Oво су најбољи животни партнери за сваки хороскопски знак

Sensei

Master
Moderator
Poruka
77.016
Астрологија је од давнина присутна као водич у љубавним везама, а многи верују да хороскопски знаци могу значајно да утичу на компатибилност партнера. Сваки знак има своје карактеристике које се слажу или сукобљавају са другима, па је важно разумети која комбинација може да донесе дуговечну, срећну и страствену везу. Док неки знакови имају више потенцијалних партнера с којима могу да остваре хармонију, други налазе идеалну љубав у само једном знак

izvor magazin.politika.rs
1726540966620.png

ОВАН

Овај знак има три потенцијално савршена партнера за дугу и срећну везу, а то су Шкорпија, Стрелац и Водолија. Са Шкорпијом га спајају страст и искреност, узајамна љубав и поштовање. И Ован и Шкорпија не воле тајне нити међусобно скривање. Љубав са Стрелцем је као магнет, јер се ова два ватрена знака једноставно толико привлаче да си не могу да одоле. Водолија, ипак важи за најсавршенији избор једног Овна.

БИК

Бик се одлично слаже са Биком. То је пријатна веза препуна љубави са добрим темељима да потраје јако дуго, можда чак и цео живот. И са Девицом имају доста тога заједничког. Обоје су земљани знаци, па се добро разумеју, цене исте ствари и врлине. Ту је и Јарац са којим Бик може да оствари велику љубав, поштовање, разумевање и дивљење.

БЛИЗАНЦИ

Близанци се одлично слажу са Водолијом. Обоје су ваздушни знаци, а њихова веза је помало магична. У стању су да иду истим животним путем, без обзира где се тај пут завршава. И веза са Рибама би могла да потраје, јер су интелектуално веома компатибилни. Али, у овом случају, потребна је спремност обе стране на компромис како би веза потрајала.

РАК

За Рака је савршени избор неко рођен у знаку Рибе. Ради се о воденим знацима чија веза може да буде лепа, природна и духовна. Могуће је чак и да се сретну као сродне душе и остану заједно цео живот.

ЛАВ

Лав и Вага су врло динамичан пар који привлачи пажњу где год се појави, а то је оно што припадници ових знакова воле. Једном кад се споје, брину једно о другоме и имају одличне предиспозиције за дугу и срећну везу.

ДЕВИЦА

Девица се одлично слаже с Јарцем, а неки ту комбинацију називају - небеском. Оба знака су врло чврстог карактера, реална, марљива и брижна. Веза Девице и Јарца може да потраје до краја живота.

ВАГА

Вага се фантастично слаже са другом Вагом, јер је то знак који живи у облацима. У оваквој вези оба партнера су заљубљена једно у другог, али и у сам појам љубави и свега везаног за њу.

СТРЕЛАЦ

Стрелац се савршено надопуњава са Овном. То су ватрени знаци препуни енергије и страсти, а једном кад се сретну, снажна привлачност их вуче једно другоме, и то је јаче од њих.

ЈАРАЦ

Љубав Јарца и Бика има добре предиспозиције за дугу и срећну везу. Обоје цене искрену љубав, међусобно поштовање и разумевање. Породични су људи којима је циљ да створе нешто у животу.

РИБЕ

Рибе и Рак су савршен спој. Њихова веза је мирна, природна, пријатна и продуховљена. Врло лако могу да траjу заједно цео живот и уживају у друштву једно другог до задњег трена.

ОВАН
Овај знак има три потенцијално савршена партнера за дугу и срећну везу, а то су Шкорпија, Стрелац и Водолија.

ВОДОЛИЈА

Кад се Водолија споји са Овном, можете бити сигурни да у тој вези неће владати досада. Они се одлично допуњују, воле активан живот, природу, дружења...
Što ovan ima izbor od tri znaka, a vodolija samo ovna , a ? :mmmm:

Ne znam da li je Sensei autor tekstova o kompatibilnosti znakova, ali ko god da je poslozio, dobar je posao uradio.

Mazda korisna napomena: valja gledati i podznak i mesec i veneru i mars i Merkur. Tipa imam Marsa u Jarcu a on Podznak Jarac. Ili Oboje imamo Venere u Biku. ili Ja Sunce Ovan, a on Mars Vodolija.
Nije autor teksta.
Ne može to po znacima da se gleda.
Al neka se nasmejemo malo :D

Ne znam da li je Sensei autor tekstova o kompatibilnosti znakova, ali ko god da je poslozio, dobar je posao uradio.

Mazda korisna napomena: valja gledati i podznak i mesec i veneru i mars i Merkur. Tipa imam Marsa u Jarcu a on Podznak Jarac. Ili Oboje imamo Venere u Biku. ili Ja Sunce Ovan, a on Mars Vodolija.
Nisam znala da je nečiji mars sa nečijim podznakom u istom znaku dobar pokazatelj.
Podeli još neke interesantne informacije sa nama :flert:

Back