Shadow_woman
Veoma poznat
- Poruka
- 13.889
@andjelijaa brzo vadi notes i piši znak, podznak, mesec, venera, mars. I ne puštaj dok ne prizna
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Biće ti lakše ako ne skupljaš baš sva iskustvaposlednji znak zodijaka sakupljaju znanja i iskustva ovih prethodnih znakova.![]()
posalji lokacijuJa se brčkam u moru.![]()
ma digla sam ruke@andjelijaa brzo vadi notes i piši znak, podznak, mesec, venera, mars. I ne puštaj dok ne prizna
Ne znam ja jel riba, to si ti reklama digla sam rukeriba je! neka hvala
![]()
Ma vidis da je priznao! jao kakoo ih namiriiisemNe znam ja jel riba, to si ti rekla
A i ti si ga dovela.
Lampu u oči i nek prizna.![]()
Živa istina. Ne može baš retroaktivno, ali počeo sam da ih odbacujem.Biće ti lakše ako ne skupljaš baš sva iskustva![]()
Da ga zaključamo ovde na temi?Ma vidis da je priznao! jao kakoo ih namiriiisema i vidis da nema pojma nista,sad da mu objasnjavamo sta je venera ih
ja bih u 4 zida ako mozeDa ga zaključamo ovde na temi?![]()
Ma kako se ja toga nisam setila?ja bih u 4 zida ako moze![]()
da vidimo sta znaMa kako se ja toga nisam setila?
Podsećaš me na mene iz mlađih dana. Divna ideja![]()
posalji lokaciju![]()
Ne može u isto vreme. Prvo brčkanje u moru, pa posle zatvaranje u 4 zida.ja bih u 4 zida ako moze![]()
cekam lokacijuNe može u isto vreme. Prvo brčkanje u moru, pa posle zatvaranje u 4 zida.![]()
Moglo bi i toplije da bude, ali ja mogu da se kupam. Anđa bi se verovatno smrzla.jel toplo more?
jel preko 26?Moglo bi i toplije da bude, ali ja mogu da se kupam. Anđa bi se verovatno smrzla.![]()
I ja bih se smrzlaMoglo bi i toplije da bude, ali ja mogu da se kupam. Anđa bi se verovatno smrzla.![]()
СТРЕЛАЦ
Стрелац се савршено надопуњава са Овном. То су ватрени знаци препуни енергије и страсти, а једном кад се сретну, снажна привлачност их вуче једно другоме, и то је јаче од њих.
Ja sam oko 37 konstantno.jel preko 26?![]()
alo imas temperatuuuruuu,dodji znam metodeJa sam oko 37 konstantno.![]()
gde si na moru?Moglo bi i toplije da bude, ali ja mogu da se kupam. Anđa bi se verovatno smrzla.![]()
Vratio sam se, bio u Crnoj Gori, ali razmišljam da idem ponovo.gde si na moru?
Crna Gora nije moreVratio sam se, bio u Crnoj Gori, ali razmišljam da idem ponovo.
Volim ja Crnu Goru, mada nisam mislio tamo da idem ponovo.Crna Gora nije moreja idem uskoro ali na pravo more
![]()