G
G.I.R.L.
Gost
Imam veliki problem,plasim se 1. poljupca imam 16 god i nisam imala do sad decka a startuje me njih dosta i to vecinom stariji sto me jos vise plasi
NE ZNAM KAKO TO DA PREVAZIDJEM...
NE ZNAM KAKO TO DA PREVAZIDJEM...

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
O,brate!Evo,ovakoG.I.R.L.:Imam veliki problem,plasim se 1. poljupca imam 16 god i nisam imala do sad decka a startuje me njih dosta i to vecinom stariji sto me jos vise plasi
NE ZNAM KAKO TO DA PREVAZIDJEM...![]()
G.I.R.L.:Imam veliki problem,plasim se 1. poljupca imam 16 god i nisam imala do sad decka a startuje me njih dosta i to vecinom stariji sto me jos vise plasi
E,stvarno,sto toliko vole da se ljube sa jezikom?Mislim moze i to da bude zabavno,ali u umerenoj kolicini!Nancy:pazi, mislim da je neko ovde reko da prvi poljubac treba da bude nesto nezno jedan lepo dozivljaj, a ne da ti neko odma gurne jezik u usta.taj neko je totlano u pravu! ja sam prvi poljubac dozivela u 12 god, malo pre 13 rodj. decko je imao 15 i reko mi je da mu se svidjam ocu li itd..i ja sam rekla da i onda mi je lupio zvaku. ako vam kazem da je trajalo pola sata mozda i vise, necete mi verovati, ali bilo je tako...on nije prstajao, a meni bilo zao da ga odgurnem!!!ma bljak...sto si starija to bolje...ako te plase straiji tipovi, a ti nadji nekog ko zna neke stvari o tebi i koji ce biti dobarr...nema razloga za TOliki strah
a sto se tice ljubljena sa jezikom...meni je mnogo bolje kad se tip ljubi sa jezikom.onako bez mi je tako fuj i nekako mi deluje kao da se on ljubi po prvi put.Courtney:E,stvarno,sto toliko vole da se ljube sa jezikom?Mislim moze i to da bude zabavno,ali u umerenoj kolicini!Nancy:pazi, mislim da je neko ovde reko da prvi poljubac treba da bude nesto nezno jedan lepo dozivljaj, a ne da ti neko odma gurne jezik u usta.taj neko je totlano u pravu! ja sam prvi poljubac dozivela u 12 god, malo pre 13 rodj. decko je imao 15 i reko mi je da mu se svidjam ocu li itd..i ja sam rekla da i onda mi je lupio zvaku. ako vam kazem da je trajalo pola sata mozda i vise, necete mi verovati, ali bilo je tako...on nije prstajao, a meni bilo zao da ga odgurnem!!!ma bljak...sto si starija to bolje...ako te plase straiji tipovi, a ti nadji nekog ko zna neke stvari o tebi i koji ce biti dobarr...nema razloga za TOliki strah
G.I.R.L.:stariji tipovi me plase jer znam da su "iskusniji" i bojim se da se ne izblamiram.znam da svima to glupo zvuci i meni ce verovatno kad budem nasla decka. inace prva veza ne bi volela da bude nesto ozbiljno cisto iz cimanja....
fizio:Evo ja cu da ti pomognem da prebrodis prvi poljubac. :wink:![]()
Veruj mi samo opusteno.Sve ide samo od sebe.
Inace salim se za ono prvo......ma da ustvari ako hoces![]()
:wink:
Naravno da ocu.Nego da li ona oce?????? :wink:lolla:fizio:Evo ja cu da ti pomognem da prebrodis prvi poljubac. :wink:![]()
Veruj mi samo opusteno.Sve ide samo od sebe.
Inace salim se za ono prvo......ma da ustvari ako hoces![]()
:wink:
Prvo nudish pomoc, a onda se kao shalish, pa se onda opet "nudish"... Daj, nemoj zbunjivati devojku! ili 'oces ili neces!!!
![]()
G.I.R.L.:Imam veliki problem,plasim se 1. poljupca imam 16 god i nisam imala do sad decka a startuje me njih dosta i to vecinom stariji sto me jos vise plasi
Naravno da ocu.Nego da li ona oce?????? :wink:[/quote]G.I.R.L.: