Ozbiljno pitanje za žene

zar ovo ne bi trebalo da bude pitanje pre za nas (lepe) muskarce ?

1. mislim da biram, ponekad(vise redje nego cesce), zato sto zene posmatram ne kao celinu, vec kao objekat ispunjavanja jedne(ili dve, tri) funkcije-recimo ima veliku guzu znaci ona zadovoljava funkciju guze, te mozemo zanemariti funkciju sise ili lica(ili recimo ima funkciju sise pa mozemo zanemariti guzu i lice).
neko moze reci a zasto ne pronaci neku koja ima i guzu i sisu i lice ? nekada je zbir funkcija u jednom objektu manji od zbira funkcija u razlicitim objektima.
2. ravnoteza moci preteze na moju stranu. lakse mi je da dominiram, a i ona je spremnija da mi ispunjava zelje.
3. lepota zarobljava, a ruznoca oslobodja ! od lepih ljudi se ocekuje da stalno budu lepi i da budu kvalitetni i u drugim poljima a to je cesto opterecujuce. covek se onda slobodnije oseca pored ruznije, jer ima manji pritisak da stalno bude lep i savrsen.
4. naravno postoje i oni muskarci(u koje ja naravno ne spadam) koji su lepi ali i kljucno falicni. recimo za bred pita se prica da ima stvarno mali falus-verovatno iz tog razloga nije promiskuitetan, vec je monogaman, jer je falusno challenged.

zar ovo ne bi trebalo da bude pitanje pre za nas (lepe) muskarce ?

1. mislim da biram, ponekad(vise redje nego cesce), zato sto zene posmatram ne kao celinu, vec kao objekat ispunjavanja jedne(ili dve, tri) funkcije-recimo ima veliku guzu znaci ona zadovoljava funkciju guze, te mozemo zanemariti funkciju sise ili lica(ili recimo ima funkciju sise pa mozemo zanemariti guzu i lice).
neko moze reci a zasto ne pronaci neku koja ima i guzu i sisu i lice ? nekada je zbir funkcija u jednom objektu manji od zbira funkcija u razlicitim objektima.
2. ravnoteza moci preteze na moju stranu. lakse mi je da dominiram, a i ona je spremnija da mi ispunjava zelje.
3. lepota zarobljava, a ruznoca oslobodja ! od lepih ljudi se ocekuje da stalno budu lepi i da budu kvalitetni i u drugim poljima a to je cesto opterecujuce. covek se onda slobodnije oseca pored ruznije, jer ima manji pritisak da stalno bude lep i savrsen.
4. naravno postoje i oni muskarci(u koje ja naravno ne spadam) koji su lepi ali i kljucno falicni. recimo za bred pita se prica da ima stvarno mali falus-verovatno iz tog razloga nije promiskuitetan, vec je monogaman, jer je falusno challenged.
шта кажеш да уплатиш једну малу, слатку терапијицу?

Zašto najlepši muškarci ( fizički lepi ), imaju prosečno lepe ili čak i manje lepe cure kraj sebe ?

Pa zene ne cene toliko fizicki izgled koliko muskarci pa se najvise zbog toga javljaju takve neujednacenosti. Drugi veoma bitan razlog za to je cinjenica da lepih zena ima relativno malo. Mislim ako objektivno pogledas muskarci su fizicki u znatno boljoj formi, dok zena ako je iole dobro gradjena ona odma moze biti riba. Muskaraca koji dobro izgledaju ima na svakom koraku, a zena koja dobro izgleda je jedna od sto. Tako da je to takodje stvar ponude i potraznje.

e ja vidim ovu tematiku na sledeci nacin... naime, opste je dokazana (naucno naravno) da se muskarci plase lepih devojaka... pa, onda je verovatno isto i sa devojkama, tj verovatno se one plase lepih muskaraca... pogotovo lepe devojke... jer su ti lepi muskarci, narcisi sami po sebi, neodvazni da pridju ribi, jer su u stavu: sta ja njoj da prilazim, pa da me jos iskulira, a i ja sam lep, zasto da sebi to dozvolim, neka ona meni pridje, ako hoce... nazalost, isto tako razmisljaju i lepe devojke, i ove dve grupe se tesko skapiraju i pronalaze... i onda lepi muskarci pridju nekoj ''osrednjoj'' curi, koja ce biti odusevljena sto je startovao takav lepotan, pa ce ga obasipati tonama komplimenata, ovaj ce se osecati kao apolon, Bog licno, i oboje u tome pronalaze neku satisfakciju... znaci, problem je sto su lepi ljudi previse ponositi, a cesto i nadmeni... tek kada ovo shvate, moci ce da se otarase tih stega...

Zašto najlepši muškarci ( fizički lepi ), imaju prosečno lepe ili čak i manje lepe cure kraj sebe ?

to sam i ja primetio...misim...svako je primetio...:rumenko:

...neam pojma...da kaem da je zbog kinte, aj što nije lepo, nego je i polovično tačno...
...takođe, naem pojma kakvu harizmu može da ima neko ko je 120 kila, uz dužno poštovanje svih buca ovog sveta...al da ima nešto, ima...

Back