- Poruka
- 1.305
ma nema sretje u uopćavanju![]()
sta rece!? jesil i ti susjeda od tamo!?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma nema sretje u uopćavanju![]()
Zašto najlepši muškarci ( fizički lepi ), imaju prosečno lepe ili čak i manje lepe cure kraj sebe ?
шта кажеш да уплатиш једну малу, слатку терапијицу?zar ovo ne bi trebalo da bude pitanje pre za nas (lepe) muskarce ?
1. mislim da biram, ponekad(vise redje nego cesce), zato sto zene posmatram ne kao celinu, vec kao objekat ispunjavanja jedne(ili dve, tri) funkcije-recimo ima veliku guzu znaci ona zadovoljava funkciju guze, te mozemo zanemariti funkciju sise ili lica(ili recimo ima funkciju sise pa mozemo zanemariti guzu i lice).
neko moze reci a zasto ne pronaci neku koja ima i guzu i sisu i lice ? nekada je zbir funkcija u jednom objektu manji od zbira funkcija u razlicitim objektima.
2. ravnoteza moci preteze na moju stranu. lakse mi je da dominiram, a i ona je spremnija da mi ispunjava zelje.
3. lepota zarobljava, a ruznoca oslobodja ! od lepih ljudi se ocekuje da stalno budu lepi i da budu kvalitetni i u drugim poljima a to je cesto opterecujuce. covek se onda slobodnije oseca pored ruznije, jer ima manji pritisak da stalno bude lep i savrsen.
4. naravno postoje i oni muskarci(u koje ja naravno ne spadam) koji su lepi ali i kljucno falicni. recimo za bred pita se prica da ima stvarno mali falus-verovatno iz tog razloga nije promiskuitetan, vec je monogaman, jer je falusno challenged.
шта кажеш да уплатиш једну малу, слатку терапијицу?
Zašto najlepši muškarci ( fizički lepi ), imaju prosečno lepe ili čak i manje lepe cure kraj sebe ?
a i shta ce mu ''dobra riba'' ako nema pola gr mozga
samo manje pametne![]()
al namanje pametnija je uvek 30 puta pametnija od najpametnijeg muskarca![]()
Isto važi i za žene.Zašto najlepši muškarci ( fizički lepi ), imaju prosečno lepe ili čak i manje lepe cure kraj sebe ?