G
GOSTCHA
Gost
Lens,svaka ti cast,u pravu si 100 posto!Cura je GRETA GABOR 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
GOSTCHA:Lens,svaka ti cast,u pravu si 100 posto!Cura je GRETA GABOR![]()
Pa mogla bi na prvom sastanku sa nekim deckom, da kroz pricu provuces ono sto ti odgovara kod muskarca, kao i ono sto ti ne odgovara.Ako je dovoljno inteligentan shvatice poetnu, a ako ne onda ti takav i ne treba.sanja:fakat je da muskarci zele devojke koje znaju sta zele, kud idu, gde je cilj... i fakat je da, kad ih upoznaju, ne znaju sta sa njima. kao trogodisnjak sa kompjuterom. igra se, ali isto kao i sa drvenom igrackom.
lakse je sa onim manje zahtevnim, prolazi sve i svasta, ne mora da se pazi na recnik, ponasaje, komentare... i opet smo na pocetku.
poenta je; zasto (me) se muskarci plase?
GOTSCHA:BETTY!? A STO SE ''UVLACIS'' MODERATORU?
CCCCCCC...JADNO JE TO!
INACE,OVO JE DEMOKRATIJA I MOGU DA KAZEM STA MISLIM
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GOSTCHA:,ZATO
SVE NAJLEPSE I SAMO: ''KES KOLICA I LAGANICA"" :wink:
VIKICA KIKICA:SETAJ GA MALA:GOSTCHO,UZ TEBE SAM
![]()
GOTSCHA:BETTY!? A STO SE ''UVLACIS'' MODERATORU?
CCCCCCC...JADNO JE TO!
INACE,OVO JE DEMOKRATIJA I MOGU DA KAZEM STA MISLIM
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lilith:U jednoj epizodi "Seks i grada" (nemojte da donosite sud o mom intelektu zbog gledanja ove serije) lepo kaze: postoje devojke za zenidbu i one previse "komplikovane"!
I ja sam se pomirila sa tim da ce mene uvek svrstavati u ovu drugu grupu!
Ne zato sto sam stvarno komplikovana, vec zato sto ih na neki nacin ugrozavam.
To je krhkost muskog ega!
Nista drugo!
Zak:Pazi kada se u svakoj vezi zna ko vodu nosi a ko...8)
NARAVNO NI ONA NIJE ZNALA STA HOCE ALI TU JE BIO ZVERKA PUN LOVE 8) PA POSLE KISELO GROZDJE BILO-KAD SE OZENIO.....Anonymous:Lilith:U jednoj epizodi "Seks i grada" (nemojte da donosite sud o mom intelektu zbog gledanja ove serije) lepo kaze: postoje devojke za zenidbu i one previse "komplikovane"!
I ja sam se pomirila sa tim da ce mene uvek svrstavati u ovu drugu grupu!
Ne zato sto sam stvarno komplikovana, vec zato sto ih na neki nacin ugrozavam.
To je krhkost muskog ega!
Nista drugo!
U jednoj drugoj epizodi Sex i grad kada Keri saznaje da se Zverka ozenio kaze kako ona u stvari ne zeli da bude zena koja ide za muskarcem, brak ili vezu gde ce biti u drugom planu niti zeli takvog muskarca. Ona zeli nekoga ko ce hodati rame uz rame sa njom. "Mozda i jesam neukrotiva kao divlji konji, ali ja hocu muskarca koji ce galopirati sa mnom." Znaci bitno je ne za mnom nego samnom. To je cela prica.