Ozbiljno pitanje

gost 358859

Poznat
Poruka
7.403
Zene, da li bi ostale u braku da vam muz odsece pimpek?
Znaci shvati da je zensko ili je oduvek znao, ali eto vencao se sa vama i nije hteo da ga odsece zbog vas. Onda vam sve prizna i dalje vas voli, ali ne moze, smeta mu pimpek.
Da li bi ga podrzale, postale lezbejke i ostale u braku, vezi, stavec?
Ili je pimpek toliko vazan i muske maljave grudi da bi se odmah razvele?

ja bih onda zašila vaginu i prišila kitu. i nastavili bismo da se volimo, svako sa svojim alatom. kad je hteo da ima rupu, nek trpi punjenje.
Jos jedan neozbiljan odgovor.
Malo sam sumnjičav u pogledu toga koliko osoba koja promeni pol iz M u Ž može da oseća seksualnu naklonost prema ženama.
Dakle, ''promenila sam pol iz muškog u ženski, ali me privlače žene''... postoji li to negde?

Ima, kod lezbejki. Znaci taj muskarac je postao lezbejka. Inace pre je bio strejt muskarac, fizicki bar.

Da
Poznajem coveka ali ne bih smela vise ô tome da kazem ne znam ko cita
Nema pare za operaciju,oseca se I oblaci kao zena (tajno) ali zeli zene

U Srbiji su nesto glasali da moze za dz... ili pola da se placa.. ako je Srbin neka se raspita.
Mi smo inace jako popularni sto se tih operacija tice... vrhunski hirurzi, a cene daleko manje.

- - - - - - - - - -

Je l I ti isto mislis ? :aha:

Da.
I ovo Mr. Hard mu deluje nekako kao neki grubijan, velikih misica, a male i mlohave cune.
Dok mu je Hard as a rock delovalo bas definisano, sa jakom erekcijom i britkim umom...
Sta znam... utisak ume da vara..:(

Malo sam sumnjičav u pogledu toga koliko osoba koja promeni pol iz M u Ž može da oseća seksualnu naklonost prema ženama.
Dakle, ''promenila sam pol iz muškog u ženski, ali me privlače žene''... postoji li to negde?

pa šta je uradio BDŽ, nego to? odsekao penis i postao lezbejka.

a sto bi se zasivala? :think: ostavis to svoje i dodas samo to njegovo. :mrgreen:
ja d abudem nakaza sa dva polna organa, a on da ima riibicu samo ne može, imam i ja samopoštovanje.
ai htela bih da znam kakkav je osećaj kad ebem :manikir:

Jos jedan neozbiljan odgovor.

r.

uopšte nije neozbiljan, razmislila sam pre kucanja i to dobro.

OK lezbejke... Ali ovde pričamo o ''lezbejki u telu muškarca''.
To zvuči kao kad bi neko namerno sebi precvikao noge, samo da može da se takmiči na olimpijadi za invalide.

Pa seksualni i polni identitet nisu iste stvari. U sustini jako su odvojeni. Jeste neprakticno, ali kao da mozes da biras...
A imaju ljudi koji se pale i na cvikanje nogu... pa onda drkaju na to posle godinama... msm kad odseku ud ili tako nesto...

U Srbiji su nesto glasali da moze za dz... ili pola da se placa.. ako je Srbin neka se raspita.
Mi smo inace jako popularni sto se tih operacija tice... vrhunski hirurzi, a cene daleko manje.

- - - - - - - - - -

Da.
I ovo Mr. Hard mu deluje nekako kao neki grubijan, velikih misica, a male i mlohave cune.
Dok mu je Hard as a rock delovalo bas definisano, sa jakom erekcijom i britkim umom...
Sta znam... utisak ume da vara..:(

Joj gde da to savetujem,ima dete preterano moralno ,ona bi odlepila nacisto
A I mislim da nase/njegovo drustvo nije spremno za to
U srbiji se I crnac gleda ko zanimljivost n'a ulici :lol:

Zene, da li bi ostale u braku da vam muz odsece pimpek?
Znaci shvati da je zensko ili je oduvek znao, ali eto vencao se sa vama i nije hteo da ga odsece zbog vas. Onda vam sve prizna i dalje vas voli, ali ne moze, smeta mu pimpek.
Da li bi ga podrzale, postale lezbejke i ostale u braku, vezi, stavec?
Ili je pimpek toliko vazan i muske maljave grudi da bi se odmah razvele?

ne bi

Joj gde da to savetujem,ima dete preterano moralno ,ona bi odlepila nacisto
A I mislim da nase/njegovo drustvo nije spremno za to
U srbiji se I crnac gleda ko zanimljivost n'a ulici :lol:

Cim dete ima definiciju morala i mogucnost da sebi priusti da odlepi, vrv je punoletno..:lol:
Ja samo iznela predlog... u svakom slucaju pretesko mi i da msm kako je to kad nisi spojen u tom smislu...

Back