Nina2
Domaćin
- Poruka
- 4.676
Nestasna Ameba:Kad bi skinula te slepačke naočari, možda bi primetila da sam se i ja "ogradila" rekavši da su ono "moja" dva Ovna i napominjući više puta da se to odnosi na njih. Ti si se nekim čudom prepoznala sama u toj priči.
Ako imaš nešto protiv mene, pošalji mi pp, kao što ja učinih, ili jednostavno sjaši i dokaži da nisi onaj tip Ovna o kakvom sam ja pisala.
Ma ko se to nama iznervirao
O neee,sad ce da padne jos neka tema o navalentnosti ovnova. A ti da malo i procitas sta pises, videla bi da si retko gde pisala 'moja' dva ovna nego postavljala pitanja tipa 'a zasto Ovnovi?' i konstatacije 'Ovnovi su cesto..'..a pogotovu ne bi tako naocita i fina proglasila sve koji se nisu slozili sa tobom osobama koje ne cene kvalitet nego kvantitet i to samo zbog toga jer sama nisi bila ispostovana. Toliko o objektivnosti
Da ne pominjem da te ima na svakoj stranici pomenute teme 
Sto se nekog dokazivanja tice, nisam ja ta koja tebe pominje na svakoj temi vec ti mene. Neka opsesija sta li
Izgleda da su ona dva 'tvoja' ovna ipak imala negativan uticaj na tvoje ponasanje.
I da dodam jos jednom za kraj, tvoje generalizovanje nisam primetila samo ja pa da sa mojim zapazanjem nesto nije u redu. I bas mi je zao sto te iznervirah...ccc, a cinilo se da si totalno cool citavo ovo vreme

I s njom se ne slazem bas najbolje.kad je drugarstvo u pitanju ja sam jako zahtevna.posto sam skorpija,njena labilnost,naivnost i ne azurnost mi jako smetaju.uvek je nesto neutralna i nekako nema svoje JASNO misljenje.LJUBOMORNA JE NA BOLJE OD SEBE I TO JOJ SE NA LICU PRIMECUJE.uvek pocrveni.