Ukoliko vidimo da je režim kriminalizovan, vidimo tamo u ćacilendu kriminalce, onda želimo da se to promeni. Kada bi ova vlast imala dobre strane, meni je teško da se setim nečeg, ali recimo da vidim, ja bih to rekla. Nemam potrebu da pljujem, da etiketiram ili provociram. Želim samo da se vlast promeni i za to mi ne treba nikakva srdžba niti da napadam druge. Kako ono kaže Snupi, govori tiho i nosi psa sa sobom, e taj pas može biti moj glas na izborima ili moj glas na demonstracijama, ne treba mi drugo.
Da, skoro svi su van normalnog razmišljanja, ljudi su baš ostrašćeni, nemaju strpljenja ni za šta što nije njihova agenda, i puno puta se pokajm kad na forumu napišem nešto što ne kaže ni vlast, ni blokaderi, ako mi se učini da nešto ne valja, napišem, ali posle se mislim šta će mi to. I sami studenti nisu demokrate, većina, osim onih neutralnih koje baš briga za sve, uglavnom je tu "ako nisi sasvim za mene, onda si protiv mene", to je tako na sve strane.
Pre neki dan, možda juče sam postavila Kleese pre ima valjda 30 godina šta je rekao o toj netrpeljivosti prema drugima i ekstremizmu, na svoj Pajtonovski način, pa ču staviti i ovde

. Imati neprijatelja je sjajno za mnoge ljude, užive se u to, osećaju da su deo neke grupe i zato se osećaju moćno. To su sve poznate stvari, ali me je nasmejalo