Озна и Удба радиле мимо закона

Suvise smo mi mala drzava da radimo samo za svoj interes.

Da li ti verujes da je u onakvoj situaciji moglo da se popravlja?

Наравно,зашто да не.
Стање је могло да се поправи како у банкарском сектору тако и у другим секторима.
Новац од једног продатог предузећа могао је да се искористи да се друго подигне на ноге.Ме мора се баш све распродати.

Наравно,зашто да не.
Стање је могло да се поправи како у банкарском сектору тако и у другим секторима.
Новац од једног продатог предузећа могао је да се искористи да се друго подигне на ноге.Ме мора се баш све распродати.

Slazem se sa podebljanim.Nemoj izvlaciti jedan primer,uzmi celokupnu situaciju u kojoj je bila Srbija tada.....
Moram da idem na sljaku:(,nastavicemo nekom prilikom.Pozdrav.

Zaista nista novo...:lol: Ali predlazem da bi mi, umesto sto se bavimo nezakonitim radnjama jedne tajne sluzbe koja vise ne postoji, koja je delovala u vreme sada vec nepostojeceg drustvenog uredjenja, mogli da se zapitamo koliko danasnja Bezbedonosno-informativna agencija odstupa od zakona i, sto je najvaznije, koliko od zakona odstupaju ljudi koji ucestvuju u danasnjem politickom zivotu Srbije. Jer, koliko sam u stanju da primetim, u Srbiji se vodi velika hajka na sve tekovine i dostignuca komunizma. U redu, neke stvari su predstavljale nazadovanje u odnosu na slobodu govora i demokratiju, kao i delovanje van zakonskih okvira, sto uopste nije u redu i na to treba stalno ukazivati. Medjutim, neke stvari su bile sasvim u redu, vodile su ka boljitku federacije i njenih "drugova i drugarica" i celokupnom drustvenom prosperitetu. Smeta mi samo sto danas neki ljudi, na racun komunistickog jednopartijskog rezima i njenog progona neistomisljenika zele da ukaljaju ugled celokupnom delovanju komunizma u ovoj zemlji, bilo to dobro ili lose i sto se predstavljaju nosiocima demokratije koja je demokratija samo na papiru. Naravno, treba osuditi nezakonito delovanje Ozne ( Udbe ), ali i nezakonito delovanje u ovom poretku, jer, ako se nepravde iz ranijih vremena ne mogu ispraviti, ove danasnje mogu.:rtfm:

Poslednja izmena:

Back