OVK PORUČILA IZ SAD: Albanci ustanite protiv Crne Gore!

Ne trebamo brinuti mi za CG, vec za sebe, jer oni vec odavno podrivaju drzavu u tkz. Presevskoj dolini. Zato se ne trebamo nasladjivati na tudjoj Muci, ako su se oni nasladjivali na nasoj...
Bolje spreciti, nego leciti.
ko se nasladjuje? mene jednostavno ne zanima sta se u CG desava... niti se radujem, niti tugujem... oni su nezavisna drzava, sto znaci da mogu da brinu sami o sebi... uostalom ne znam sta Srbija tamo uopste moze da spreci

ЈЕДВА ЧЕКАМ ТАЈ ДАН.....
Само, Србија мора да затвори своје границе према Црној Гори
и да спречи да на њену територију уђу они,
који су гласали за отцепљење исте
и који су признали Косово међ првих 5 држава.
Удрите Шипци....

To su unutrasnje stvari CG i nas to ne treba da zanima,nek se jjebu medjusobno koliko hoce,isti su.

milo je izgleda pao u nemilost velikog prekookenskog brata, pa mislim da je vreme da mu srbija
posalje plavu periku u znak zahvalnosti za priznanje kosova.

barbigang1.jpg

Ne secas, jer o tome nemas mnogo u medijima. Albanci u Grckoj traze "njihov" Epir, severozapad Grcke je prepun Albanaca

Odakle ti ovo? Izuzev Albanaca, koji su se u Grčku doselili tokom devedesetih i koji su po pravilu koncentrisani u većim gradovima i turističkim mestima i onih starijih zajednica, koje su se odavno utopile u grčku naciju (Arvaniti - pravoslavni Albanci), u Grčkoj albanski problem jednostavno ne postoji, jer nema starosedelačke albanske zajednice bilo gde i u dovoljnom broju, da bi mogli učiniti nešto.

A jel, tako poručuje OVK ?!

Pa ništa, priznaćemo šiptarsku crnu goru među prvima, isto ko što nekoć beše u obrnutom smeru.

Mislim da bi smo NEUPOREDIVO pozitivnije efekte po nas proizveli ako bi smo to odbili.Cak bi i zavist kao i krivica kod tzv CG naroda bili veci ako ne bi smo priznali tako nesto, odnosno vodili anti-albansko-inperijalisticku politiku u regionu.
NZALOST zbog LOSEG "snalazenja" nasih politicara mi smo igrali i igramo nametnutu ulogu zrtvenog jareta u regionu, a dokle ce to tako, videcemo.

joooj neka otpocnu novi rat protiv CG pa da im uletimo mi, grci i bugari sa ledja.... satrali bi ih ko zvecke

jadno...

- - - - - - - - - -

Црна Гора је србска земља и не смемо је препустити и радовати се што Шиптари желе да преузму, само због олоша који је тамо на власти. Мислите о томе.

naravno...

- - - - - - - - - -

Па то је опште познато. А Мило само нека настави да служи Американцима и Западу. Док му ти исти Американци и Запад припремају шиптарски устанак у Црној Гори.

**** se milu za cg....

Jos onomad kada je CG priznala nezavisnost Kosova, svima je (bar u Srbiji) bilo jasno da ce i njima mecka da zakuca na vrata. Nije trebala neka nadljudska pronicljivost da se to ukapira. I tada su ljudi govorili da time CG, bas kao i MK sami sebi kopaju rupu.

To sto su u CG (i MK) ispali glupi, ne znaci da i mi moramo da ponavljamo iste greske i da podrzavamo siptarski separatizam gde god on da nikne, samo zato sto su nam komsije zabile noz u ledja. Time u svakom slucaju sami sebe sahranjujemo.

@hypnotad

Zasto mislis da bi se i Bugari umesali ? Nije mi poznato da oni imaju problem sa Siptarima.

Jos onomad kada je CG priznala nezavisnost Kosova, svima je (bar u Srbiji) bilo jasno da ce i njima mecka da zakuca na vrata. Nije trebala neka nadljudska pronicljivost da se to ukapira. I tada su ljudi govorili da time CG, bas kao i MK sami sebi kopaju rupu.

To sto su u CG (i MK) ispali glupi, ne znaci da i mi moramo da ponavljamo iste greske i da podrzavamo siptarski separatizam gde god on da nikne, samo zato sto su nam komsije zabile noz u ledja. Time u svakom slucaju sami sebe sahranjujemo.

@hypnotad

Zasto mislis da bi se i Bugari umesali ? Nije mi poznato da oni imaju problem sa Siptarima.

slažem se, kako god bilo protiv bilo čega šiptarskog se mora delovati...agresivno, snažno, tražiti podršku, gaziti ih dok ne postanu sterilni i ne prestanu da se kote...pošto Srbi neće pump up the jam svoje žene -....jer nemaju para....

slažem se, kako god bilo protiv bilo čega šiptarskog se mora delovati...agresivno, snažno, tražiti podršku, gaziti ih dok ne postanu sterilni i ne prestanu da se kote...pošto Srbi neće pump up the jam svoje žene -....jer nemaju para....

Ту је једино решење да један од нас нестане, нема остављања на пола, или ми или они, до истребљења! Што прије се то схвати и уради, боље.:ok:

Црна Гора је србска земља и не смемо је препустити и радовати се што Шиптари желе да преузму, само због олоша који је тамо на власти. Мислите о томе.
А, шта ћемо са олошем, који је из Србије ишао
да гласа за неовисну Црну Гору?
Изгубили смо и СРПСКИЈЕ земље од ЦГ, тако да ме за њих боли таки.

Back