Ozbiljnom muskarcu je potrebno 8 zena razlicitog formata

Dale...zena domacica ona koja raspolaze kucnim resursima ito radi dobro....
Zena majka ona koja cuva decu i vaspitava ih u skladu sa svojim muzem...
Zena u krevetu koja se prilagodjava i uziva u sexu sa svojim muzem
Zena profi koja zaradjuje dovoljno za sebe i muza
Zena strucnjak sposobna da prati dostignuca i unosi ih u porodicu...
Ondak zena dete koja inspirise muza i decu
Zena umetnica apstraktnih vidika da pomera granice vidika i zabavlja muza
I zena politicar koja porodicu uklapa u drustvo...

Sasvim je glupavo ocekivati od jedne zene da sve postize, a jos je gluplje pristajati da se uklapas u njene lose strane, pa recimo zbog sexa da pucas lovu u gluposti ili zbog njenih opredeljenja da budes ono sto nisi....
A šta je sa osam (-desetiosam) tipova muškarca koji su ženi potrebni, pristajanjem da se uklopi u njegove loše strane i sve tako.. Svi smo u istom čabru. I prdimo.

Kad sam sa sestrom nacelno pricao o njenim vrsnjacima koji prilaze njoj i njenim drugaricama, ustvrdio sam da recimo 7 od 10 uopste ne ispunjava kriterijum da se svrsta u homosapiensa. Mislim da stvar je zapravo obrnuta, imamo hiperprodukciju muskog prilazenja zenama, od kojih jako mali procenat ispunjava uslove da ga se uopste smatra nezivotinjom.

Kad sam sa sestrom nacelno pricao o njenim vrsnjacima koji prilaze njoj i njenim drugaricama, ustvrdio sam da recimo 7 od 10 uopste ne ispunjava kriterijum da se svrsta u homosapiensa. Mislim da stvar je zapravo obrnuta, imamo hiperprodukciju muskog prilazenja zenama, od kojih jako mali procenat ispunjava uslove da ga se uopste smatra nezivotinjom.
A ne bih isla tako daleko

Ocigledno si pao s duda....ta prica vazi iskljucivo dok neka od tih " zivotinja" ne stavi sapu na njihov intelekt zene za realno imJu memoriju od 3 sec, ali za emotivno i nadreLno ceo zivot....

Back