Ozbiljna politicka rasprava

Озбиљна Расправа може се поведе оног Тренутка када се одговорнима за Надстрешницу пусте Букагије на њиЈове ручне и ножне Зглобове.
Онда повести КРИВИЧНИ Процес против Браће Вучића и њихових најближих СарАДНИКА ЗБОГ Трговине Наркотицима.
То су ЗАХТЕВИ!

Pokušavaš da razvodniš i simplifikuješ stvari, kao navodno si neutralan, iako je jasno da podržavaš režim, zašto to otvoreno ne kažeš, podržavam ih kakvi god da su, to je mnogo poštenije.
E tu smo. Opet etikete. To je baš ono o čemu pričamo.
Đavolčićeva retorika original Vučić - može da se ugasi zadruga i parovi ali da se ugasi i survajver jer je sve to isto.

E tako i ovo. Naprednjaci su jako svesni da su smeće i glavna njihova parola i poenta su da ubede sve ostale da su i oni isto smeće kao oni
Rijaliti je u Srbiju donio Đilas. No nebitno. Što se đavolčića tiče on bi Zadrugu i Parove zabranio. A mnogima od učesnika istih zabranio pristup medijima. Isto kao što bi ukinuo budalu zvanu Jovana Jeremić.

Ono sto je interesantno sto se ti bunis protiv medija- s pravom, ali u isto vreme radis istu stvar- guras svoje licno misljenje na podforumu na kojem si zaduzen za moderisanje.
Sta je tema ovde? Koje medije treba gledati i koji mediji su bolji?

Nedostatak profesionalizma kako na medijima tako i na krstarici- treba imati nekog reda i raditi ni po babu ninpo stricevima.

A uvek treba prvo poci od sebe samog.
A to niko ne radi, uvek je neko drugi kriv i svi ocekuju carobni stapic koji ce resiti probleme.
Ja imam pravo na svoje mišljenje. Kao i ti uostalom. Profesionalizam u medijima generalno je vrlo upitan. Uz časne izuzetke. A to da će ma gdje neko poći od sebe teško.

Luk je bio 30 dinara, danas je 130. Paradajz je danas suvo zlato, dizel 105 din, danas 187 din....itd. Tako da me mani svinjskog buta da opravdaš "bolji zivot" danas.
Kažeš cena kvadrata ne nerealna? Što je jel'te krunski argument da danas bolje živimo... :kafa: Zašto je toliki kvadrat?
neko jede paradajz a neko jede meso
ako je po tebi cena kvadrata od 600 evra u 2010 u novom sadu u novogradnji bila realna a u isto vreme u berlinu bilo 2000 evra kvadrat koliko je i danas

A ja govorim o komunikaciji običnog naroda. To što se tebi čini da ne treba biti kulturan i pristojan je već neki drugi problem.
Alo učiteljice , taj običan narod je bio spreman za bojkot uključjući i mene od kada ste sitnu decu iz osnovnih škola koristili kao taoce..
da nisu podigli toliko porez na imovinu u poslednjih par godina bojkotovao bih 99%
ovako izlzlazim sigurno na sledeće izbore i neki luzeri iz opozicije dobiće moj glas kao i obično.

Rijaliti je u Srbiju donio Đilas.
Opet išta priča. Oni prethodni. Pa, ako su oni bili loši, ovi danas treba da budu jednako loši ili još gori i niko ne treba da se žali jer "oni prethodni"? Šta, ovi danas ne mogu da poprave greške prethodnih? Ili ne žele?

Ako je nebitno, zašto koristiš svaku priliku da ga spomeneš.

Da li smo kao drustvo postali nesposbni za ozbiljne politicke debate?

Gledam po drustvenim mrezama, vise nema ozbiljnog politickog sukoba argumentima, sve se svodi na pljuvacinu i etiketiranje.

Vise ne postoji ona masa u sredini, koja prihvata dobre strane jednih i drugih a osudjuje lose strane jednih i drugih.
Polarizovani smo na jednu ili drugu stranu...
ili oni postoje ali ne zele da se izjasnjavaju jer znaju da ce ih glasna manjina nepotrebno poklopiti, vredjati i etikatirati i u fazonu su.."sta mi to treba u zivotu" i odlucuju se da se iskljuce iz javnog politickog komentarisanja.

Kazes nesto sta se ne svidja jednoj strani odmah si bot ili sendvicar, kazes nesto sta se ne svidi drugoj strani odmah si blokader.

Zasto smo postali toliko iskljucivi da nam smeta misljenje sa kojim se ne slazemo i odmah skacemo veoma ostro na to misljenje a pisca tih redova vredjamo, osudjujemo i etiketiramo?
O kakvim debatama pričaš?
Nema šta da se diskutuje ukoliko se posmatraju dela.
Prati rezultate, batali argumente.

Da li smo kao drustvo postali nesposbni za ozbiljne politicke debate?

Gledam po drustvenim mrezama, vise nema ozbiljnog politickog sukoba argumentima, sve se svodi na pljuvacinu i etiketiranje.

Vise ne postoji ona masa u sredini, koja prihvata dobre strane jednih i drugih a osudjuje lose strane jednih i drugih.
Polarizovani smo na jednu ili drugu stranu...
ili oni postoje ali ne zele da se izjasnjavaju jer znaju da ce ih glasna manjina nepotrebno poklopiti, vredjati i etikatirati i u fazonu su.."sta mi to treba u zivotu" i odlucuju se da se iskljuce iz javnog politickog komentarisanja.

Kazes nesto sta se ne svidja jednoj strani odmah si bot ili sendvicar, kazes nesto sta se ne svidi drugoj strani odmah si blokader.

Zasto smo postali toliko iskljucivi da nam smeta misljenje sa kojim se ne slazemo i odmah skacemo veoma ostro na to misljenje a pisca tih redova vredjamo, osudjujemo i etiketiramo?
zato sto je razum zacutao i sada imas nepregledno more plicaka

Alo učiteljice , taj običan narod je bio spreman za bojkot uključjući i mene od kada ste sitnu decu iz osnovnih škola koristili kao taoce..
da nisu podigli toliko porez na imovinu u poslednjih par godina bojkotovao bih 99%
ovako izlzlazim sigurno na sledeće izbore i neki luzeri iz opozicije dobiće moj glas kao i obično.
Ja svoj narod smatram običnim narodom, a ne krimi elitu, oni nisu moj narod :) ne mešam se u tvoje glasačko pravo i tvoj izbor ;)

Uhapsite Djilasa ako smete
Zgadilo mi se to spominjanje Đilasa. Čitavih 13 godina slušamo o njemu priče kao da je uništio sve čega se dotakao, a kad ih pitaš što je na slobodi, tajac. Glavno da umeju da ga spomenu i njega i njegovih iebenih 619 miliona evra. Većina koja to radi ni ne zna o čemu priča. Šarović je to odlično pokazao s onom glupom babom. Zinula na Đilasa, ovaj je pita što je na slobodi, a ona iz topa "a što ga ne hapse". Znači, nije ni čula, kamoli razumela pitanje, već kreće kao automatski u kontra-napad (daleko bilo da odgovori na pitanje i kad bi ga čula i razumela, nego pitanjem odgovara na pitanje i to, ni manje ni više, nego istim pitanjem). I onda se ljute i vređaju što ih nazivaju botovima, a upravo kao botovi se ponašaju, robotski i automatizovano.

Žalosno. I to je njihova ozbiljna politička rasprava. Đilas, Đilas, Đilas, 619 miliona evra, Marinika, žuti, dosmanlije.

Back