Oženila ga mama i ispalo super - ugovoreni brakovi

Ako se gledaju suve cinjenice, u to doba se sklapalo daleko vise brakova i radjalo vise dece.
Druga je stvar koliko su zenici i nevesete medjusobno bili srecni i zadovoljni, ali nesto mi ne deluje da je situacija bila drasticno gora u odnosu na danasnjicu.
Uzroci nesreće su bili drugačiji ali nesreća je nesreća. Razlika je možda u tome da se nekada nesreća bila praktično neizbježna, a danas jje nesreća stvar osobnog izbora, i nekako vrlo čest izbor na ovaj ili onaj nacin :think:

Uzroci nesreće su bili drugačiji ali nesreća je nesreća. Razlika je možda u tome da se nekada nesreća bila praktično neizbježna, a danas jje nesreća stvar osobnog izbora, i nekako vrlo čest izbor na ovaj ili onaj nacin :think:
Ako pogledamo kroz istoriju, globalno najsrećniji ljudi su upravo oni koji nemaju opciju odabira. Činjenica. Jer kad ti neko dovede bukvalno ženu, pokušavaš da se uklopiš, a i manje te pogađa nerazumevanje. Kad nekog sam odabereš, smatraš da je sve u redu, i onda polako uviđaš da nije :mrgreen:

Kad malo razmislim, on 40 godina i nikada takao žene, ona s bračnom traumom od prije, što ih povezuje? Ne bih rekao ljubav, on je sretan jer nekoga ima a bio je uvjeren da će umrijeti ne dotaknuvši ženu. Ona je biće bila u braku s nekim kretenom, sad je s njim koji vjerovatno ne troši puno , ne vara je i pažljiv je prema njoj. Ukratko rečeno savršeni brak :think:

...мој друг из средње школе се оженио млад и само што је завршио школу и већ му је ћале нашао младу....
...био је онако баш ружњикав и сиромашан, сви смо га задиркивали (тиме се уопште не поносим)...
...видио га пре неки дан већ и унучиће гура, не би га ни препознао да ми се није јавио по имену...
...тако да нема ту правила...

Ako pogledamo kroz istoriju, globalno najsrećniji ljudi su upravo oni koji nemaju opciju odabira. Činjenica. Jer kad ti neko dovede bukvalno ženu, pokušavaš da se uklopiš, a i manje te pogađa nerazumevanje. Kad nekog sam odabereš, smatraš da je sve u redu, i onda polako uviđaš da nije :mrgreen:
Možda prost primjer, nekada si imao jednu šunku ili mortadelu. Danas po 10 vrsta, samo boli glava, koju ćeš, koja je bolja i sl, tako i valjda s ženama? Od viška itekako bili glava, narodne poslovica su glupe, ali to je druga tema..

Back