a) smrdeti na alkohol
b) malo ili malo vise se zaneti (nece voditi racuna o rukama, usnama, jeziku, kao sto bi to cinio na pravom sastanku), u zavisnosti od toga koliko je alkoholisan
c) sve posmatrati drugacije, i ko zna da li ce sutra ujutro biti toliko odusevljen sto ste se poljubili kao sto ces ti biti, a slazemo se da, posto ti je prvi kiss, zelis da i on bude srecan zbog toga.

Dakle, ako i zelis nekog decka da uhvatis na pijanstvo (sraman ali efikasan metod), moj ti je savet da sacekas malo dok budes sigurna u svoju tehniku ljubljenja, i u to da ce ti, sutra, ako te ne pozove, biti prilicno svejedno.

Devojke su seljanke. Jedna do druge, sve su isfolirane. Kada im se svidjas prolaze pored tebe kao da ne postojis. Aposle toga "WAOOO Kako je lep" i tako dalje. Ako si devojka koja nije isfolirana i koja u oci govori ono sto misli, veruj mi neces imati problema. Muskarci nisu onakvi kao sto sve devojke misle.

Anonymous:
Sta si ti,kad se nisi toliko poljubila?Svestenica?Mars u manastir :!: :!: :!: :twisted: Eto to ti je od mene,a ti se sto pre poljubi jer veruj mi da je to najlepsa stvar na svetu,a neka ti bude samo sa pravim deckom :!: Srecno :!: :D

Svestyenica, moja najbolja drugarica uskoro puni 18 i jos nije imala decka...a pravi se mnogo fina ko god joj pomene vezu sa nekim. Ako je zaje*bava za nekog decka odma digne nos u nebesa i nece s tobom 10 dana da prica

G.I.R.L.:
Veruj mi nema razloga da se plasis.To nije nista nenormalno i cudno. Secam se svog prvog poljupca... Nije bio tehnicki savrsen,ali nije bio ni tako odvratan. Moj tadasnji decko je bio daleko iskusniji nego ja,znao je da mi je prvi put i sve je proslo ok. Samo kada se setim kako sam ga namucila :lol: . Mucenik me je dva sata ubedjivao da se opustim,da to nije nista strasno,i da prestanem da se tresem! Mora da sam bila jako dobra jer se posle toga nismo odvajali jedno od drugog cetiri godine :lol: ! O Boze,samo kada se setim :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ! I tebi ce sve ovo jednog dana biti smesno. Opusti se i uzivaj!

deckic:
E I JA IMAM 16 GODINA IZ BG SAM PA PISI NA filipdevic@yahoo.com AKO HOCES DA VEZBAMO :) [/u][/b]

EEEE SHABANE!!!!!!!!! :x
1.NA FORUMU(bar ja tako mislim) CES JAKO TESKO NACI ODGOVARJUCU DEVOJKU, STAVISE MISLIM DA JE NECES NACI UOPSTE, ZATO PREKINI DA TRAZIS I DA OSTAVLJAS OVAKVE RETARDIRANE KOMENTARE!!!!! :roll:

2.ZIVI MALO!!!!!!TAKO CES NAJBOLJE NACI DEVOJKU :wink:

3.ZASTO SI PODIGAO IZ MRTVIH GOMILU TEMA NA KOJE NIKO NIJE ODGOVORIO MESECIMA I KOJE VISE NISU AKTUELNE????

Shinoda:
deckic:
E I JA IMAM 16 GODINA IZ BG SAM PA PISI NA filipdevic@yahoo.com AKO HOCES DA VEZBAMO :) [/u][/b]

1.NA FORUMU(bar ja tako mislim) CES JAKO TESKO NACI ODGOVARJUCU DEVOJKU, STAVISE MISLIM DA JE NECES NACI UOPSTE, ZATO PREKINI DA TRAZIS I DA OSTAVLJAS OVAKVE RETARDIRANE KOMENTARE!!!!! :roll:

3.ZASTO SI PODIGAO IZ MRTVIH GOMILU TEMA NA KOJE NIKO NIJE ODGOVORIO MESECIMA I KOJE VISE NISU AKTUELNE????
8) 8) 8) ta ti je pametna 8) 8)

L E F T Y:
Shinoda:
deckic:

8) 8) 8) ta ti je pametna 8) 8)

Back