Ovo je nova mis Nemačke

Dobroe izvukli smo se do sledece godine kad ce pobediti tranzica
Baš! To me uopće i ne bi čudilo. Pa već su Nizozemska i Portugal izabrali transićku da ih predstavlja na izboru za miss. Izbor za miss svijeta pretvorio se u cirkus političke korektnosti i signaliziranje vrlina.
Slažem se. Ne mogu reći da pobjednica nije lijepa, ali po meni jednostavno nije materijal za missicu. Ima i daleko ljepših žena od nje. Meni se najviše sviđa ova predzadnja, koju sam zaokružio.
IMG_20240227_213946.jpg


I kako su to obučene, majko mila! Pa ne radi se o sastanku menađerica firmi nego o izboru za miss. Po meni jedino ova s naočalama u sredini je obučena kako priliči za izbor za miss, ostale 0 bodova. U tim odijelima i kombinezonima su "pododjevene" (kako prevesti engleski izraz "underdressed"?) i za prosjećnu balkansku svadbu. A tek njihova obuća, to je tek katastrofa! Jedne normalne salonke i jedne normalne sandale na štiklu, za ovu lijevo od dame sa naočalama u ljubičastoj haljini ne mogu razaznati nosi li čizme ili crne najlonke i crne salonke. Dama sa naočalama pak nosi nekakve šljokičaste zelene čizmice koje joj uopće ne idu uz haljinu. Djevojka desno od pobjednice je u tenisicama?! Vidim da ima nekakva ortopedska pomagala na nogama pa shvaćam da vjerojatno zbog zdravstvenih problema ne može nositi štikle, no sumnjam da bi je balerinke ubile. Pobjednica nosi sandale na malo povišenu punu petu koje izgledaju maltene kao sandale za plažu. Ostale su u nekakvim bakanđama koje se ni ne vide dobro zbog dugačkih nogavica, možda i bolje da je tako.
 
Meanwhile in Japan…

Nova mis Japana je Ukrajinka koja se sa tri godine preselila u Japan. https://story.hr/Celebrity/a284397/Bijes-zbog-nove-miss-Japana-Caroline-Shiino.html

Digla se velika bura u japanskoj javnosti, mnogi Japanci misle da je izgleda dovoljno japanski da može predstavljati Japan. Znači Japanci mogu slobodno biti "rasisti". Ajde zamislite što mi bilo da neki Njemac kaže da Iranka koja je pobijedila na izboru za miss Njemačke ne izgleda dovoljno njemački pa razapeli bi ga da je nacist, fašist, rasist i što sve ne. Ili da neki Francuz negoduje jer je crnkinja postala miss Francuske.
 

Back
Top