OVO JE VEC LICNO!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
linabg:
ajte ljudi, recite, ko je vanessa, sto mi nekkih ljudi pada na pamet, al ne mogu biti sigurna ni u jednoga :lol:
ja znam ko je,samo sto jos nisam uspela da definisem pol doticne/og,a on/a/o nece da me udostoji odgovora :)
_ducky__by_gadgetsguru-1.png

Konstantin79:
I to kakvih postova...na koju god temu sam svratio, obavezno postoji neki njen komentar sa perverznim slikama i izjavama....riba ima ili neki žešći kompleks ili ipak ima tuki...

ja nisam videla nijedan njen perverzni komentar sa slikama
mislim, ne kazem da nema, samo ja nisam videla
one koje sam videla bili su mi zabavni

Konstantin79:
I to kakvih postova...na koju god temu sam svratio, obavezno postoji neki njen komentar sa perverznim slikama i izjavama....riba ima ili neki žešći kompleks ili ipak ima tuki...
ja ipak mislim da je ovo drugo i da nas zestoko lozi.... :)
ili je nesto trece...al se nadam da je ipak ovo drugo :?
_ducky__by_gadgetsguru-1.png

trachara:
ja nisam videla nijedan njen perverzni komentar sa slikama
mislim, ne kazem da nema, samo ja nisam videla
one koje sam videla bili su mi zabavni

Verovatno nisi bila na podforumu Savremeni muškarac, koju god temu sam pogledao, on/a sa nekim perverznim izjavama, pao sam na teme kakav pogan jezik riba ima...to meni ne liči na devojku, osim kao što sam rekao ako nema neki žestoki komkleks ili joj nedostaje nešto
Meni nijedan komentar koji sam pročitao nije bio zabavan, pre bolestan...Ali dobro to je njena (njegova) stvar...Moja preporuka je da šta god da je, muško, žensko ili nešto između, lečenje mu/ joj je prekopotrebno...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back