Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 31.878
Baš me briga!pazi da ne vidi šta pišeš, momentalno će te vratiti u manastir i to na hlebu i vodi![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baš me briga!pazi da ne vidi šta pišeš, momentalno će te vratiti u manastir i to na hlebu i vodi![]()
Onda, pristaješ da se udaš za mene? Kapitulacija?Baš me briga!![]()
Ne mogu sada,...možda kasnije.Onda, pristaješ da se udaš za mene? Kapitulacija?![]()
Dobro kad ti nije drhtala ruka dok si to pisao kao po običaju.![]()
Uzroci nesreće su bili drugačiji ali nesreća je nesreća. Razlika je možda u tome da se nekada nesreća bila praktično neizbježna, a danas jje nesreća stvar osobnog izbora, i nekako vrlo čest izbor na ovaj ili onaj nacinAko se gledaju suve cinjenice, u to doba se sklapalo daleko vise brakova i radjalo vise dece.
Druga je stvar koliko su zenici i nevesete medjusobno bili srecni i zadovoljni, ali nesto mi ne deluje da je situacija bila drasticno gora u odnosu na danasnjicu.
Ako pogledamo kroz istoriju, globalno najsrećniji ljudi su upravo oni koji nemaju opciju odabira. Činjenica. Jer kad ti neko dovede bukvalno ženu, pokušavaš da se uklopiš, a i manje te pogađa nerazumevanje. Kad nekog sam odabereš, smatraš da je sve u redu, i onda polako uviđaš da nijeUzroci nesreće su bili drugačiji ali nesreća je nesreća. Razlika je možda u tome da se nekada nesreća bila praktično neizbježna, a danas jje nesreća stvar osobnog izbora, i nekako vrlo čest izbor na ovaj ili onaj nacin![]()
Možda prost primjer, nekada si imao jednu šunku ili mortadelu. Danas po 10 vrsta, samo boli glava, koju ćeš, koja je bolja i sl, tako i valjda s ženama? Od viška itekako bili glava, narodne poslovica su glupe, ali to je druga tema..Ako pogledamo kroz istoriju, globalno najsrećniji ljudi su upravo oni koji nemaju opciju odabira. Činjenica. Jer kad ti neko dovede bukvalno ženu, pokušavaš da se uklopiš, a i manje te pogađa nerazumevanje. Kad nekog sam odabereš, smatraš da je sve u redu, i onda polako uviđaš da nije![]()