- Poruka
- 37.286
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
može na brzaka da je kresne da i ne primeti"Umesto da zajedno uveče zasednete ispred televizora, povucite se ranije u spavaću sobu i iskoristite to vreme drugačije."
Što mora u spavaću, šta fali sexu dok ona gleda seriju![]()
BOLI ME GLAVA I OSTALE TRIČARIJE
1. Nije mi dobro/boli me glava
Ovaj izgovor je postao toliko popularan da se već koristi u serijama, filmovima i ljudi se šale s njim. Naravno, seks nije baš zabavan ako te muči migrena. No ako je to izgovor koji žena koristi već dve nedelje, trebalo bi da poseti lekara ili otvoreno porazgovara sa svojim partnerom.
2. Imam previše posla
Postoji podatak da 75 odsto parova krivi svoj pretrpan radni dan i haotični život za manjak zainteresiranosti za seks. Ako nemaš vremena da se posvetiš malo sebi, verovatno nemaš vremena ni za seks, i to je nešto što radiš za sebe. Kao par pokušajte da stvorite zajedničko vreme samo za vas dvoje. Umesto da zajedno uveče zasednete ispred televizora, povucite se ranije u spavaću sobu i iskoristite to vreme drugačije.
3. Preumorna sam
Kako voditi ljubav kad ti se oči sklapaju od umora? Pa odspavajte onda prvo i navijte budilnik malo ranije. "Nije loše ni započeti dan sa seksom", kažu stručnjaci i tvrde da ako jednom probate taj način buđenja, budilnik vam više neće biti potreban.
Pogledajte prilog 1175174
Dakle, prvo pitaš "kako si", "jel te boli nešto", "jesi li umorna" pa tek onda "ajmo seks"?
Izgleda cu morati ovakotako je, samo uzmi i nosi....
Pogledajte prilog 1175958
Nemoj me, na ivici sam da završim u crnoj hronici.tako je, samo uzmi i nosi....
Pogledajte prilog 1175958
jok, lakse je da je drogiras ili nokautiras ili izdrkas i ne trosis reci, jer ako udjes cesce u mrak verbalnog nadhebavanja sa njom, otici ces u gejeve tek takoBOLI ME GLAVA I OSTALE TRIČARIJE
Ovaj izgovor je postao toliko popularan da se već koristi u serijama, filmovima i ljudi se šale s njim. Naravno, seks nije baš zabavan ako te muči migrena. No ako je to izgovor koji žena koristi već dve nedelje, trebalo bi da poseti lekara ili otvoreno porazgovara sa svojim partnerom.
2. Imam previše posla
Postoji podatak da 75 odsto parova krivi svoj pretrpan radni dan i haotični život za manjak zainteresiranosti za seks. Ako nemaš vremena da se posvetiš malo sebi, verovatno nemaš vremena ni za seks, i to je nešto što radiš za sebe. Kao par pokušajte da stvorite zajedničko vreme samo za vas dvoje. Umesto da zajedno uveče zasednete ispred televizora, povucite se ranije u spavaću sobu i iskoristite to vreme drugačije.
3. Preumorna sam
Kako voditi ljubav kad ti se oči sklapaju od umora? Pa odspavajte onda prvo i navijte budilnik malo ranije. "Nije loše ni započeti dan sa seksom", kažu stručnjaci i tvrde da ako jednom probate taj način buđenja, budilnik vam više neće biti potreban.
Dakle, prvo pitaš "kako si", "jel te boli nešto", "jesi li umorna" pa tek onda "ajmo seks"?
Kad dolazis kuci I imas teranje. Kazes joj dolazim kuci I donosim ti lek za glavu. Ako pita zasto za glavu onda je napni.BOLI ME GLAVA I OSTALE TRIČARIJE
2. Imam previše posla
3. Preumorna sam
pre bih rekla da je samohrana majka otela manijaka.Nemoj me, na ivici sam da završim u crnoj hronici.
---
''Manijak oteo samohranu majku dvoje male dece i onda se desilo OVO [FOTO]''