Ovo je ženski forum

e koj vam je bre?otvorite forum manastirskog tipa zene na jednu muskarci na drugu stranu...
nesto ne vidim da zene na zk kenjaju ovoliko protiv muskog prisustva(stavise neke se cak i specijalno doteraju kad dodje neko musko)
mene ovaj podforum nije zanimao dok niste poceli da vi dolazite kod nas,mislim:smarate

hanibaI77:
e koj vam je bre?otvorite forum manastirskog tipa zene na jednu muskarci na drugu stranu...
nesto ne vidim da zene na zk kenjaju ovoliko protiv muskog prisustva(stavise neke se cak i specijalno doteraju kad dodje neko musko)
mene ovaj podforum nije zanimao dok niste poceli da vi dolazite kod nas,mislim:smarate

...хехе...ма немој да се љутиш...појавиће ти се боре...па нећеш више бити тако лепа као шаргарепа. :wink:

1. Па нису они грађани трећег реда да би их називала...ОВИМА. :roll:
2. Зашто блам?...мени је комплимент кад ми неко каже да сам фин...само нисам баш цвећка објективно. :roll:
3. Требало је да ставим :wink:...опусти се мало...

Kad pogledam šta je suprotno od OVIMA , radije ću biti sa OVIMA. Inače je uvek dobro biti pomalo svoj, ne da bi se odvojio od OVIH kod prve bandere, već da bi zajedno sa svima pomalo kanalisali ono što je veća vrednost nego ono što trenutno postoji ili je ispoljeno....

Hajde lepo negde iza duge........ONAMO i ONIMA.Iskreno ćemo se pokajati kad nas duga bude razdvajala. Distanca nekad pojasni stvari.....

Back