Ozbiljna politicka rasprava

Лични пример може да буде прихваћен само ако се потпуно и транспарентно изложи критици. У супротном можеш да добијеш седмицу на лотоу, и да кажеш ево ја боље живим, дакле данас се боље живи. Али то очигледно једино значи да си имао среће, и да ТИ боље живиш.

Па то ти кажем,
није важно како ми је,
већ шта Мила каже, како ми је !

:bljak: :bljak: :bljak:

Biće nam bolje kad tvoj kriminalni esenes ode na đubrište istorije.
iskreno nije problem sns već elita koja je uvek bila na vlasti u srbiji
u srbiji je uvek bilo "ko će kome ako ne svoj svome" pa su tako raznorazni bosančerosi i crnogorci postavljani na rukovodeća mesta u celoj državi, a ni "veliki srbi" nisu bili ništa manje zastupljeni , svi oni kada se dočepaju vlasti su se okružili svojim najbližim rodovima pozapošljavali ih iako su najčešće bili nesposobni za bilo kakav rad ali "dobra plata se ne odbija za nerad" isti ti likovi su se zatim domogli preostalih rukovodećih mesta pa pozapošljavali i najbliže komšije pa je tako poznat slučaj direktora iz naftagasa koji je pola svoga bivšeg sela pozapošljavao u naftagasu , zatim kada se promenio politički sistem u srbiji sve to prenelo u i stranački format, i to traje li traje od pamtiveka i ko zna koliko će još dugo trajati , isti ti likovi danas poizivaju na rušenje države jer im je SISA ispala iz ustiju.
I tako sve u nedogled.

То није нужно показатељ да се живи боље, него да си стекао образовање и радно искуство које се боље плаћа на тржишту рада. Или да си имао добре везе.
koga više zabole za obrazovanje , primera radi ja sam dobio nogu sa posla 2010 u martu meseca jer je moja tadašnja šefica želela da zaposli svoju polusestru na moje radno mesto , počelo je mobingom na radnom mestu i džabe se ti žališ ako nisi tada politički bio podoban a šefica ti je žena lokalnog DS mafijaša i ti češ mene sada da ubediš da je bolje da njih vratimo natrag na vlast

Poslednja izmena od moderatora:
a sad lepo cirtiraj post u kome sam branio.
U svojim primerima negativnih pojava u politickim desavanjima i drustvu po pravilu uvek navodis studente, trebalo bi to biti barem ravnomernije, ovako se stece utisak da spinujes, barem ja imam taj utisak.

Jedan psiholog je objasnio ljudsko ponasanje i njihovo rezonovanje kao: pisac sa stampacom masinom na slonu.
Slon trci i gazi naokolo, a pisac na masini ukucava objasnjenja za slonove manevre-
tako otprilike funkcionise ljudski um- mi napravimo izbor, a onda trazimo objasnjenja.
Naravoucenije je da treba gledati sta ljudi rade, a ne sta govore i koja su im objasnjenja.

Od početka cele ove priče govorim da će sve ovo otići u pogrešnom smeru samo zbog narativa koji se koristi..optužbe da sam sendvičar i bot su letele na sve strane..

Ponavljam apsurd koji se provlači izmedju redova sve ovo vreme...ne možeš ti NAJVEĆE glasačko telo (apolitičan, neutralan, radni narod) u Srbiji nazivati ćacijima, ismevati ih po društvenim mrežama i da ne nabrajam dalje, i da očekuješ da će posle svega glasati za tebe i da ćeš zauzeti neku bitniju poziciju na političkoj sceni...

Oni koji se busaju u grudi da su kao jako pametni, ispadoše na kraju najveći "ćaci"...

Da li su Srbi (i drugi narodi koji žive u Srbiji) ikada bili sposobni za ozbiljnu i argumentovanu političku raspravu? Ja se toga ne sećam.
Jesu.Imaš na you tube tv emisiju iz devedesetih sa gospodinom Šešelj dr.Vojislavom,Koštunica dr.Vojislavom,Labus dr.Miroljubom,Pešić Vesnom zatim venčanim suprugom Drašković Danice,nekim likom iz Nove Demokratije,Ristićem iz Jugoslovenske levice,Matkovićem iz SPS-a.
2000-ta godina je prekretnica.Era netolerancije nastupa te godine.

Od početka cele ove priče govorim da će sve ovo otići u pogrešnom smeru samo zbog narativa koji se koristi..optužbe da sam sendvičar i bot su letele na sve strane..

Ponavljam apsurd koji se provlači izmedju redova sve ovo vreme...ne možeš ti NAJVEĆE glasačko telo (apolitičan, neutralan, radni narod) u Srbiji nazivati ćacijima, ismevati ih po društvenim mrežama i da ne nabrajam dalje, i da očekuješ da će posle svega glasati za tebe i da ćeš zauzeti neku bitniju poziciju na političkoj sceni...

Oni koji se busaju u grudi da su kao jako pametni, ispadoše na kraju najveći "ćaci"...
Da li imaš nešto da kažeš za esenes narativ koji se plasira u njihovim medijima, gde se studenti nazivaju teroristima, nacistima, gde se mogu čuti najveće laži i uvrede? Šta imaš da kažeš za tu mašineriju zla koja već decenijama indoktrinira one manje obrazovane?

Podela naroda je i bio cilj, samo sto je otislo u sizofreniju.

Ukoliko vidimo da je režim kriminalizovan, vidimo tamo u ćacilendu kriminalce, onda želimo da se to promeni. Kada bi ova vlast imala dobre strane, meni je teško da se setim nečeg, ali recimo da vidim, ja bih to rekla. Nemam potrebu da pljujem, da etiketiram ili provociram. Želim samo da se vlast promeni i za to mi ne treba nikakva srdžba niti da napadam druge. Kako ono kaže Snupi, govori tiho i nosi psa sa sobom, e taj pas može biti moj glas na izborima ili moj glas na demonstracijama, ne treba mi drugo.

Da, skoro svi su van normalnog razmišljanja, ljudi su baš ostrašćeni, nemaju strpljenja ni za šta što nije njihova agenda, i puno puta se pokajm kad na forumu napišem nešto što ne kaže ni vlast, ni blokaderi, ako mi se učini da nešto ne valja, napišem, ali posle se mislim šta će mi to. I sami studenti nisu demokrate, većina, osim onih neutralnih koje baš briga za sve, uglavnom je tu "ako nisi sasvim za mene, onda si protiv mene", to je tako na sve strane.

Pre neki dan, možda juče sam postavila Kleese pre ima valjda 30 godina šta je rekao o toj netrpeljivosti prema drugima i ekstremizmu, na svoj Pajtonovski način, pa ču staviti i ovde ;). Imati neprijatelja je sjajno za mnoge ljude, užive se u to, osećaju da su deo neke grupe i zato se osećaju moćno. To su sve poznate stvari, ali me je nasmejalo ;)

Oni su tamo da bi se suprostavili upadu u Predsedništvo.Da ne bi padale mrtve glave neopreznih demonstranata,režim je postavio tu barijeru u vidu tih likova.

Da li imaš nešto da kažeš za esenes narativ koji se plasira u njihovim medijima, gde se studenti nazivaju teroristima, nacistima, gde se mogu čuti najveće laži i uvrede? Šta imaš da kažeš za tu mašineriju zla koja već decenijama indoktrinira one manje obrazovane?

Mene ne interesuju ONI, interesuje me pozicija na političkoj sceni koju možeš zaraditi jedino planom, programom, lepom energijom a ne nasiljem, vredjanjem onih od kojih ti zavisi ta pozicija..

Ljudi koji gledaju svoja posla, razmišljaju o deci, bidućnosti, kako da napreduju doživljavaju da budu ismevani od onih koji ništa ne misle i ne znaju. Obično takvi deluju u čoporu. Ok, ali onda čemo svi napraviti čopore kao Amerikanci i braniti svako svoju teritoriju. Ludilo. Kad nećeš da učestvuješ u tome, biće si nižeg reda i to ti kažu oni kojibsu kao napredni mislioci. A, jbt...

Mene ne interesuju ONI, interesuje me pozicija na političkoj sceni koju možeš zaraditi jedino planom, programom, lepom energijom a ne nasiljem, vredjanjem onih od kojih ti zavisi ta pozicija..
Ko vrši nasilje, jedini koji vrše nasilje su esenes kriminalci. Vučić i esenes su preuzeli državu, sve institucije, sve radi u njihovu korist. Ne možeš reći da te oni ne interesuju ako živiš u Srbiji.
Kažeš lepom energijom i planom, koliko sam video studenti imaju lepu energiju, žele promene, sistemke promene, koje ovde nikada nisu sprovedene.

Podijele prave i jedni i drugi mediji. I to je činjenica. Kao što je činjenica da su pro opozicioni mediji umiveniji.

То је Србин на пола пута да постане Арсен Дедић ако већ није.
plakanje-dijete-pixabay.jpg

Back