G
G.I.R.L.
Gost
Imam veliki problem,plasim se 1. poljupca imam 16 god i nisam imala do sad decka a startuje me njih dosta i to vecinom stariji sto me jos vise plasi
NE ZNAM KAKO TO DA PREVAZIDJEM...
NE ZNAM KAKO TO DA PREVAZIDJEM...

O,brate!Evo,ovakoG.I.R.L.:Imam veliki problem,plasim se 1. poljupca imam 16 god i nisam imala do sad decka a startuje me njih dosta i to vecinom stariji sto me jos vise plasi
NE ZNAM KAKO TO DA PREVAZIDJEM...![]()
G.I.R.L.:Imam veliki problem,plasim se 1. poljupca imam 16 god i nisam imala do sad decka a startuje me njih dosta i to vecinom stariji sto me jos vise plasi
E,stvarno,sto toliko vole da se ljube sa jezikom?Mislim moze i to da bude zabavno,ali u umerenoj kolicini!Nancy:pazi, mislim da je neko ovde reko da prvi poljubac treba da bude nesto nezno jedan lepo dozivljaj, a ne da ti neko odma gurne jezik u usta.taj neko je totlano u pravu! ja sam prvi poljubac dozivela u 12 god, malo pre 13 rodj. decko je imao 15 i reko mi je da mu se svidjam ocu li itd..i ja sam rekla da i onda mi je lupio zvaku. ako vam kazem da je trajalo pola sata mozda i vise, necete mi verovati, ali bilo je tako...on nije prstajao, a meni bilo zao da ga odgurnem!!!ma bljak...sto si starija to bolje...ako te plase straiji tipovi, a ti nadji nekog ko zna neke stvari o tebi i koji ce biti dobarr...nema razloga za TOliki strah
a sto se tice ljubljena sa jezikom...meni je mnogo bolje kad se tip ljubi sa jezikom.onako bez mi je tako fuj i nekako mi deluje kao da se on ljubi po prvi put.Courtney:E,stvarno,sto toliko vole da se ljube sa jezikom?Mislim moze i to da bude zabavno,ali u umerenoj kolicini!Nancy:pazi, mislim da je neko ovde reko da prvi poljubac treba da bude nesto nezno jedan lepo dozivljaj, a ne da ti neko odma gurne jezik u usta.taj neko je totlano u pravu! ja sam prvi poljubac dozivela u 12 god, malo pre 13 rodj. decko je imao 15 i reko mi je da mu se svidjam ocu li itd..i ja sam rekla da i onda mi je lupio zvaku. ako vam kazem da je trajalo pola sata mozda i vise, necete mi verovati, ali bilo je tako...on nije prstajao, a meni bilo zao da ga odgurnem!!!ma bljak...sto si starija to bolje...ako te plase straiji tipovi, a ti nadji nekog ko zna neke stvari o tebi i koji ce biti dobarr...nema razloga za TOliki strah
G.I.R.L.:stariji tipovi me plase jer znam da su "iskusniji" i bojim se da se ne izblamiram.znam da svima to glupo zvuci i meni ce verovatno kad budem nasla decka. inace prva veza ne bi volela da bude nesto ozbiljno cisto iz cimanja....
fizio:Evo ja cu da ti pomognem da prebrodis prvi poljubac. :wink:![]()
Veruj mi samo opusteno.Sve ide samo od sebe.
Inace salim se za ono prvo......ma da ustvari ako hoces![]()
:wink:
Naravno da ocu.Nego da li ona oce?????? :wink:lolla:fizio:Evo ja cu da ti pomognem da prebrodis prvi poljubac. :wink:![]()
Veruj mi samo opusteno.Sve ide samo od sebe.
Inace salim se za ono prvo......ma da ustvari ako hoces![]()
:wink:
Prvo nudish pomoc, a onda se kao shalish, pa se onda opet "nudish"... Daj, nemoj zbunjivati devojku! ili 'oces ili neces!!!
![]()
G.I.R.L.:Imam veliki problem,plasim se 1. poljupca imam 16 god i nisam imala do sad decka a startuje me njih dosta i to vecinom stariji sto me jos vise plasi
Naravno da ocu.Nego da li ona oce?????? :wink:[/quote]G.I.R.L.: