Ovo su tri najčešća izgovora koja ŽENE koriste kako bi izbegle SEKS

Sensei

Master
Moderator
Poruka
93.246

BOLI ME GLAVA I OSTALE TRIČARIJE

1. Nije mi dobro/boli me glava

Ovaj izgovor je postao toliko popularan da se već koristi u serijama, filmovima i ljudi se šale s njim. Naravno, seks nije baš zabavan ako te muči migrena. No ako je to izgovor koji žena koristi već dve nedelje, trebalo bi da poseti lekara ili otvoreno porazgovara sa svojim partnerom.

2. Imam previše posla

Postoji podatak da 75 odsto parova krivi svoj pretrpan radni dan i haotični život za manjak zainteresiranosti za seks. Ako nemaš vremena da se posvetiš malo sebi, verovatno nemaš vremena ni za seks, i to je nešto što radiš za sebe. Kao par pokušajte da stvorite zajedničko vreme samo za vas dvoje. Umesto da zajedno uveče zasednete ispred televizora, povucite se ranije u spavaću sobu i iskoristite to vreme drugačije.

3. Preumorna sam

Kako voditi ljubav kad ti se oči sklapaju od umora? Pa odspavajte onda prvo i navijte budilnik malo ranije. "Nije loše ni započeti dan sa seksom", kažu stručnjaci i tvrde da ako jednom probate taj način buđenja, budilnik vam više neće biti potreban.

2970017_sm1_ls.jpg

Dakle, prvo pitaš "kako si", "jel te boli nešto", "jesi li umorna" pa tek onda "ajmo seks"?

Ma, meni sve to glupost, neiskrenost.
Zašto bi ljudi slali neke neiskrene, lažne poruke? To već govori o bezveznim odnosima. Jer šta je drugo "izgovor" ? Mislim, ako joj se ima sex, kaže, ako joj se nema kaže. Problem nastaje ako nešto duže i sistematski traje, izbegava ga. Onda prosto treba da sednu i porazgovaraju o tome, šta je problem u konkretnom slučaju.

1.Lično sa bolom u glavi mogu da imam odličan sex, sat pre toga popijem andol.
2.Previše posla... može da iscrpi, ali zar nije lepo da ti neko češka uveče picu dok se opuštaš?
3. Ako je žena preumorna može da leži, ako su oboje preumorni mogu da odrade 5 minuta ako žele..

Suština je da li se ljudi kapiraju i da li su iskreni, tj normalni. I da li se žele. I ako su izgubili strast da se dogovore kako da je povrate... Ako voliš partnerov **** uvek ćeš voleti malo u usta da ga staviš i kad je mlitav, zar ne? prosto voliš ga. I obrnuto. Problemi su dakle u srži, a ovo su sve zaista izgovori, površnost.

Када ме боли глава после секса прође. Можда неко има другачији проблем, не знам, али баш мислим да је тада боље мазити се него пити таблете.
Једино нисам ни за шта када ме боли стомак.
Секс релаксира тако да умор није изговор. Када је човек уморан од посла па оде на пливање, тренинг... много се боље осећа. О сексу да не причам.

Ovaj izgovor je postao toliko popularan da se već koristi u serijama, filmovima i ljudi se šale s njim. Naravno, seks nije baš zabavan ako te muči migrena. No ako je to izgovor koji žena koristi već dve nedelje, trebalo bi da poseti lekara ili otvoreno porazgovara sa svojim partnerom.

2. Imam previše posla

Postoji podatak da 75 odsto parova krivi svoj pretrpan radni dan i haotični život za manjak zainteresiranosti za seks. Ako nemaš vremena da se posvetiš malo sebi, verovatno nemaš vremena ni za seks, i to je nešto što radiš za sebe. Kao par pokušajte da stvorite zajedničko vreme samo za vas dvoje. Umesto da zajedno uveče zasednete ispred televizora, povucite se ranije u spavaću sobu i iskoristite to vreme drugačije.

3. Preumorna sam

Kako voditi ljubav kad ti se oči sklapaju od umora? Pa odspavajte onda prvo i navijte budilnik malo ranije. "Nije loše ni započeti dan sa seksom", kažu stručnjaci i tvrde da ako jednom probate taj način buđenja, budilnik vam više neće biti potreban.

Pogledajte prilog 1175174

Dakle, prvo pitaš "kako si", "jel te boli nešto", "jesi li umorna" pa tek onda "ajmo seks"?

samo jednom tje ovo da upali!

:)))))

2. Imam previše posla

3. Preumorna sam

Pogledajte prilog 1175174

Mislim da mi izgovori nisu potrebni .
Ako nisam raspoložena to ću i reći -
Ne, marš kući i kraj.

Mislim da mi izgovori nisu potrebni .
Ako nisam raspoložena to ću i reći -
Ne, marš kući i kraj.
"Ali dušo..."

"Sikter , more!"

"Vidimo se sutra?"

"Zavisi kakva se probudim..."

Back