de.omnibus.dubitandum
Veoma poznat
- Poruka
- 10.010
Allah dz.sh najbolje zna!![]()
Jaki su i sveti bratoubice milostivi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Allah dz.sh najbolje zna!![]()
Resore deli kao nagradu odanim a ne prema CV i stručnosti pa nek mi neko kaze da je za propadanje ktiv neko drigi ..
Што се мене тиче могу и државу.Stefanovic i Dacic su bili najbolji ministri u prethodnoj Vladi, i trebalo bi da im se omoguci da biraju resore.
A, ne, ne, bili su dobri. Taciji redosled je Dacic pa Stefanovic jer je ovaj stariji i iskusniji.Што се мене тиче могу и државу.![]()
Па да, слина је средио криминал, дачек усавршио певање...A, ne, ne, bili su dobri. Taciji redosled je Dacic pa Stefanovic jer je ovaj stariji i iskusniji.
Simpatican mladicJel proso sistematski pregled....
Podsetio bih te da je tvoj Zoki imao prazan CV, 50 godina u dupetu a prvo radno mesto Skupština Grada mesec dana pa Premijer.Resore deli kao nagradu odanim a ne prema CV i stručnosti pa nek mi neko kaze da je za propadanje ktiv neko drigi ..
Mi živimo Monti Pajton cirkus...
Evo i nagoveštaja delovanja nove vlade.
"RASTURIĆU IH MALJEM U GLAVU" Je l' ovo rečnik jednog predsednika?
Ko ste vi bando mafijaška da reketirate? Ko vam je dao pravo za to? To ne sme niko. Neko se suprotstavi, pa ne zna kako će da se završi. E sad ćemo da vidimo kako će da se završi i da vidimo da li ste jači od države. Trudiću se da tu bandu rasturimo direktnim udarcima u glavu. Maljem u glavu - poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a njegovo obraćanje su objavile sve televizije sa nacionalnom frekvencijom.
Standardna procedura.Šta bilo, obećao da će ukine državne zelenaše iliti izvršitelje ?![]()
Oh, ne, nije to.
Samo će im ukine uličnu konkurenciju , sitne dilerčiće, male zelenašiće i sličnu boraniju a ove svoje, državne da ojača i učvrsti.
Za sada krajišnici vode 4:1.Koliko ima Bosanaca
Za sada krajišnici vode 4:1.
Fenomenološli je zanimljivo videti da li će bar jedan Srbin iz Srbije ući u vladu.Sastav nove vladeje nešto na šta treba obratiti posebnu pažnju jer je od velikog značaja za sve nas
Ja tu vladu ne mogu ni da zamislim bez nje i bar još troje iz Drniša i Kline.Cuo sam da ce uletiti i ona plavusa sarajka sto izvestava o kovidasima
Ne znam, možda bi fore radi trebalo ubaciti bar pet ministara iz Ljubuškog, radi testiranja trpljenjaFenomenološli je zanimljivo videti da li će bar jedan Srbin iz Srbije ući u vladu.
Znaš kad je Mirko Marjanović predstavljao svoju vladu, pa ga zezali da ne zna imena ministara. On im kaže: "kako da ih znam, pa nisam ih ja birao"Ja tu vladu ne mogu ni da zamislim bez nje i bar još troje iz Drniša i Kline.
Bez daljnjeg.Ne znam, možda bi fore radi trebalo ubaciti bar pet ministara iz Ljubuškog, radi testiranja trpljenja
I nije, samo Mirko je bio gospodin čovek u odnosu na ove danas.Znaš kad je Mirko Marjanović predstavljao svoju vladu, pa ga zezali da ne zna imena ministara. On im kaže: "kako da ih znam, pa nisam ih ja birao"![]()
Meni nije ali je tebi kako se meni cini..Podsetio bih te da je tvoj Zoki imao prazan CV, 50 godina u dupetu a prvo radno mesto Skupština Grada mesec dana pa Premijer.
Ako je to tebi normalno onda ništa
Standardna procedura.