Sebastian6
Iskusan
- Poruka
- 6.205
Tema je o stvarnom događaju tako da očekujem ozbiljne odgovore i ovog puta mogu da se uključe i zaposleni iz skroz dobrih pekara
Moj poznanik, napunio 40 godina, nevin, nikad devojka nikad veza, miran ćutljiv ali odgovori ako ga nešto pitaš ljubazno i obično kroz osmeh. Al ti nikad prvi ne priđe da te pita nešto
Njegova keva popizdi, jer se ne ženi a i nema devojke, i preko neke ženskadije nađe jednu za njega koja pristane da se uda bukvalno na neviđeno.
Njegov ćale digao ruke od svega, pustio je ženu da rešava stvari.
Devojka tj žena koja se odala za njega ima jedan poništeni brak iza sebe i dva odrasla deteta.
Naprave svadbu.
Kumovi, sala, ludilo..
Dobiju dete.
Žive idilićno evo već 4-5 godine bez ikakvog incidenta
Njihova idila počinje da iritira sve nas iz kraja jer se mi sa našim ženetinama mačujemo danonoćno i bez efekta na bolje
Pitanje- da li su ipak ugovoreni brakovi bili odlično rešenje??

Moj poznanik, napunio 40 godina, nevin, nikad devojka nikad veza, miran ćutljiv ali odgovori ako ga nešto pitaš ljubazno i obično kroz osmeh. Al ti nikad prvi ne priđe da te pita nešto

Njegova keva popizdi, jer se ne ženi a i nema devojke, i preko neke ženskadije nađe jednu za njega koja pristane da se uda bukvalno na neviđeno.
Njegov ćale digao ruke od svega, pustio je ženu da rešava stvari.
Devojka tj žena koja se odala za njega ima jedan poništeni brak iza sebe i dva odrasla deteta.
Naprave svadbu.
Kumovi, sala, ludilo..
Dobiju dete.
Žive idilićno evo već 4-5 godine bez ikakvog incidenta

Njihova idila počinje da iritira sve nas iz kraja jer se mi sa našim ženetinama mačujemo danonoćno i bez efekta na bolje

Pitanje- da li su ipak ugovoreni brakovi bili odlično rešenje??