Ovnovi - generalno!

Nestasna Ameba:
Kad bi skinula te slepačke naočari, možda bi primetila da sam se i ja "ogradila" rekavši da su ono "moja" dva Ovna i napominjući više puta da se to odnosi na njih. Ti si se nekim čudom prepoznala sama u toj priči.
Ako imaš nešto protiv mene, pošalji mi pp, kao što ja učinih, ili jednostavno sjaši i dokaži da nisi onaj tip Ovna o kakvom sam ja pisala.

Ma ko se to nama iznervirao :lol: O neee,sad ce da padne jos neka tema o navalentnosti ovnova. A ti da malo i procitas sta pises, videla bi da si retko gde pisala 'moja' dva ovna nego postavljala pitanja tipa 'a zasto Ovnovi?' i konstatacije 'Ovnovi su cesto..'..a pogotovu ne bi tako naocita i fina proglasila sve koji se nisu slozili sa tobom osobama koje ne cene kvalitet nego kvantitet i to samo zbog toga jer sama nisi bila ispostovana. Toliko o objektivnosti :cool: Da ne pominjem da te ima na svakoj stranici pomenute teme :cool:
Sto se nekog dokazivanja tice, nisam ja ta koja tebe pominje na svakoj temi vec ti mene. Neka opsesija sta li :cool: Izgleda da su ona dva 'tvoja' ovna ipak imala negativan uticaj na tvoje ponasanje. :lol: I da dodam jos jednom za kraj, tvoje generalizovanje nisam primetila samo ja pa da sa mojim zapazanjem nesto nije u redu.
I bas mi je zao sto te iznervirah...ccc, a cinilo se da si totalno cool citavo ovo vreme :cool:

evo jednog tipicnog ovnovskog postupka...
od silne zelje da uradim 5 stvari u isto vreme, ispustila sam solju sa kafom koja je polila kompjuter, posteljinu, tepih i zid...onda je usledilo par socnih psovki, a posto sam skocila, marama koju sam obmotala oko sebe je pala na pod....elem, prozor je sirom otvoren sa razmaknutim salonima, ja na prvom spratu....
i tako...sad ce da se prica po kraju da tu zivi neka ludaca koja skace gola po kuci i poliva se kafom...i usput psuje... :lol:

To sto nas drugi ne razumeju to je njihov problem. Nismo mi krivi sto imamo viska energije i ako to i nama ponekad zasmeta,ali sve u svemu volimo da zivimo brzo. Adrenalin prija. Ko ne voli brzinu u zivotu bolje da nam ne prilazi. Poneki znaci stvarno smaraju. Na primer Device. Ovan i Devica nikako ne idu zajedno. Oba roditelja i drugarica su mi Device. Od njih prosto da poludis ponekad!

pa...
znam jednu ovcu:) I s njom se ne slazem bas najbolje.kad je drugarstvo u pitanju ja sam jako zahtevna.posto sam skorpija,njena labilnost,naivnost i ne azurnost mi jako smetaju.uvek je nesto neutralna i nekako nema svoje JASNO misljenje.LJUBOMORNA JE NA BOLJE OD SEBE I TO JOJ SE NA LICU PRIMECUJE.uvek pocrveni.:)
pored toga,postena je i nece te pokrasti i prevariti.previse je osetljiva ali ume dobro da odglumi "hladnocu".NIKAKO NE PRIMA KRITIKU-nikako!
neznam sta da kazem...cini mi se da ova dva znaka nikako ne idu zajedno.

re kabe:
pa...
uvek je nesto neutralna i nekako nema svoje JASNO misljenje.LJUBOMORNA JE NA BOLJE OD SEBE I TO JOJ SE NA LICU PRIMECUJE.uvek pocrveni.:)
pored toga,postena je i nece te pokrasti i prevariti.previse je osetljiva ali ume dobro da odglumi "hladnocu".NIKAKO NE PRIMA KRITIKU-nikako!
To sam i ja primetila kod zenskih Ovnova i zato mi prija njihovo drustvo na kasicicu. Ako potraje, ja poludim od njihovih zajedljivih zamerki, smeta im ako imam nesto sto one zele i jasno stavljaju do znanja da im to nije pravo, sujetne su i ljubomorne, a ja to ne trpim, iako sam u podznaku Ovan, ali izgleda da to nema nikakve veze.
S druge strane, jesu postene i to mnogo cenim.

naturaly:
jinxy:
iskreno, mi smo vecna deca zarobljena u telu odraslih ljudi. jesam ovan, ali nisam sebi ponekad jasan.

to je ono kad ti riba kaze: "znas ja bih zelela
bolje da te upoznam!"
a joj kazem:" ma ne vredi...kako kad ni ja sebe ne poznajem bas najbolje!!!"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bas to! stvarno je neverovatno kako ponekad sam sebe iznenadim svojom reakcijom na neku kurslus situaciju.

anakin:
zavisi.....imas divne primerke poput mene i kucke poput bivse devojke mog decka.
:lol: :lol: :lol: :lol:
sala....Ovnovi su bebe horoskopa sa svim dobrim i losim stranama ovoga. iskreni, naivni, topli, energicni, velikodusni, lideri ali i egocentricni, ratoborni, nestrpljivi, prgavi.
ovnovi su retko osvetoljubivi i zlopamtila ali umeju da naprave totalni haos(sto ide do fizickih nasrtaja) kad osete da su izdani, slagani, prevareni.
neposredni su do uvredljivosti ali iza toga ne stoji losa namera.
nekonformisti su i uvek im je potrebno da imaju neku misiju u zivotu za koju ce da zive. umeju da rade do smrti ako iskreno veruju u ideju za koju rade.
to su ti ljudi koji ono sto misle to i kazu. astrolozi kazu da su ovnovi cisto gvozdje bez primesa ijednog drugog metala. tu nema prljavstina, zakulisnih igara, podmetanja ali ima besmislenih akcija samo radi akcije i pravljenja buke niokocega :wink:
principijelni ljudi, idealisti ali umeju da naprave prilicno frke u zivotu zbog tvrdoglavosti i nedostatka takta i diplomatije.
ljudi ih ugl. vole zbog toga sto se u njihovom okruzenju uvek nesto desava. o ljudi da znate koje su to akcije! svet im je tesan, momentalno bi otputovali mlaznjakom sto dalje (po mogucstvu, da ga sami voze) a onda bi smislili neku novu avanturu.
a ne vole ih jer ovan cesto ne ume da slusa, vrpolji se kad neko ima probleme pa ih nasiroko prepricava (ovan to secne po kratkom postupku i nema razumevanja za cmiljave price iz proslosti), ume da bude naporan zbog kolicine energije....
ako vidis osobu u crvenom kako uci sluzbenicu na salteru kako da se ponasa, u isto vreme se plazi detetu koje zadivljano gleda u njega (ovnove deca obozavaju jer se prepoznaju), nije poneo potrebna dokumenta i odgovara sa "pa sta???", insistira da se njegov problem ODMAH resi bez obzira na kilometarski red iza njega, deluje kao tornado koji se tu zadesio niotkuda, a i dalje je simpatican svim ljudima iza njega - ta osoba je sigurno ovan!

:D

Ахахаха
Како је ово добро.
Погодак
:D :D :D :D :D :D :D

anakin:
evo jednog tipicnog ovnovskog postupka...
od silne zelje da uradim 5 stvari u isto vreme, ispustila sam solju sa kafom koja je polila kompjuter, posteljinu, tepih i zid...onda je usledilo par socnih psovki, a posto sam skocila, marama koju sam obmotala oko sebe je pala na pod....elem, prozor je sirom otvoren sa razmaknutim salonima, ja na prvom spratu....
i tako...sad ce da se prica po kraju da tu zivi neka ludaca koja skace gola po kuci i poliva se kafom...i usput psuje... :lol:

Ајаоооо

ОВо је још боље
Не могу да престанем да се смејем

Аааааааааааааааааааааааааааа :D :D :D :D :D :D

Paa, bila je vec jedna tema o ovnovima i tada su se oglashavali i neki koje ovde sada chitam.
I to mi je veoma drago.
Elem, pozdravljam ovnove i ostalo drushtvo, rogato ili shuto-nebitno.
No, uvek ipak navijam za ovnove, iako kao ovan teshko podnosim mnoge ovnove.
Ali, zato se sa nekima bash dobro slazem. Razumem ih. :lol:

Ovnovi su ljudi koji za tren oka mogu da se naljute ako osete da druga strana nije bash ljubazna.impulsivni su i ne kontrolishu se bash mnogo.Ali se isto tako i odljute brzo.Vole ljude koji ne oprerecuju i koji su veselog duha ,ne druze se sa smaracima bash mnogo.Sa njima imam veoma lepo iskustvo jer mi je venera u ovnu,inace kao prijatelji su veoma odani.

isivelja:
Ovnovi su ljudi koji za tren oka mogu da se naljute ako osete da druga strana nije bash ljubazna.impulsivni su i ne kontrolishu se bash mnogo.Ali se isto tako i odljute brzo.Vole ljude koji ne oprerecuju i koji su veselog duha ,ne druze se sa smaracima bash mnogo.Sa njima imam veoma lepo iskustvo jer mi je venera u ovnu,inace kao prijatelji su veoma odani.

bravooooo !!!! :D :D :D

naturaly:
DEVOJKE POLAKO...TA NEMA OVDE
MESTA SVADJI...

AJDE SAD DA SE POMIRITE I LEPO IZLJUBITE...

A JA CU DA VAS GLEDAM I UZIVAM...

ETO JOS JEDNE OPSESIJE OVNOVA(I SVIH MUSKARACA U CELINI)

Beeeeeeeeeee BEEeeeeeeeeeeee,eeevo ja cu da seeee izljubim sa Amebom,ona se samo pravi, a ustvari obozava Ovneveeeeee :lol: :lol: :roll:

Nestasna Ameba:
Ja čak nisam napisala "Ovnovi koje znam" jer znam mnooogo Ovnova, a samo sam s "moja"* dva Ovna imala veoma neprijatna iskustva.

*"Moji" u ironičnom i krajnje prenesenom značenju, ako bi moglo tako da se formuliše, jer niti su bili moji, niti ja njihova, a opet, bilo je fizičkog kontakta, U TA DVA SLUČAJA, NAŽALOST.
Mrzim da "crtam" ono što želim da kažem zbog pojedinaca koji su ili ograničenog uma ili su toliko isfrustrirani te me napadaju. S drugima nisam imala takvih problema.

Lightened up sam ja poodavno, nego me rastuže ovakvi slučajevi. Nisam došla ovde da se svađam, nego da razmenjujem iskustva i mišljenja i da se zabavljamo.

Pozdrav CaLiMeRo :wink:

Uraaa, zivelo zabavljane. Amebice, ajmo da se zabavljamo zajedno :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: Daq napravimo nase zabavriste :lol: :lol:

orca:
Nestasna Ameba:
Ja čak nisam napisala "Ovnovi koje znam" jer znam mnooogo Ovnova, a samo sam s "moja"* dva Ovna imala veoma neprijatna iskustva.

*"Moji" u ironičnom i krajnje prenesenom značenju, ako bi moglo tako da se formuliše, jer niti su bili moji, niti ja njihova, a opet, bilo je fizičkog kontakta, U TA DVA SLUČAJA, NAŽALOST.
Mrzim da "crtam" ono što želim da kažem zbog pojedinaca koji su ili ograničenog uma ili su toliko isfrustrirani te me napadaju. S drugima nisam imala takvih problema.

Lightened up sam ja poodavno, nego me rastuže ovakvi slučajevi. Nisam došla ovde da se svađam, nego da razmenjujem iskustva i mišljenja i da se zabavljamo.

Pozdrav CaLiMeRo :wink:

Uraaa, zivelo zabavljane. Amebice, ajmo da se zabavljamo zajedno :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: Daq napravimo nase zabavriste :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: Kako si ti luckast!!! :lol: :lol: :lol:

Back