OVO SU NOVI MINISTRI! Stefanoviću odbrana, Zorani energetika, Vulinu policija... EVO ko preuzima resore!

Ima li vaša policija neke crne uniforme? Znate da vam novi ministar voli crno...

Imaju ovi što obezbeđuju utakmice.

Pre dosta godina kad su se poređali onako sa sve štitovima
zove me baka, predratna Gospođa, Beograđanka
sa čijeg prozora se video taj deo stadiona :

" Dođi brzo da vidiš,
ovakve su bile crne horde
za vreme okupacije Beograda"!

Čujem nekidan,
izvršiteljka s najviše posla
žena hapšenog kriminalca, dilera
Gorana Avramovića koji je pokupovao
pola Vračara.

Mašala, ako ih to lebom hrani
što otimaju maloletnoj dečici iz usta
uz blagoslov i dozvolu
države,
nikad se i neće najesti.

Niko od njih svih ukupno u ovom im biznisu , od vrha do dna lestvice.
Ovo si u pravu. To je jedna od najvecih mafija, izvrsitelji, i premda to nije to tema, treba istaci.

Čujem nekidan,
izvršiteljka s najviše posla
žena hapšenog kriminalca, dilera
Gorana Avramovića koji je pokupovao
pola Vračara.

Mašala, ako ih to lebom hrani
što otimaju maloletnoj dečici iz usta
uz blagoslov i dozvolu države,
nikad se i neće najesti.

Niko od njih svih ukupno u ovom im biznisu , od vrha do dna lestvice.
Uveren sam da će se Srbija suočiti u dogledno vreme sa korenitim promenama.

Ja tu vladu ne mogu ni da zamislim bez nje i bar još troje iz Drniša i Kline.
Какав црни Дрниш? Њега је споменуо Здравко Пролић у једној пјесми. Клина је Србија. Немој да испадне да си либерал-шовиниста из круга двојке. :roll:

Kako moze da bira pa nije to pijaca.. valjda bi to trebalo da se deli prema znaju.. kako vi to sve naopako gledate cccc :sad2:
Pa Dacic ima dovoljno znanja, nije od juce, pa i za inostrane poslove kao sto je bio, a Stefanovic, iako relativno mlad, pokazao se odgovornim.

Sad, naravno, uvek moze bolje i ima boljih, ali u datim okolnostima je ovako.

Pa Dacic ima dovoljno znanja, nije od juce, pa i za inostrane poslove, a Stefanovic, iako relativno mlad, pokazao se odgovornim.
Sta zna .. po cemu neko ko se motao u politici zadnjih 30g bez dana iskistva moze nesto da zna .. samo realni sektor moze biti merilo znanja i provera pre nego im date bilo kakvu sansu ..

Sta zna .. po cemu neko ko se motao u politici zadnjih 30g bez dana iskistva moze nesto da zna .. samo realni sektor moze biti merilo znanja i provera pre nego im date sansu ..
Taj realni sektor je urusen ili ga nema vec 30 godina. Proizvodnja i stvaranje viska vrednosti se svelo na poljoprivredu.

Osim ako ne mislis da je posao u pelenama neki realni sektor.

Taj realni sektor je urusen ili ga nema vec 30 godina.

Osim ako ne mislis d aje posao u pelenama realni sektor.
Pa nije bas tako ..ima ljidi koji imaju znanje ali ne dobijaju sansu jer bi se tako promenila slika tog koji se nudi ..ne moze covek da vodi danas vojsku a sutra ekonomiju jedno sa drugim nema veze ..

Imaju ovi što obezbeđuju utakmice.

Pre dosta godina kad su se poređali onako sa sve štitovima
zove me baka, predratna Gospođa, Beograđanka
sa čijeg prozora se video taj deo stadiona :

" Dođi brzo da vidiš,
ovakve su bile crne horde
za vreme okupacije Beograda"!

Dobro vrijeme za fukaru došlo...

Pa nije bas tako ..ima ljidi koji imaju znanje ali ne dobijaju sansu jer bi se tako promenila slika tog koji se nudi ..ne moze covek da vodi danas vojsku a sutra ekonomiju jedno sa drugim nema veze ..
Pa ne znam ko vodi danas vojsku a sutra ekonomiju, ne bi trebalo tacno je, ali u Srbiji malo ko sta vise zna kao nekada i kao sto treba, nekim uobicajenim redosledom i sve manje ima prilike za to.
U takvim okolnostima i slusati iskusnije od sebe, a to su najcesce oni koji su penzionisani ili sa mnogo godina radnog staza i iskustva i pokazati se odgovornim, dobra je stvar.

Poslednja izmena:
Kako moze da bira pa nije to pijaca.. valjda bi trebalo da se deli prema znaju.. kako vi to sve naopako gledate cccc :sad2:

Ovo je Balkan. Sve može.
To vreme je doslo pre 75g

Mislim, with all due respect, da su drugovi komunisti za ovo danas bili visoka gospoda.

Struka postoji pa tako i stručni ljidi..Nzn zasto debili dobijaju šansu da se uče
Stefanovic po mom misljenju nije debil, a postoji i neka logicna smena generacija.

I nekako, stariji i strucni ljudi su valjda pomalo i umorni, ali slabo se prihvataju politike. Za mene je velika stvar da takvi budu i savetnici i da neko hoce da ih slusa, jer se krecemo ka drustvu izvrsioca umesto drustvu osmislioca (mislecih ljudi, koji ne reaguju na prvu loptu).

Ovo je Balkan. Sve može.

Mislim, with all due respect, da su drugovi komunisti za ovo danas bili visoka gospoda.
Sve je to slicno ,svako svog sofera gura...Secam se rasprave sa mojim starim o tim nekim dobrim vremenima ..Kaze srari tad su i soferi imali vikendice na Vlasicu .. Stari nije to običan sofer već sofer od Hamdije Pozderca i Zarka Kolende..tako I ovi danas guraju iste te srrucnjake

Stefanovic po mom misljenju nije debil, a postoji i neka logicna smena generacija.

I nekako, stariji i strucni ljudi su valjda pomalo i umorni, ali slabo se prihvataju politike. Za mene je velika stvar da takvi budu i savetnici i da neko hoce da ih slusa, jer se krecemo ka drustvu izvrsioca umesto drustvu osmislioca (mislecih ljudi).
Naravno kad je izbor takav tu i debil izgleda kao premija ..Meni je jasno zasto se oni boje struke i sto sakrivaju svoje mane , ali mi nije jasno zbog cega im vi u tome pomazete

Sve je to slicno ,svako svog sofera gura...Secam se rasprave sa mojim starim o tim nekim dobrim vremenima ..Kaze srari tad su i soferi imali vikendice na Vlasicu .. Stari nije to običan sofer već sofer od Hamdije Pozderca i Zarka Kolende..tako I ovi danas guraju iste te srrucnjake

Što se tiče nekog reda i obraza, za ove danas su komunisti visoka gospoda.

To ne govori o tome koliko su komunisti dobri nego koliko su ovi dno dna.

Ali, svaki narod ima vlast kakvu zaslužuje, a ovi narodi nisu baš nešto jaki na tome državotvornom polju.

Naravno kad je izbor takav tu i debil izgleda kao premija ..Meni je jasno zasto se oni boje struke i sto sakrivaju svoje mane , ali mi nije jasno zbog cega im vi u tome pomazete
Zato sto niko nece da se prihvati politike.

Pa od ponudjenog, samo isticem ono dobro.

Mnogo je lako samo kritikovati, a jedni se isti ljudi vrte godinama na politickoj sceni, sto od vlasti, sto od opozicije. Pa daj izmedju njih takvih, jer druge ocigledno nemamo, da izaberemo dobre.

Zato sto niko nece da se prihvati politike.

Pa od ponudjenog, samo isticem ono dobro.

Mnogo je lako samo kritikovati, a jedni se isti ljudi vrte godinama na politickoj sceni, sto od vlasti, sto od opozicije. Pa daj izmedju njih takvih, jer druge ocigledno nemamo, da izaberemo dobre.
Ili je to tako upravo radi te negativne selekcije.. strah od konkurecije je opravdan kod njih ali vas razlog zašto ih ne trazite nije

Ili je to tako upravo radi te negativne selekcije.. strah od konkurecije je opravdan kod njih ali vas razlog zašto ih ne trazite nije
Kako da ih trazim? Preko foruma, preko prica sa komsijama?

Traze se na izborima, ali je problem sto se ne nude.

Jesi li ti strucnjak? Zasto se ne uclanis u neku stranku i pokazes sta znas, i ne kandidujes se?

Back