Ozbiljna veza

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Prosto pitanje, sta je za vas ozbiljna veza i kako dvoje ljudi koji su u ozbiljnoj vezi treba da se ponasaju?
Mislim da se podrazumeva lojalnost bez svrljanja sa strane, ali sta jos ide u to? Zajednicka letovanja, poseta njegovoj ili njenoj mami/kumi/drugarici za rodjendan, zajednicka letovanja/zimovanja, zajednicki kapital, zajednicki zivot?

Prosto pitanje, sta je za vas ozbiljna veza i kako dvoje ljudi koji su u ozbiljnoj vezi treba da se ponasaju?
Mislim da se podrazumeva lojalnost bez svrljanja sa strane, ali sta jos ide u to? Zajednicka letovanja, poseta njegovoj ili njenoj mami/kumi/drugarici za rodjendan, zajednicka letovanja/zimovanja, zajednicki kapital, zajednicki zivot?

:sad2::sad2:
ne budi naivan

Tu uopste ne postoji neko pravilo, mislim ja se u principu jezim pravila...
Najbolje je onako kako oboma odgovara...

Da,ne postoje tu nikakva pravila,a posebno bih se osvrnula na ono "nema švrljanja sa strane".Da li brak spada u ozbiljnu vezu između dvoje ljudi?Mislim da bi tako trebalo biti,a opet ljudi varaju.I opet ostaju u braku.

svaka veza je ozbiljna ako ljudi sebe i onog sa kim su ozbiljno shvataju
ako im je bitan sam odnos i zele biti zajedno
i u svakoj toj ili drugoj vezi mora biti postovanja i odanosti kao i poverenja
a na koji nacin se druze, da li idu kod tetke i strine ili ne da li izlaze i letuju zajedno nije ni bitno
ako je sam odnos ok onda su to nebitne stvari

kyjac!
ma shta kyjac...kyjchina...enormnih dimenzija!!! i satir bi se postideo...

kyjac!
ma shta kyjac...kyjchina...enormnih dimenzija!!! i satir bi se postideo...

84.gif
slooonce, ko ti ukro nalog

Bio mi je taj termin smesan oduvek
Nekako mi je podrazumevao dvoje smorova od ljudi u smoru od veze.
Jos kad se neko deklarise da je u startu samo za "ozbiljne veze" odmah stvorim sliku teskog davitelja ili daviteljke
Da bi veza postala ozbiljna, treba najpre njih dvoje da se vole, da lepo funckionisu, lako prevazilaze probleme ili ih imaju malo, da prodje dovoljno vremena da njih dvoje pocnu da prave zajednicke planove, da ukljucuju u te planove roditelje, prijatelje i rodbinu onog drugog i da planiraju ili pocinju zajednicki zivot. To bi za mene bilo ozbiljno, drugim recima sve sto je na pragu zajednickog zivota ili je takav zivot zapocet

pa kad imas u planu neke zajednicke aktivnosti, tipa ziveti zajedno sa nekim, videti sebe na dugi rok sa tom osobom, da funkcionisete ok, ne ono svaki dan drama,vriska, samari, divljanje, delite slicne vrednosti i ideje, poneku aktivnost itd....posete porodici maksimalno eskiviram, i mojoj familiji a i svakome ko bi se mesao u moju vezu, tako da to ocekujem i sa druge strane. stop papuce zavisne od toga sta mama i tata kazu, to nikako :sad2:

Па то је оно кад као и већина мамлаза поверујеш да си нашао неку која се разликује од осталих, као убо си премију, извукао седмицу, е па тај период па док не провалиш да је то била ипак тројка, евентуално четворка.

pričaju dva ortaka jednom nešto oko neke ebačine, sad ovaj jedan ispituje ovog drugog šta je sve bilo, jel bilo ovo, jel bilo ono, ovaj kao odgovara
i na kraju ga pita a jel bilo u dupe, jel dala... ovaj kaže jeste
na to ovaj prvi odgovara - uuu znači ozbiljna veza :lol:

Треба да се поштују и да буду искрени једно према другом и да имају поверења наравно.
Шврљање са стране је нешто што иако се деси не треба често примењивати. То се данас ради да би се мало освежила веза и добрица је онај партнер који је мање варао, а овај други је злоћа.:evil:
Наравно да много тога треба да буде заједничко, али исто тако сваком партнеру треба оставити мало простора за себе. Не мора ни свако летовање да буде заједничко.

Sve to sto si rekao sem kapitala. Tek kad se vencaju treba da imaju zajednicki kapital, sto je i normalno. Zajednicki zivot, bar 6 meseci pre braka preporucujem da se bolje upoznaju, jer se tek tada vide sve vrline osobe u paru kao i mane funkcionisanja (u paru).

sve navedeno osim ovoga...:bljak:

Back