ODOSTE PREDALEKO
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dok ne predjemo s reci na dela, nije predaleko!eyesburn:ODOSTE PREDALEKO
NEZNAM STA CES DOKAZATI LJUDIMA KOJI NE SHVATAJU2pike:Dok ne predjemo s reci na dela, nije predaleko!
ja znam ko je,samo sto jos nisam uspela da definisem pol doticne/og,a on/a/o nece da me udostoji odgovoralinabg:ajte ljudi, recite, ko je vanessa, sto mi nekkih ljudi pada na pamet, al ne mogu biti sigurna ni u jednoga![]()
trachara:auuu, obratila mu se saljivo u samo jednom jedinom postu, i on otvorio temu ...
kakva sujeta!
na ovom forumu definitivno postoji nedostatak smisla za humor...
BanovanKorisnik:i to ga prozvala za broj postova riba koja je nabila 1000 postova za 10 dana...:shock:
kako bre znas ko je, a ne znas pol? nesto me tu zbunjujeBanshee:ja znam ko je,samo sto jos nisam uspela da definisem pol doticne/og,a on/a/o nece da me udostoji odgovora
![]()
BanovanKorisnik:i to ga prozvala za broj postova riba koja je nabila 1000 postova za 10 dana...:shock:
možda nemaju ljudi smisla za humor al' svi vole dobar fajt...![]()
Konstantin79:I to kakvih postova...na koju god temu sam svratio, obavezno postoji neki njen komentar sa perverznim slikama i izjavama....riba ima ili neki žešći kompleks ili ipak ima tuki...
ja ipak mislim da je ovo drugo i da nas zestoko lozi....Konstantin79:I to kakvih postova...na koju god temu sam svratio, obavezno postoji neki njen komentar sa perverznim slikama i izjavama....riba ima ili neki žešći kompleks ili ipak ima tuki...
ne bih se usudio...trachara:ti to meni protivrecis?![]()
BanovanKorisnik:ne bih se usudio...
trachara:ja nisam videla nijedan njen perverzni komentar sa slikama
mislim, ne kazem da nema, samo ja nisam videla
one koje sam videla bili su mi zabavni