Shadow_woman
Iskusan
- Poruka
- 6.728
@andjelijaa brzo vadi notes i piši znak, podznak, mesec, venera, mars. I ne puštaj dok ne prizna
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Biće ti lakše ako ne skupljaš baš sva iskustvaposlednji znak zodijaka sakupljaju znanja i iskustva ovih prethodnih znakova.
posalji lokacijuJa se brčkam u moru.
ma digla sam ruke riba je! neka hvala@andjelijaa brzo vadi notes i piši znak, podznak, mesec, venera, mars. I ne puštaj dok ne prizna
Ne znam ja jel riba, to si ti reklama digla sam ruke riba je! neka hvala
Ma vidis da je priznao! jao kakoo ih namiriiisem a i vidis da nema pojma nista,sad da mu objasnjavamo sta je venera ihNe znam ja jel riba, to si ti rekla
A i ti si ga dovela.
Lampu u oči i nek prizna.
Živa istina. Ne može baš retroaktivno, ali počeo sam da ih odbacujem.Biće ti lakše ako ne skupljaš baš sva iskustva
Da ga zaključamo ovde na temi?Ma vidis da je priznao! jao kakoo ih namiriiisem a i vidis da nema pojma nista,sad da mu objasnjavamo sta je venera ih
ja bih u 4 zida ako mozeDa ga zaključamo ovde na temi?
Ma kako se ja toga nisam setila?ja bih u 4 zida ako moze
da vidimo sta znaMa kako se ja toga nisam setila?
Podsećaš me na mene iz mlađih dana. Divna ideja
posalji lokaciju
Ne može u isto vreme. Prvo brčkanje u moru, pa posle zatvaranje u 4 zida.ja bih u 4 zida ako moze
cekam lokacijuNe može u isto vreme. Prvo brčkanje u moru, pa posle zatvaranje u 4 zida.
Moglo bi i toplije da bude, ali ja mogu da se kupam. Anđa bi se verovatno smrzla.jel toplo more?
jel preko 26?Moglo bi i toplije da bude, ali ja mogu da se kupam. Anđa bi se verovatno smrzla.
I ja bih se smrzlaMoglo bi i toplije da bude, ali ja mogu da se kupam. Anđa bi se verovatno smrzla.
СТРЕЛАЦ
Стрелац се савршено надопуњава са Овном. То су ватрени знаци препуни енергије и страсти, а једном кад се сретну, снажна привлачност их вуче једно другоме, и то је јаче од њих.
Ja sam oko 37 konstantno.jel preko 26?
alo imas temperatuuuruuu,dodji znam metodeJa sam oko 37 konstantno.
gde si na moru?Moglo bi i toplije da bude, ali ja mogu da se kupam. Anđa bi se verovatno smrzla.
Vratio sam se, bio u Crnoj Gori, ali razmišljam da idem ponovo.gde si na moru?
Crna Gora nije more ja idem uskoro ali na pravo moreVratio sam se, bio u Crnoj Gori, ali razmišljam da idem ponovo.
Volim ja Crnu Goru, mada nisam mislio tamo da idem ponovo.Crna Gora nije more ja idem uskoro ali na pravo more